Haklısın bir sürü iş çıkıyorAynen cnm gelıncede ısler bıtmıyor
Selam canım.Kızlaradra gorunmuyor nerelerde bılen varmı?
beğenmez olurmuyum canım sohbet etmeye denk gelemiyoruzki bir türlü..Ben de begnmion mu
ne olcak döktürmüşş bu beniii..O pogaca ne oyle
hoş geldinn..Haklısın bir sürü iş çıkıyor
Valizleri boşalttım temizlik yapmam gerekiyor
inşallah canımm ederiz bol bol sohbettt..yeteki sağlık olsunn..Canım havalar soğuyunca evlere kapanacağızO zaman sohbetlere devam ederiz
Her yaz böyle oluyor
Evet canım bugün eve döndüm
Hoşbulduk canımhoş geldinn..
İnşaallah canıminşallah canımm ederiz bol bol sohbettt..yeteki sağlık olsunn..
Hoşbulduk canımhoş geldin evine canım
yarışma katılım süresi geçen sefere nazaran daha mı uzun oldu yoksa bana mı öyle geliyor?
daha oylamaya 10,sonuca 7 gün var
Benmde yenı bıttı bır haftadırHaklısın bir sürü iş çıkıyor
Valizleri boşalttım temizlik yapmam gerekiyor
Mısafır varken zor tabı cnmSelam canım.Şehirdışından misafirlerimiz var.Onları gezdiriyoruz,sohbet muhabbet derken uzak kaldım biraz.Ama yakında yine buralarda olurum. Çok teşekkür ederim ilgin için.
Ellerine sağlık canım şahane olmuşKızlar buda aynı pogaca hamurundan katmer pogaca denedım yalnız bıraz daha kucuk yapsaymısım eyıymısEki Görüntüle 1605339
Ellerine sağlık canımBenmde yenı bıttı bır haftadır
Kıslıklara basladım yavastan
Yok canım yapamam.Mısafır varken zor tabı cnm
Bıze pogacada mı yapamazsın yanı bu kategorı
Hadi ya kaldı mı Nevoş.Yok canım olur mu öyle şey daha bir sürü poğaça tarifi ve şekli var
Bana sakın yapma dedilerHadi ya kaldı mı Nevoş.Hadi o zaman yap da görelim.
Niye yapma desinler yap gitsin.Bana sakın yapma dedilerAma sana yap diyorlar sende tarif yok diyorsun Tarif var Hatta zorlasak 10 -15 tarif daha çıkar
Sakın yapma dediler Adra'cımNiye yapma desinler yap gitsin.Ben şimdi bu kadar güzel poğaça arasında Boğaz Köprüsü şeklinde poğaça yapsam anca kurtarır. Hiç gerek yok.