- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.666
ayy ben ilkkez bi yarışmaya katılcam da nevoşcum bişyler sormam gerekErken kalkan yol alırAcel etmezseniz tarifinizi başkası yapabilir
konuyu kendimiz mi açıoz yoksa ozelden bişiler filan atıo muyduk sana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy ben ilkkez bi yarışmaya katılcam da nevoşcum bişyler sormam gerekErken kalkan yol alırAcel etmezseniz tarifinizi başkası yapabilir
kıskandımm
Yalan dime. Kiskandin
nedense benmde içimde ole bi his var vallahaa ..Cimcime senin tarifi yapmasın
Konuyu kendiniz açıyorsunuzayy ben ilkkez bi yarışmaya katılcam da nevoşcum bişyler sormam gerek
konuyu kendimiz mi açıoz yoksa ozelden bişiler filan atıo muyduk sana
bi daaki gelişimde opmeye gelirim eymenimi, çekik gozluSen. Buralsrs kadar gelir bana hber etmezsen oyle olur sana dil asil
Sonra pişti olmayınÖzelden birbirinize yazın bakalımnedense benmde içimde ole bi his var vallahaa ..
cimcime ozelden yazsana ne yapcanıı
kız dur yada heycanlı olsun hahaaaaSonra pişti olmayınÖzelden birbirinize yazın bakalım
benm aklımdakiyse yakarım seniTamam oselden yazim cikim sonra pogacami yapim koyum
Tamam siz bilirsiniz en azından sunumlar farklı olurkız dur yada heycanlı olsun hahaaaa
anaa ne geyik yapardık aynı şeyden sunum yapsakTamam siz bilirsiniz en azından sunumlar farklı olur
Oyları paylaşırsınız o zamananaa ne geyik yapardık aynı şeyden sunum yapsak
naayıırrr, nolamaazzOyları paylaşırsınız o zaman
Olmaz olmaz merak etmenaayıırrr, nolamaazz
heran çekilebilirim yarışmadan nevresteNevrestem benm tarifi girunce arkadas korkmaya basladi
Öyle miÇok merak ettimNevrestem benm tarifi girunce arkadas korkmaya basladi
Tamam sen bilirsinBizde arkandan korktu kaçtı derizheran çekilebilirim yarışmadan nevreste