Poğaçalar Poğaçalar

En Beğendiğiniz Poğaça Hangisi?

• Ankete Katılan
    263
  • Anket Kapalı .
Sağol canım sonunda evime döndüm
Eşim sağolsun ben gelmeden biraz temizlik yapmış bende öyle yüzeysel yaptımHaftaya detaylı temizliğe başlayacağım okul açılmadan bitirmem gerekiyor
Ne güzel eşinin yardımcı olması.Okula daha bir ay var.Yavaş yavaş yaparsın canım.Kızlar da yardımcı olur ufak tefek.

Ne güzel eşinin yardımcı olması.Okula daha bir ay var.Yavaş yavaş yaparsın canım.Kızlar da yardımcı olur ufak tefek.
Evet 1 ay var ama benim iş bayağı derin dip bucak her yeri temizlemek istiyorumTayin dolayısıyla işler bekliyordu şimdi onları yapacağımArada gezmeler olur
Sağolsun bayağı birşeyler yapmış

Evet 1 ay var ama benim iş bayağı derin dip bucak her yeri temizlemek istiyorumTayin dolayısıyla işler bekliyordu şimdi onları yapacağımArada gezmeler olur
Sağolsun bayağı birşeyler yapmış
Hıı ince iş yapacaksın anladım.İki güne bir oda yapsan öyle öyle biter gider.Tabi gezmeden olur mu hiç.

Öyle yapacağım canımHavalar bozulmadan biraz gezmek lazım sonrada okul açılıyor.
Sen neler yapıyorsun misafirleriniz daha kalacaklar mı
Evet havaların tadını çıkarmak lazım güzelken.

Ben de misafirlerle birlikte gezip onlara fotoğrafçılık yapıyorum.Dün buranın Rus Pazarına gittik.Oradan gemiyle deniz turu yaptık.Önce biraz tırstım binmeye ama gayet güzeldi.Yarın da teleferiğe binmeyi planlıyoruz.Hep bir aksiyon.Pazar günü dönecekler.

Ayyy ne güzel yapıyorsunuzGezin canım Yazın tadını çıkarın
Az kalmış gitmelerineSize değişiklik olmuştur

Ayyy ne güzel yapıyorsunuzGezin canım Yazın tadını çıkarın
Az kalmış gitmelerineSize değişiklik olmuştur
Evet canım güzel oldu.Gemi turuna onlar olmasa binmezdik belki.Manayla binmiş olduk.İyi oldu hepimiz için misafir ağırlamak.Adana usulü dolma yaptılar o da güzeldi tabi.

Evet canım güzel oldu.Gemi turuna onlar olmasa binmezdik belki.Manayla binmiş olduk.İyi oldu hepimiz için misafir ağırlamak.Adana usulü dolma yaptılar o da güzeldi tabi.
Tabi canım bazı şeyleri biri gelmese veya eşlik etmese yapmıyoruzEllerinize sağlık farklı gelmiştir

Tabi canım bazı şeyleri biri gelmese veya eşlik etmese yapmıyoruzEllerinize sağlık farklı gelmiştir
Aynen canım öyle oluyor.Çok da farklı değil de üstüne sos ve bol salça koyuyorlar. Farkı o.Bir de oradan patlıcan istediler kargoyla geldi.Minik tombul patlıcanlardan.Pişince mor oldu.Rengi güzeldi:)

Aynen canım öyle oluyor.Çok da farklı değil de üstüne sos ve bol salça koyuyorlar. Farkı o.Bir de oradan patlıcan istediler kargoyla geldi.Minik tombul patlıcanlardan.Pişince mor oldu.Rengi güzeldi:)
Bende o patlıcanlarla dolma yapıyorum normal patlıcandan daha güzel oluyor özellikle kurusu
Antep dolması gibi farklı değil o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…