Pnrkrdnz'nin Nişan Çekimleri ~ 14.07.2011

nişan tuvaletine bayıldıımmmm
mutlulugunuz daim olsun cnm

bayıldım hepsi birbirinden güzel çok şirin görünüyorsunuz ....nişanlığınada bayıldım çok güzel ...allah tamamına erdirsin bir ömür mutluluklar

ooo kimleri görüyoruumm
çok güzelsin canıımm, fotoların da öyle..

Allah tamamına erdirsinn... Pozlar çok iyi yaa :) Kıyafetini de çok beğendimm

Çok sağol canım

nişan tuvaletine bayıldıımmmm
mutlulugunuz daim olsun cnm

Çok teşekkür ederimm aminnnn inşallahhh

bayıldım hepsi birbirinden güzel çok şirin görünüyorsunuz ....nişanlığınada bayıldım çok güzel ...allah tamamına erdirsin bir ömür mutluluklar

Ayyy çok teşekkür ederimm

ooo kimleri görüyoruumm
çok güzelsin canıımm, fotoların da öyle..

Çok sağol canım benimmm. Sıra düğünde :123:

canim tebrikler.hersey harika gorunuyor.

Teşekkür ederimm

Bayıldım bayıldım pozlarınız da sizin kadar güzel olmuş.. Allah tammaına erdirsin inş. Mutluluğunuz daim olsun canım..

canımmmm harika bayıldım o kadar güzel o kadar mutlu görünüyorsunuz ki allah tamamını erdirsin. herşeyin çok güzel. bu kadar eğlenen bu kadar pozitif nişan albümü görmedim maşallah

fotoğraflar çok başarılı tebrikler canm nerde çekildi ve düğün tarihin ne zaman?

İzmir Buca'da çekildi canım resimler
Seneye inşallah canımmm

Bayıldım bayıldım pozlarınız da sizin kadar güzel olmuş.. Allah tammaına erdirsin inş. Mutluluğunuz daim olsun canım..

Çok teşekkürlerrr

canımmmm harika bayıldım o kadar güzel o kadar mutlu görünüyorsunuz ki allah tamamını erdirsin. herşeyin çok güzel. bu kadar eğlenen bu kadar pozitif nişan albümü görmedim maşallah

Çok sağol canım benim gerçekten çok eğlendim yapmadığım şey kalmadı o nişanlıkla pamuk şeker bile yedimmm

bende çok merak ettim senden beekliyorum istanbul korksun senden sen yukarıda ki satırı yazarken sende ki heyecanı,mutluluğu hissettim.

Şimdiden çılgınlıklar bulmam lazımmm devlet hizmet bekler Evettt evettt evetttt

Canım bayıldım fotograflarına tek kelime ile mükemmel gerçekten fotografçının sitesini vermişsin aldım inceledim sorun olmazsa fiyatı ortalama ne kadar canım benim bende bu fotografçıyı istiyorum da ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…