• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pnrkrdnz'nin Nişan Çekimleri ~ 14.07.2011

Fotograflar cok guzel canım bir ömür mutlu olun inşallah bu arada sende cok tatlısın:61:

Canım bayıldım fotograflarına tek kelime ile mükemmel gerçekten fotografçının sitesini vermişsin aldım inceledim sorun olmazsa fiyatı ortalama ne kadar canım benim bende bu fotografçıyı istiyorum da ondan :71:

Çok sağol canımmm :70:

cok güzel fotolar bayıldım harikaa hep böyle mutlu olun inşş :64:

Aminnn canım inşallahhhh :123:

çok güzeller bayıldım :)

Çok teşekkür ederim :16:

Fotograflar cok guzel canım bir ömür mutlu olun inşallah bu arada sende cok tatlısın:61:

Ayyy canımm çok sağoll teşekkür ederimm :103:

pınarcım resimler ve siz harikasınız,çok yakışmışsınız maşallah:nazar:Allah mutluluğunuzu daim etsin..:69:
gerçek dövme mi omuzundaki isimlerinizi baş harfleri?

canım bnm bütün fotolrn çok harika...fiyt hkknda bi blgi verirmisn biraz..ve ortalama kaç fotorf çkilio

Çok sağoll canımm :70:
Fiyat hakkında bilgi verirsem yanlış yönlendirmiş olurum 1 yıl önce tuttuk fotoğrafçıyı
1000'i geçti fotolarımız
:16:

pınarcım resimler ve siz harikasınız,çok yakışmışsınız maşallah:nazar:Allah mutluluğunuzu daim etsin..:69:
gerçek dövme mi omuzundaki isimlerinizi baş harfleri?

Ayyy canım çok sağolasınnn :16:
Aminn inşallahhhhh :nazar::nazar::nazar:

:nazar:allah nazardan saklasın çok güzel resimler prenses gibi çıkmışsın mavi renkte çok hoş bir tercih olmuş bence yakışmış artı:nazar::nazar::nazar:

[SUB][/SUB] çok güzel olmuşssunuz tebrikler

Teşekkürler :17:

:nazar:allah nazardan saklasın çok güzel resimler prenses gibi çıkmışsın mavi renkte çok hoş bir tercih olmuş bence yakışmış artı:nazar::nazar::nazar:

Teşekkür ederimm canım:16:

fotolar muhteşem mutluluklar dilerim....

Teşekkür ederim :16:

hem fotolar hemde kıyafetin harikaaaaaaa:nazar:

Teşekkürler :16:

şempiyeli resme bayıldım tek kelimeyle :) elbiseniz de çok hoş özellikle de eteği :) mutluluklar:)

Back