- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
nevrestem iyi tatil yaptın heee.anne kucağında ohh misssEve gidince
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nevrestem iyi tatil yaptın heee.anne kucağında ohh misssEve gidince
Hiç ilgilenmiyorsun benimle birşeyden haberin yoksen daha dönmedin mi eveee
Canım yatalak bir babam var tatilin dışında anneme yardım ediyorumnevrestem iyi tatil yaptın heee.anne kucağında ohh misss
ben kendimle ilgilenebiliyo muyum acabaaaHiç ilgilenmiyorsun benimle birşeyden haberin yok
Halledebildin mi işlerini Yoksa olmadı mı?ben kendimle ilgilenebiliyo muyum acabaaa
rafa kaldırdm nevoş başka işlere yöneldim. 1-2 gün sonra elime alcam onuHalledebildin mi işlerini Yoksa olmadı mı?
İyi yapmışsın Biraz kafanı dağıt sonra devam edersinrafa kaldırdm nevoş başka işlere yöneldim. 1-2 gün sonra elime alcam onu
canımmm sabır, yürek genişliği huzur, diliyorum baban içinn elbette en iyisini yapıyorsun okullar açıldımı koşturmaca başlayacak senin için..Canım yatalak bir babam var tatilin dışında anneme yardım ediyorum
Ayrıca eşim çok yoğun çalışıyor eve bile zor geliyor. Orda yalnız kalmaktan burda geçiriyoruz.
Sağol canımcanımmm sabır, yürek genişliği huzur, diliyorum baban içinn elbette en iyisini yapıyorsun okullar açıldımı koşturmaca başlayacak senin için..
İnşallah ablacim yaz olduğu için misafir falan malum. Bu sefer istiyorum olmazsa digerine yetistirirm amaç eğlenmek zaten artıkİyiyim Hazal'ım çok şükür
Tamam canım bekliyorum tarifini
Umarım fırsat bulursun
Neler oluyorcimcimegfb tatlımm buraa gel, kızın sayfasını kirletmiyekk
Neler oluyor
cimcimenin favori poğaçasını yapmışlar ben de diom hemnden açalım konumuzu en iyisi ki sonra başkası yapmasın cimcimegfbNeler oluyor
Ben kimler olduğunu anladımHiç kıskanmadımYarina pogacami eklerim ve cok degerli iki kisiyede tattircm kiskanin
kıskandımmYarina pogacami eklerim ve cok degerli iki kisiyede tattircm kiskanin
Erken kalkan yol alırAcel etmezseniz tarifinizi başkası yapabilircimcimenin favori poğaçasını yapmışlar ben de diom hemnden açalım konumuzu en iyisi ki sonra başkası yapmasın cimcimegfb
Ben kimler olduğunu anladımHiç kıskanmadım
Cimcime senin tarifi yapmasınBende fırsat bulursam yarına yapıp fotolarını çekerim diğer gune açarım konumu.. Bu aralar çok yoğunum inşllh yetiştiririm