Bizimkisi yaştı.Yok çok farklı değil.Geçen gün kurusundan Antep dolması yaptık çok güzel oldu.Bende o patlıcanlarla dolma yapıyorum normal patlıcandan daha güzel oluyor özellikle kurusu
Antep dolması gibi farklı değil o zaman
Afiyet bal şeker olsun canımBizimkisi yaştı.Yok çok farklı değil.Geçen gün kurusundan Antep dolması yaptık çok güzel oldu.
Sağol canım.Afiyet bal şeker olsun canımAntepliler ağızlarının tadını biliyorlar
Yağlı,salçalı,acı,sarmısaklıSağol canım.Evet kesinlikle biliyorlar.
Aynen öyleydi tarif.Yağlı,salçalı,acı,sarmısaklı
Eşim ben yokken bamya almış ve kurutmuşHiç yapmadım Arkadaşları alıyormuş onlara uymuş Kendi sevmediği için yapmıyordum
Sen bilirsin sonra senden püf noktaları ile tarif almak isterim
Farklımı olur tarifAynen öyleydi tarif.
Arkadaşları bamyayı sevdirdi o zaman:)Biz hiç kuru bamya yapmayız canım.Tazesini yaparız.
Bilmiyorum ki canım.Çok da farklı olmaz herhalde.Kurusundan çorba yapıyorlar bildiğim.Bizimkinin tarifini yarın yazarım sana.Şimdi çıkmam lazım.İyi geceler.Farklımı olur tarifSende bilirsin denenmiş tarifler daha iyi oluyor Neyse bulurum elbet tarifini
Bilmiyorum ki canım.Çok da farklı olmaz herhalde.Kurusundan çorba yapıyorlar bildiğim.Bizimkinin tarifini yarın yazarım sana.Şimdi çıkmam lazım.İyi geceler.
Yaaa nevroş onun profil fotosu tuvalet terliğiydi o ne anlar estetiktenSiz niye katılmıyorsunuz
Yaaa nevroş onun profil fotosu tuvalet terliğiydi o ne anlar estetikten
Mavi Terlik Becörüksiz terliğim benüm
Toylet terliyim
Senin ruh halini yerim:)O ruh halime göre değişiyo bi kere
Hem o bi meydan okumaydı göz zevkinizi bozmak adına
Çok güzel yapıyorum ama katılmamPooça yapcan mı
SizYaaa nevroş onun profil fotosu tuvalet terliğiydi o ne anlar estetikten
Mavi Terlik Becörüksiz terliğim benüm
Toylet terliyim
Yoksa poğaça yapmayı bilmiyor musunuzÇok güzel yapıyorum ama katılmamkabımı kaşığımı tanırlar bide ben sonunda poz veririm
Nevrooooş seni dee yerim:))) geldiğim en güzel gaz olucak bu
Nevrooooş seni dee yerim:))) geldiğim en güzel gaz olucak bu
O değil de mesela börek yapsak pişirmeden buzluğa atıp günü gelince pişirsek sorun olur mu? Pişen börek mikrodalgada ısıtılıp yeniyo ama ben öyle sevmiyorum:/ dediğim gibi yapsam olur munevroş bilir dedim
Haklısın canım rakipler çok iddialıBirileri beni gaza getirmeye mi çalışıyo acep
Şu rakiplere bakar mısınNevreste
Bi dahaki seferecimcimegfb katılmazsa katılırım güneşli bişeyler yapmış
Sonra B BayanHicKimse ninkini de kıskanıyorum
Bi şekiller bi bişeyler
Hepsi hepsi öyle...
Ben öğrneci evindeyim:) öyle mis gibi düzenli güzel mutfağım yok:) olsa yapardım vallaa:))Oluyor canım
Hatta benim böyle bir konum var
Hazır yufka ile börek nasıl yapılır?
Şimdi söyle bakalım sen bize poğaça yapacak mısın