POFFFFF Sıkıldım Konuşmak İsteyen Gelsin :)

bitki derman tüy azaltıcıyı sormuşsun ben de çok baktım da pahalı geldi.daha ucuz bişey aldım ama çok iyi şimdiden inceldi ve geç çıkıyor tüylerim

evet ya çok pahalı 100 liranın üstünde. nedir o incelten merak ettim. bide karınca yumurtası yağı varmış ama ben almadım gariban karıncaların yumurtaları

evet ya çok pahalı 100 liranın üstünde. nedir o incelten merak ettim. bide karınca yumurtası yağı varmış ama ben almadım gariban karıncaların yumurtaları
capilex aldım şimdilik memnunum.bide doa aldım onu da kollarıma kullanıyorum bakıcam hangisi iyi diye.karınca yağını hiç denemedim pek inanmıyorum azaltacağına ya

capilex aldım şimdilik memnunum.bide doa aldım onu da kollarıma kullanıyorum bakıcam hangisi iyi diye.karınca yağını hiç denemedim pek inanmıyorum azaltacağına ya

nerden aldın döküyor mu azaltıyor mu benim cilt hassasiyetim var yanma kaşınma oluyor mu

nerden aldın döküyor mu azaltıyor mu benim cilt hassasiyetim var yanma kaşınma oluyor mu
internetten aldım bi siteden. dökmüyor aldıktan sonra sabah akşam sürüyosun ama ben bazen sabahları sürmüyorum. yanma kaşınma falan hiç olmuyor ama benim cildim öyle pek hassas değildir yani

internetten aldım bi siteden. dökmüyor aldıktan sonra sabah akşam sürüyosun ama ben bazen sabahları sürmüyorum. yanma kaşınma falan hiç olmuyor ama benim cildim öyle pek hassas değildir yani

bu konuda şanslısın. ben her kremi dahi kullanamıyorum cayı cayır yanıyor içinde kimyasalı en az olanları tercih ediyorum gözüm kalıyor süslü püslü kozmetik bakım ürünlerinde ama ne yapayım uzak duruyorum. netten bilmeden alamam eczanede felan olmalı

zaten bu eczanelerde satılıyor yoksa almazdım.jel aldım ben hassas bölgeler içinmiş onu yüzüme sürüyorum.

Cümleten iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yine görüşme üzereeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

evlilik hakkinda ne düsünüyorsunuz yani korku falan var mi icinizde konu actim bakkkkkk

benim korkulaarım var şahsen evlilik konusunda bakalım nasıl briyle evlenicem sonra mutlu olabilicek miyim ailesi nasıl olucak beni sevicekler mi iyi anlaşabilicek miyim vs.:26:

kızlar hepiniz hoş geldiniz ne kadar güzel kaynatmışsınız öyle ben yokken
keşke bende olsaydım yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…