Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pınarımm her zamanki gibii yinee herşeyy harikaa vee yinee herşeyy çok özenlliiii, Mükemmel gözüküyorsunuzz canım allah mutluluğunuzu daim etsin inş..
Bu arada fotoğrafçınıda tebrik etmeden geçemiycemm, gerçek bir profosyonel bellii çok içi açılar ve kareler yakalamışşş kutluyorum. Bu tpiktee o kadar dış çekim gördümm hepsi dümdüzz çekimm birbirine benzer pozlarr ama seninkiler gerçekten farlı. İşinin hakkını vermişşşş
herşey harika..Allah tamamına erdirsin mutluluklar
Allah tamamına erdirsin,o kadar güzel görünüyorsun ki.Fotolarda çok gerçekçi olmuş,o kareyi resmen yaşamışsınız.Başka çekimlerdeki gibi pozlar havada kalmamış,sizi yansıtmış.Mutluluğun daim olsun inşallah
Allah tamamına erdirir inşalah.. hepsi tek kelimeyle süper bayıldımmm
çok güzel olmuşunuz
çok hoş görünüyorsunuz .. allah tamamına erdirsin
çok guzelsiniz canımm allah tamamına erdirsinn
canimmm cok guzell kareler bayildimmm dugunun cok daha guzel gecer umarimm
Çok güzel fotoğraflar :) çokta cici çıkmışsınız
Allah tamamına erdirsin canım ...
Canım çok güzel olmuşsun,kıyafetinin modeline bayıldım çok yakışmış,senin nişan fotoları böyleyse düğün nasıl olur düşünemiyorum,süpersinizAllah tamamına erdirsin inş.
canım cok güzel fotolar cok yakışmıssınız allah tamamını erdirsin:). mekan buca gölet ve hasanağayı kullanmısınız sanırım. fotorafcınızı merak ettim kimle calıştınız bende düğün için düşünüyorumda ..
fotoraflar harika, nisan kiyafetin harika, siz de harika cikmissin..
bir ömür mutluluklar dilerim, allah tamamina erdirsin insallah..
heykelde fotoraf cekilmek gercekten güzel bir fikir olmus, hos izmirin her yeri baska güzel..
çok harika görünüyosunuz,çok fotojeniksiniz,çok orijinal olmuşlar bayıldım garçekten:))
mutluluklar dilerim
çok beğendim
Allah tamamına erdirsin inş.
canım Allah mutluluğunuzu daim etsin. fotograflar çok güzel maşallahhhh
oy oy bayildim resimlere
Allah mesut etsin ins.
bayildimmm resimlereeeee
Allahim tamamina erdirsin insallaah dügün fotolari bunlardan bin katli güzel olsun aminn
Çokkk sağol canım benimmmm
Düğünde çılgın düşüncelerim var inşallah gerçekleştirebilirim
insallah olur canim benimmmm hersey gönlünce olur