• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pnrkrdnz'nin Nişan Çekimleri ~ 14.07.2011

Allah tamamını erdirsinnnnnnnnnnnnnnnnnnn darısı bana Allahm ins ben de artk askımla evleneym :)))

Son düzenleme:
super fotograflar, siz de cok yakısmıssınız, Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin insallah..

mekan neresi acaba merek ettim..

Allah tamamına erdirsin canım nişanlığın rengi ve modeli çok hoş olmuş sana.:nazar:

Aminn inşallahhh çok sağol canım :71:

Fotoğraflar çok güzel. Allah tamamına erdirsin, mutluluklar dilerim.

Teşekkürlerrrr :69:

Allah tamamını erdirsinnnnnnnnnnnnnnnnnnn darısı bana Allahm ins ben de artk askımla evleneym :)))

Aminnnnn inşallah canım benimm sende sevdiğine kavuş en kısa zamanda inşallahhh :nazar::nazar::nazar::nazar:

super fotograflar, siz de cok yakısmıssınız, Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin insallah..

mekan neresi acaba merek ettim..

Çok sağol canım teşekkür ederim. :nazar::71::69:
Mekanlar;
Buca Hasanağa Bahçesi
Buca Gölet
Heykel

bayıldım fotolara. çok güzel olmuşsunuz. çok yakışmışsınız. Allah tamamına erdirsin. mutluluklar :) darısı benim de başıma :97:

allah tamamına erdirsin,çok mutlu oluunnn:69::nazar:

Aminnn canım inşallahhhh :69:

bayıldım fotolara. çok güzel olmuşsunuz. çok yakışmışsınız. Allah tamamına erdirsin. mutluluklar :) darısı benim de başıma :97:

Çok sağol canım amin inşallahh. :nazar::69::71:
Darısı tüm isteyenlerin başınaa :nazar::103::123:

böyle güzel anlarınızı burda paylaşmanız çok hoş. mutluluklar ..

Sağolun teşekkür ederim :71:

:nazar:maşallah çok güzel görünüyorsunuz bir ömür mutluluklar :)

Aminn inşallahh :38::69::97:

harikaa olmusunuz mutlulugunuz daim olsun.. ben resimleri kimin cektigi artik nisan dugun resimleri disardami cekliyor yoksa istege baglimi bole oluyor cook nefisler hepsidee..:46:

bende resimlerinizi çok beğendim çok güzel resimler sanırım izmirde çekilmişsiniz fotoğrafçınız hakkında bilgi alabilirmiyim 3eylülde nişanım var ve fotoğrafçı arıyorum

allah mutlulugunuzu hic bozmasin cok yakismissiniz bende dövmene bayildim:52: elbisende cok güzelmis mutluluklarrr:34:

Çok sağol teşekkür ederimmm canım :69::nazar:

Mavi renk süper ya fotoğraflarada bayıldım :nazar:.Allah mesut etsin.

Rengi çok içime sindi teşekkürler canım :69::71::nazar:

harikaa olmusunuz mutlulugunuz daim olsun.. ben resimleri kimin cektigi artik nisan dugun resimleri disardami cekliyor yoksa istege baglimi bole oluyor cook nefisler hepsidee..:46:

Çok teşekkür ederim. :71:
Fotoğralarımızı Zeren & Mehmet Yasa çifti çekti :69:
Gün boyu bizimle koşuşturup durdular :46:

şemsiyeli olana bayıldımmm.

Teşekkürler :17:

bende resimlerinizi çok beğendim çok güzel resimler sanırım izmirde çekilmişsiniz fotoğrafçınız hakkında bilgi alabilirmiyim 3eylülde nişanım var ve fotoğrafçı arıyorum

Teşekkür ederim canım :123:

Fotolar cok farkli ve sirin bayildim canim ya Rabbim mutlulugunuzu daim etsin insallah dügününüzde insallah güzel gecer :61:

Back