• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pnrkrdnz'nin Nişan Çekimleri ~ 14.07.2011

Fotoğraflar gerçekten çok başarılı, pozitif enerji veriyorsunuz direkt :) Allah mutluluğunuzu daim etsin :71:

Son düzenleme:
canım öncelikle nişanlığın çok şık ve çok güzel olmuşsun Allah tamamını erdirsin:16:
birde soy ismin bana karadeniz soyismini çağrıştırdı üstelik benim jinekoloğumun soyadıda karadeniz ve aşırı benziyosunuz bi de kardeş çıkarmışsınız doktor bi ablan falan var mı:1:

mutluklar çok beğendim:nazar::nazar:

Teşekkürler :69:

Fotolar cok farkli ve sirin bayildim canim ya Rabbim mutlulugunuzu daim etsin insallah dügününüzde insallah güzel gecer :61:

Çok sağol canım inşallahh :nazar::nazar::nazar: :123:

Çekimler çok süper....Allah ömür boyu mutluluk versin. (amin)

Aminnnnnnnnnnn :nazar:

Fotoğraflar gerçekten çok başarılı, pozitif enerji veriyorsunuz direkt :) Allah mutluluğunuzu daim etsin :71:

Aminn inşallahh çok teşekkür ederim :123:

canım öncelikle nişanlığın çok şık ve çok güzel olmuşsun Allah tamamını erdirsin:16:
birde soy ismin bana karadeniz soyismini çağrıştırdı üstelik benim jinekoloğumun soyadıda karadeniz ve aşırı benziyosunuz bi de kardeş çıkarmışsınız doktor bi ablan falan var mı:1:

Teşekkür ederim :123: :nazar::69::71:
Merak ettim şu doktoru :66::37:

Buca'da çekilmiş :32:
Çok güzeller çok beğendim.. Nişanlığında çok şeker.. Allah tamamını erdirsin :16:

bayıldım herşey harıka gercekten :) saç - makyaj - nişanlık - rengı herseyyy yaaa ayrıca fotocu harıka cekımler yapmıs mutluluklar :34:

özellikle semsıyelı olan cekım harıka..
allah tamamına erdırsın cnm mutluluklar..

çok yakışıyorsunuz Allah her daim mutlu etsin sizi :)))) çekimler zaten bi harikaaa :;;))

ayy bayıldım fotoğraflarınız ve siz harika
mutluluklar dilerim:nazar:

:)
Ay harikasınız maşallah:nazar: Tıpkı kartpostal gibi olmuş çok güzel Allah tamamına erdirsin:nazar:

mutluluklarrr tatlımm ck guzell olmsnn:nazar:darısı bze ıns

Teşekkür ederimm canım :69:

özellikle semsıyelı olan cekım harıka..
allah tamamına erdırsın cnm mutluluklar..

Çok sağol canım bizimde sevdiğimiz fotoğraflardan biri :123::12:

pozlar harikaymış valla mekanda öle.tabi sizde.Mutluluklar canım.

Çok teşekkürler :123:

çok yakışıyorsunuz Allah her daim mutlu etsin sizi :)))) çekimler zaten bi harikaaa :;;))

Çok teşekkür ederim canım :69::nazar:

ayy bayıldım fotoğraflarınız ve siz harika
mutluluklar dilerim:nazar:

Sağol canım :71::69:

:)
Ay harikasınız maşallah:nazar: Tıpkı kartpostal gibi olmuş çok güzel Allah tamamına erdirsin:nazar:

Ayy çok teşekkür ederim canım amin inşallahhhh :123:

maviii :69:
masallardaki gibi bir çift olmuşsunuz :) tebrikler.

Çok teşekkürler :17::17::16:

fotograflariniz cok güzel =) fotografciniz iyi birisiymis..

tebrik ederim :nazar:

Çok sağolunnn :69::70:

süperrrrrr:69:
Mutluluklar canım:31:

Çok teşekkür ederim canım :123:

bayıldım fotolara ya inanılmaz güzel olmuş çok özendim bende bi gün bana yakışan birini bulurum inşallah :59::59::59::59::59:

Teşekkür ederim canım sende çok mutlu olursun inşallahh :69::nazar:

Süper fotoğraflar çok doğal....

Çok yakışmışsınızz.. :)):))

Çok sağol canım :17: :123::nazar:

Back