konu başlığını gördüm de geliyim dedim süpermiş
bitki derman tüy azaltıcıyı sormuşsun ben de çok baktım da pahalı geldi.daha ucuz bişey aldım ama çok iyi şimdiden inceldi ve geç çıkıyor tüylerimiyi yaptın haydin sohbete
bitki derman tüy azaltıcıyı sormuşsun ben de çok baktım da pahalı geldi.daha ucuz bişey aldım ama çok iyi şimdiden inceldi ve geç çıkıyor tüylerim
capilex aldım şimdilik memnunum.bide doa aldım onu da kollarıma kullanıyorum bakıcam hangisi iyi diye.karınca yağını hiç denemedim pek inanmıyorum azaltacağına yaevet ya çok pahalı 100 liranın üstünde. nedir o incelten merak ettim. bide karınca yumurtası yağı varmış ama ben almadım gariban karıncaların yumurtaları
capilex aldım şimdilik memnunum.bide doa aldım onu da kollarıma kullanıyorum bakıcam hangisi iyi diye.karınca yağını hiç denemedim pek inanmıyorum azaltacağına ya
internetten aldım bi siteden. dökmüyor aldıktan sonra sabah akşam sürüyosun ama ben bazen sabahları sürmüyorum. yanma kaşınma falan hiç olmuyor ama benim cildim öyle pek hassas değildir yaninerden aldın döküyor mu azaltıyor mu benim cilt hassasiyetim var yanma kaşınma oluyor mu
internetten aldım bi siteden. dökmüyor aldıktan sonra sabah akşam sürüyosun ama ben bazen sabahları sürmüyorum. yanma kaşınma falan hiç olmuyor ama benim cildim öyle pek hassas değildir yani
zaten bu eczanelerde satılıyor yoksa almazdım.jel aldım ben hassas bölgeler içinmiş onu yüzüme sürüyorum.bu konuda şanslısın. ben her kremi dahi kullanamıyorum cayı cayır yanıyor içinde kimyasalı en az olanları tercih ediyorum gözüm kalıyor süslü püslü kozmetik bakım ürünlerinde ama ne yapayım uzak duruyorum. netten bilmeden alamam eczanede felan olmalı
zaten bu eczanelerde satılıyor yoksa almazdım.jel aldım ben hassas bölgeler içinmiş onu yüzüme sürüyorum.
her eczanede olmuyormuş ben de aramak için uğraşamam diye netten aldım.ama tanıdığın varsa iyi.bende almak istiyorum tanış bi eczacı arkadaşım var ona getirtirim
her eczanede olmuyormuş ben de aramak için uğraşamam diye netten aldım.ama tanıdığın varsa iyi.
iyi gecelerrCümleten iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yine görüşme üzereeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
evlilik hakkinda ne düsünüyorsunuz yani korku falan var mi icinizdekonu actim bakkkkkk
Cümleten iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yine görüşme üzereeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
kizlaaaaaarrr caniniz sIkIlmiyormu daha kimseciklar yokkk