Birlikte boy boy selfie çekerim diyorsun..Kargo 1 gün sonra getirir makinist 10 dk sonra Bana uyar, bi sürü resim çekilirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Birlikte boy boy selfie çekerim diyorsun..Kargo 1 gün sonra getirir makinist 10 dk sonra Bana uyar, bi sürü resim çekilirim
Tabi canım poğaçayla delirmeceler yapcamBirlikte boy boy selfie çekerim diyorsun..
Tabi canım poğaçayla delirmeceler yapcam
bakma sen öyle göründüğüne bu gelin çok güzel işler çıkarıyor onun sayesinde kemal paşa müdavimi olduk nevrestem..tembel değil dee biraz GAZ lazımKakao'cum ben senin yerine cevap vereyim
Tembel gelin kalk kendin yap poğaçalarini
Bu kategori beni benlikten çıkardı sanırım
İşte bende onu yapmaya çalışıyorum.bakma sen öyle göründüğüne bu gelin çok güzel işler çıkarıyor onun sayesinde kemal paşa müdavimi olduk nevrestem..tembel değil dee biraz GAZ lazım
bu kategori zaten tam pinkstrap lık canım bak neler yapacakkİşte bende onu yapmaya çalışıyorum.
Belki beni utandırma çabasına girebilir
bu kategori zaten tam pinkstrap lık canım bak neler yapacakk
İşte bende onu yapmaya çalışıyorum.
Belki beni utandırma çabasına girebilir
Haklısın birsey diyemiyorumBu kategori beni benlikten çıkardı sanırım
Biz biraz uğraşalım bu iş mutlaka olacak Görümcenin dilinden kurtulmak için olsa yine yapacakbu kategori zaten tam pinkstrap lık canım bak neler yapacakk
O zaman bu kategori boyunca görüşmeyelim sonra gelirsinBakın bakalım benim gözüme Bu sıcakta gaza gelir miyim ben hiç
Banane beki 1-2 tepsi poğaça düşürürüm midemeO zaman bu kategori boyunca görüşmeyelim sonra gelirsin
nevoş bana poğaça mı yolluycan ay niye zahmet ediyorsun bebeğim özelden atıyorum adresimiO zaman bu kategori boyunca görüşmeyelim sonra gelirsin
Canim ablam nasılsın. Hamurisi deyince bana goredir firsat bulduğum ilk an deniycem senin şerit pogacan harika ondan yapmıştım herkes begenmisti.Hazal'ım nerelerdesinHoşgeldin nasılsın
Bekliyorum tarifini
Hepsi benim sana vermiyeceğimBanane beki 1-2 tepsi poğaça düşürürüm mideme
Ben sana börekler,baklavalar yapar yollarım ne yapacaksın poğaçayı ballı kadayıfımnevoş bana poğaça mı yolluycan ay niye zahmet ediyorsun bebeğim özelden atıyorum adresimi
İyiyim Hazal'ım çok şükürCanim ablam nasılsın. Hamurisi deyince bana goredir firsat bulduğum ilk an deniycem senin şerit pogacan harika ondan yapmıştım herkes begenmisti.
ayyy nevoşummm benmmmBen sana börekler,baklavalar yapar yollarım ne yapacaksın poğaçayı ballı kadayıfım
Eve gidinceayyy nevoşummm benmmmne zaman yolluycan piki
sen daha dönmedin mi eveeeEve gidince