Poğaçalar Poğaçalar

En Beğendiğiniz Poğaça Hangisi?

• Ankete Katılan
    263
  • Anket Kapalı .
Sağol canım sonunda evime döndüm :KK19:
Eşim sağolsun ben gelmeden biraz temizlik yapmış bende öyle yüzeysel yaptım:KK45:Haftaya detaylı temizliğe başlayacağım okul açılmadan bitirmem gerekiyor:KK45:
Ne güzel eşinin yardımcı olması.Okula daha bir ay var.Yavaş yavaş yaparsın canım.Kızlar da yardımcı olur ufak tefek.:KK66:

Ne güzel eşinin yardımcı olması.Okula daha bir ay var.Yavaş yavaş yaparsın canım.Kızlar da yardımcı olur ufak tefek.:KK66:
Evet 1 ay var ama benim iş bayağı derin dip bucak her yeri temizlemek istiyorum:KK45:Tayin dolayısıyla işler bekliyordu şimdi onları yapacağım:KK19:Arada gezmeler olur:KK48:
Sağolsun bayağı birşeyler yapmış :KK48:

Evet 1 ay var ama benim iş bayağı derin dip bucak her yeri temizlemek istiyorum:KK45:Tayin dolayısıyla işler bekliyordu şimdi onları yapacağım:KK19:Arada gezmeler olur:KK48:
Sağolsun bayağı birşeyler yapmış :KK48:
Hıı ince iş yapacaksın anladım.İki güne bir oda yapsan öyle öyle biter gider.Tabi gezmeden olur mu hiç.:KK48:

Öyle yapacağım canım:KK19:Havalar bozulmadan biraz gezmek lazım sonrada okul açılıyor.:KK45:
Sen neler yapıyorsun misafirleriniz daha kalacaklar mı:KK19:
Evet havaların tadını çıkarmak lazım güzelken.:KK66:

Ben de misafirlerle birlikte gezip onlara fotoğrafçılık yapıyorum.:KK48:Dün buranın Rus Pazarına gittik.Oradan gemiyle deniz turu yaptık.Önce biraz tırstım binmeye ama gayet güzeldi.Yarın da teleferiğe binmeyi planlıyoruz.Hep bir aksiyon.:KK48:Pazar günü dönecekler.

Evet havaların tadını çıkarmak lazım güzelken.:KK66:

Ben de misafirlerle birlikte gezip onlara fotoğrafçılık yapıyorum.:KK48:Dün buranın Rus Pazarına gittik.Oradan gemiyle deniz turu yaptık.Önce biraz tırstım binmeye ama gayet güzeldi.Yarın da teleferiğe binmeyi planlıyoruz.Hep bir aksiyon.:KK48:Pazar günü dönecekler.
Ayyy ne güzel yapıyorsunuz:KK19:Gezin canım :21:Yazın tadını çıkarın:KK45:
Az kalmış gitmelerine:KK51:Size değişiklik olmuştur:KK39:

Ayyy ne güzel yapıyorsunuz:KK19:Gezin canım :21:Yazın tadını çıkarın:KK45:
Az kalmış gitmelerine:KK51:Size değişiklik olmuştur:KK39:
Evet canım güzel oldu.Gemi turuna onlar olmasa binmezdik belki.Manayla binmiş olduk.İyi oldu hepimiz için misafir ağırlamak.Adana usulü dolma yaptılar o da güzeldi tabi.:KK48:

Evet canım güzel oldu.Gemi turuna onlar olmasa binmezdik belki.Manayla binmiş olduk.İyi oldu hepimiz için misafir ağırlamak.Adana usulü dolma yaptılar o da güzeldi tabi.:KK48:
Tabi canım bazı şeyleri biri gelmese veya eşlik etmese yapmıyoruz:KK48:Ellerinize sağlık farklı gelmiştir:kk77:

Tabi canım bazı şeyleri biri gelmese veya eşlik etmese yapmıyoruz:KK48:Ellerinize sağlık farklı gelmiştir:kk77:
Aynen canım öyle oluyor.Çok da farklı değil de üstüne sos ve bol salça koyuyorlar. Farkı o.Bir de oradan patlıcan istediler kargoyla geldi.Minik tombul patlıcanlardan.Pişince mor oldu.Rengi güzeldi:)

Aynen canım öyle oluyor.Çok da farklı değil de üstüne sos ve bol salça koyuyorlar. Farkı o.Bir de oradan patlıcan istediler kargoyla geldi.Minik tombul patlıcanlardan.Pişince mor oldu.Rengi güzeldi:)
Bende o patlıcanlarla dolma yapıyorum normal patlıcandan daha güzel oluyor özellikle kurusu:kk77:
Antep dolması gibi farklı değil o zaman:KK48:

X