• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pnrkrdnz'nin Nişan Çekimleri ~ 14.07.2011

elbisenin rengi cok tattllii yaa,inanilmaz guzel gitmis tenine,fotolarda bi baska guzel
Allah utandirmasin bi yastikta kocansin insallahh

Fotoğraflar da, siz de harikasınız ya Allah tamamına erdirsin. :nazar:
Şemsiyeli olana ben de bayıldım.

Maşallah. Mutluluklar.

Teşekkürler

elbisenin rengi cok tattllii yaa,inanilmaz guzel gitmis tenine,fotolarda bi baska guzel
Allah utandirmasin bi yastikta kocansin insallahh

Çok teşekkürler aminnn inşallahhh :16::16::16:

Fotoğraflar da, siz de harikasınız ya Allah tamamına erdirsin. :nazar:
Şemsiyeli olana ben de bayıldım.

Aminnnnn :nazar:

bütün fotolar çok güzel:nazar: hele bebek arabasındaki yüzüklü foto çok şirin :16: şimdiden mutluluklar dilerim:nazar::16:

Nişanlım evlenme teklif edeceği zaman çok aramış o kutuyu :16: Teşekkürlerrr :16:

çok güzeller bir ömür boyu mutluluklar

Aminn inşallahh :nazar:

ne kadar güzel olmuş her şey.. Fotoğraflar gerçekten çok başarılı. sizde çok güzel görünüyorsunuz. Mutluluğunuz ömür boyu sürsün inşallah :)

canımmm hepsine bayıldımmm gerçekten müthişşş bişi diyicem tacını ve tokana bayıldım benimde elbisemin rengi bu renk nerden bulabilirim bu taç vce tokayı ? çok saol canm

ne kadar güzel olmuş her şey.. Fotoğraflar gerçekten çok başarılı. sizde çok güzel görünüyorsunuz. Mutluluğunuz ömür boyu sürsün inşallah :)

Çok teşekkürlerr :16:
Aminnn inşallahhhh :16:

canımmm hepsine bayıldımmm gerçekten müthişşş bişi diyicem tacını ve tokana bayıldım benimde elbisemin rengi bu renk nerden bulabilirim bu taç vce tokayı ? çok saol canm

Çok sağollll :17:
Tacımı kuaförüm takmıştı :34:

allah mutlu mesut etsin

Aminn inşallahhh

çok yakışmıssınız.mutlulugunuz daimi olsun...

Çok sağolunnn aminnn :16:

Back