Yapın canım, dedikodumu siz yapın, feda olsun sizeNe yapalım senden başka çekiştirecek biri yokDedikoduda yapmayalım mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yapın canım, dedikodumu siz yapın, feda olsun sizeNe yapalım senden başka çekiştirecek biri yokDedikoduda yapmayalım mı
Zaten tadım yok iyice kaçtıNe güzel dedikodu yapacaktım
Sağol canımNe yapıyorsunNe zaman taşınacaksınSeninde işin çoktur
Helal olsun suçlu da çıkardınbasina corap örürsen böyle arkandan konusur iste suclu sensin yani
Hemen satış
Ama bak sende söylüyorsun o geçen yıldıBenim gelin kendini bayağı geliştirdigecen seneydi galiba nevosum beceriksiz görümce demistin
Satışta üstüne kimseyi tanımıyorum
Senin ki meslek hastalığı yanibosa satis elemanligi yapmadim
Helal olsun suçlu da çıkardın
Ne Çorap örmüşüm acaba, sadece kaşını Gözünü oynatma diyorum
Arada yine tembel Dediğin oluyor gerçi amaAma bak sende söylüyorsun o geçen yıldıBenim gelin kendini bayağı geliştirdi
Yapıyor ki diyorumnevos duydun demi sana hoppa demek istiyor
Ama bak sende söylüyorsun o geçen yıldıBenim gelin kendini bayağı geliştirdi
Canım PinkomYapın canım, dedikodumu siz yapın, feda olsun size
Yok beni su kesmez daha fazlası gerekiyorbenim icim sisti bile su,mu icip gelsek sindirmek icin
kız benm kv de bende. Poğaçaların kokusunu mu aldılar nekv ler bendeydi ,gittiler ,
oglum sut disini dusurdu ,yenisi cikinca dis bugdayi usterim diye tutturdu
bugun ufak bi kutlama yaptik mecbur :)
15-20 gune cikicaz insh, binanin elektrik isleri tamamlanmadigi icin net tarih verilmiyor ,sozde bu hafta bitiyordu . aynen canim is cok ya
ha bu arada gorsellerde bi kek gordum cok sevimli bisey :)) tarif yok ama,
evde denemeye karar verdim, tutarsa katilicam insh
Senin ki meslek hastalığı yani
Hiç kek yaptın mı? onla da katılayım olmadı yapar resmi yollarsıngörüyorum nasil gelistirdigini hep oturdugu yerde pozlari var keyften baska bisey yapti yok
benim yaptim yemeklerle yarismaya katiliyor
Hep ortalığı karıştırıp kayboluyorsungercekleri dediydim ben nevosum
Yok canım olur mu neler neler yapıyor hatta gözüme sokmak için konuları bana açtırıyorgörüyorum nasil gelistirdigini hep oturdugu yerde pozlari var keyften baska bisey yapti yok
benim yaptim yemeklerle yarismaya katiliyor
Kendimi çok Şanslı hissediyorum seni tanıdığım içinyani birde sizden üstüne para istemedime sükür edin benim gibi arkadas bulamazssiniz
Yapıyor ki diyorum
Herkese mavi boncuk dağıtıyor