- 31 Temmuz 2011
- 10.135
- 17.418
İkizlerim kızlarım var çok meraklılar mutfağateşekkür ederiz canımİnşaallah
Kızın var mı?Kaç yaşında
ay mash,ikizler bide Allah bagislasin ins. benim kiz 1 bucuk oldu, su an sadece dagitmakla ilgileniyor:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İkizlerim kızlarım var çok meraklılar mutfağateşekkür ederiz canımİnşaallah
Kızın var mı?Kaç yaşında
Sağol canımay mash,ikizler bide Allah bagislasin ins. benim kiz 1 bucuk oldu, su an sadece dagitmakla ilgileniyor:)
Sağol canım
Oyyy maşaallah en tatlı zamanlarıAllah kolaylık versin
rahim filminden korkma ben çektirdim rahat ol kasma o zzaman rahat atlatırsınDaha gitmedim canim ilaç bittikten sonra. Rahim filmi çekilecek çok tırsıyorum
yaa gerçekten mi? anestezi almadan çektirdin sanırım?rahim filminden korkma ben çektirdim rahat ol kasma o zzaman rahat atlatırsın
ya bende yasmin kullanıyorum ama kanamam oldu 17.günde
hımm bende patatesciyimmTamam o zaman patatesliler bana gelsin gerisi size
1 tarifimizde geldiKONU AÇILMIŞ ve 35 sayfada yazılmışş bu ne hızzz.. hadi bakalım güzel tarifler gelsinn..
O zaman şöyle yapalım, sen patatesli poğaçayı yap, metroya git, makiniste ver ben bizim durakta alırımhımm bende patatesciyimm
Sana katılıyorumB BayanHicKimse harikalar yapmış her zamanki gibi..
Utandim, sagoll canimmmB BayanHicKimse harikalar yapmış her zamanki gibi..
Pinko hiçbir fırsatı kaçırmıyorsunO zaman şöyle yapalım, sen patatesli poğaçayı yap, metroya git, makiniste ver ben bizim durakta alırım
Nasıl fikir?
anında pakeliyeyimki sıcaklığı gitmesinn iyi fikir ne makinisti ayol vereyim kargoya anında evinde sende yanında çay içerken çekersin resmini atarsın buraya .. hımm bu nasıl fikirr...O zaman şöyle yapalım, sen patatesli poğaçayı yap, metroya git, makiniste ver ben bizim durakta alırım
Nasıl fikir?
Şansımı deniyorum Nevoş, elbet biri tamam istediğin poğaça olsun deyip yollayacakPinko hiçbir fırsatı kaçırmıyorsun
utanma hayatımm yaptığın her tariften keyif aldım ve bir çoğunuda yaptım cuk oturan tariflerr..Utandim, sagoll canimmm
ben yollarım yavruuu.. kahvaltıya hazır sen uyanmadan kapında .. kargolar bize çalışıyor nasıl olsaa.Şansımı deniyorum Nevoş, elbet biri tamam istediğin poğaça olsun deyip yollayacak
Kakao'cum ben senin yerine cevap vereyimanında pakeliyeyimki sıcaklığı gitmesinn iyi fikir ne makinisti ayol vereyim kargoya anında evinde sende yanında çay içerken çekersin resmini atarsın buraya .. hımm bu nasıl fikirr...
Kargo 1 gün sonra getirir makinist 10 dk sonra Bana uyar, bi sürü resim çekilirimanında pakeliyeyimki sıcaklığı gitmesinn iyi fikir ne makinisti ayol vereyim kargoya anında evinde sende yanında çay içerken çekersin resmini atarsın buraya .. hımm bu nasıl fikirr...
Şansımı deniyorum Nevoş, elbet biri tamam istediğin poğaça olsun deyip yollayacak