POFFFFF Sıkıldım Konuşmak İsteyen Gelsin :)

benim korkulaarım var şahsen evlilik konusunda bakalım nasıl briyle evlenicem sonra mutlu olabilicek miyim ailesi nasıl olucak beni sevicekler mi iyi anlaşabilicek miyim vs.:26:
:KK9: aynisindan bende korkuyorum o degil bu zamanda 2-3 ay sonra bosananlar var ben bir ömür boyu mutlu olmak istiyorum.

benim sıkılıyor :KK31:
naber canım:KK51:

hosgeldin cnm nasilsin :KK1:

ben bi topik actim istersen bi bak :KK34: beklerim yani ama hayalindeki dügünü getirmeyi unutma :KK1:

:KK9: aynisindan bende korkuyorum o degil bu zamanda 2-3 ay sonra bosananlar var ben bir ömür boyu mutlu olmak istiyorum.

hosgeldin cnm nasilsin :KK1:

ben bi topik actim istersen bi bak :KK34: beklerim yani ama hayalindeki dügünü getirmeyi unutma :KK1:

iyiyim canım işte nolsun alerjim tuttu gene bugün hapşu hapşu ölücem:2:
aa bir bakayım bakim:KK3:

bugün bende çok sıkılıyorum hatta ağladım ünüversite mezunu olmama rağmen iş bulamıyorum çok hırpalıyor bu durum beni

iyiyim canım işte nolsun alerjim tuttu gene bugün hapşu hapşu ölücem:2:
aa bir bakayım bakim:KK3:
aa gecmis olsun ne alerjisi tuttu :26:

kötü olmussundur sen ilac falan yokmu?

bugün bende çok sıkılıyorum hatta ağladım ünüversite mezunu olmama rağmen iş bulamıyorum çok hırpalıyor bu durum beni

üzülme cnm bulursun herseyin hayirlisini dile :KK19:

istersen benim topigime gel kafan dagilir

aa gecmis olsun ne alerjisi tuttu :26:

kötü olmussundur sen ilac falan yokmu?

üzülme cnm bulursun herseyin hayirlisini dile :KK19:

istersen benim topigime gel kafan dagilir

saol canım destek verdiğin için hayırlısı evet arkadaşlarımı işinde gücünde görünce ister istemez üzülüyorum.

pooofffff bende sıkılıyorum

Son düzenleme:
bugün havada güzel aslında ama canım hiçbişey yapmak istemiyor :KK43:

izmirdeyim canım dün deli dehşet yağmur vardı burdada oyüzden şuanki hali çok güzel geldi gözüme :KK70:

izmirdeyim canım dün deli dehşet yağmur vardı burdada oyüzden şuanki hali çok güzel geldi gözüme :KK70:

İstanbul'da da bugün var yağmur..
ayrıca havada kapalı ve çok kasıntı..
bide pazar günü..

aaaay çok sıkıcııııı

bide yarın sınavın olsa ve çalışmak zorunda olsan o yüzden de hava güzel olmasına rağmen dışarı çıkamasan canın sıkılsa ölsen patlasan beterden beteri var yani :p

bide yarın sınavın olsa ve çalışmak zorunda olsan o yüzden de hava güzel olmasına rağmen dışarı çıkamasan canın sıkılsa ölsen patlasan beterden beteri var yani :p

heheheh o da iyimiş bak :KK51: ne sınavı?

şu başbelası bütler yokmu gıcık asistanın biri sınıfın yarısını bırakmış maalesef o şanslılardan biride ben oluyorum böhööyyy:KK43:((

X