Poğaçalar Poğaçalar

En Beğendiğiniz Poğaça Hangisi?

• Ankete Katılan
    263
  • Anket Kapalı .
Rabbim yardımcımız olsun canım
İyiyim canım çok şükür eve geldim ,temizlik yapıyorum ağır ağır
Malatyalıyım canım

amin insh.

mash cok beceriklisin, yemek tarifleri bolumune goz attim acayip tariflerin var.bayildim
ahh temizlikk ... Allah kolayliklar versin sana canim. milyonlarca isim var benimde ,kapi,pencelere ,duvar,perde ....
onunuzdeki ay tasinma durumum var diye bekletiyorum:)

Teşekkür ederim canımSende çok beceriklisin
Canım benimde tayin durumu vardı o yüzden bütün işler bekliyordu,bırakıp Malatya'ya gittimTayin olmadı
O yüzden bayağı bir iş beni bekliyor bende ağır ağır ince ince yapacağımDün geceden beri sular yokO yüzden bugün yapacağım işi erteledimSu olmadan birşey yapılmıyor
Allah kolaylık versin canım

hakkinizda hayirlisi olsun insh
yok ya daha becerikli olmak icin cok yolum var benim. senin tariflerinden yararlaniyorum

aynen ,su olmadan hic bisi yapilamiyor,hatta ben elektrik olmasa da yapamiyom,bekarken annem sasirirdi 'hadi suyu anladik elektrik olmayinca niye yapmiyorsun'diye

isler birikince isin icinden cikilmiyor, bende napsam,neyi kaldirsam neyi biraksam ,temizlik yapsam mi yapmasammi kafam.karmakarisik .

bisey sorcam nevos. ben gecen sene pet siselerde domates soslu biber tursusu yapmistim. kisin acmak istedim kapagi kipirdattigim gibi sise patladi , acaba niye boyle oldu ki

Sağol canım
Ben de su ve elektrik olmadan iş yapamıyorumAma bugün yapacağım iş en çok su ile olacaktıGardolabı boşaltıp temizleyecektim
Seni inan çok iyi anlıyorum bende 2 ay öyle bekledim sonra bırakıp anneme gittim
Hiç pet şişeye yapmadımGenelde kavanoza yapıyorum
Çok asitlenmiştirİçine koydukların ile alakalıdır.Sirke ve limon tuzu fazlamı oldu

Hu huuu
Ben de katildimmm...
Madalya olsa iyi olur tabi de
Pro da fena değil hani havası var
Olmadı mansiyon bari verin yaaa
Bi daha katılmaya cesaret olsun

Yuhhhh 300 bin miii
Yok ben gosterişi sevmem zaten
Bencede böyle gayet güzel görünüyorsun

Hee belli oluyo ne kadar üzüldüğün bu sabah döndük nevosum. Oldu ya güzel gecti. Sen döndün mü evine?

Benm havaya degil paraya ihtiyacım var

Yani olabilir

Hayırlısı olsun Döndüm canım
Bak nasıl biliyorum ne kadar isteyeceğini

Son düzenleme:
ben sınavdı dersti diye debelenirken, poğaçalar almış başını yürümüş
herkese selam.. nevoşcum naptın sen millet yemek yarışmalarıyla bozmuş kafayı senin oklava baya işe yarıyor heralde.. coşmuş sayfalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…