• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pnrkrdnz'nin Nişan Çekimleri ~ 14.07.2011

Pınarımm her zamanki gibii yinee herşeyy harikaa vee yinee herşeyy çok özenlliiii, Mükemmel gözüküyorsunuzz canım allah mutluluğunuzu daim etsin inş..:16:

Bu arada fotoğrafçınıda tebrik etmeden geçemiycemm, gerçek bir profosyonel bellii çok içi açılar ve kareler yakalamışşş kutluyorum. Bu tpiktee o kadar dış çekim gördümm hepsi dümdüzz çekimm birbirine benzer pozlarr ama seninkiler gerçekten farlı. İşinin hakkını vermişşşş:74:

Canım benim çok çok teşekkür ederim:70::71::69:
Her şey güzel olsun diye çok uğraştım umarım başarmışımdır.:69::nazar:
Fotoğrafçılarımız gerçekten çok iyilerdi aksiliklere rağmen yinede içimize sinen karelere kavuştuk düğünde de onlarla çalışmak istiyoruz inşallah nasip olur :71:
Çok ama çok eğlendik çekimler sırasında ben bu kadar güleceğimi hiç tahmin etmemiştim :66:

herşey harika..Allah tamamına erdirsin mutluluklar :16:

Aminn inşallahh :nazar::69:

Allah tamamına erdirsin,o kadar güzel görünüyorsun ki.Fotolarda çok gerçekçi olmuş,o kareyi resmen yaşamışsınız.Başka çekimlerdeki gibi pozlar havada kalmamış,sizi yansıtmış.Mutluluğun daim olsun inşallah :66:

Gerçekten yaşadık biz kafamıza göre takıldık güldük eğlendik sarıldık öptük yeri geldi yerlere attım kendimi kamera arkası çok eğlenceliydi :66::66:

Allah tamamına erdirir inşalah.. hepsi tek kelimeyle süper bayıldımmm

Teşekkür ederimm amin inşallahhh :nazar::69:

çok güzel olmuşunuz

Teşekkürler :nazar::69:

çok hoş görünüyorsunuz .. allah tamamına erdirsin :69:

Aminnnnn :69::nazar:

çok guzelsiniz canımm allah tamamına erdirsinn :71:

Aminn inşallahhhh :nazar::69:

Canım çok güzel olmuşsun,kıyafetinin modeline bayıldım çok yakışmış,senin nişan fotoları böyleyse düğün nasıl olur düşünemiyorum,süpersiniz:16:Allah tamamına erdirsin inş.

canimmm cok guzell kareler bayildimmm dugunun cok daha guzel gecer umarimm:D

İnşallahhhh canımm yaaa :nazar::69:

Çok güzel fotoğraflar :) çokta cici çıkmışsınız:21:
Allah tamamına erdirsin canım ...

Çok teşekkür ederimm :17:

Canım çok güzel olmuşsun,kıyafetinin modeline bayıldım çok yakışmış,senin nişan fotoları böyleyse düğün nasıl olur düşünemiyorum,süpersiniz:16:Allah tamamına erdirsin inş.

Çok sağol canım kıyafetimi çok severek aldım :12:
İnşallahh düğünümde çok güzel geçerrr :nazar::69::66:

canım cok güzel fotolar cok yakışmıssınız allah tamamını erdirsin:). mekan buca gölet ve hasanağayı kullanmısınız sanırım. fotorafcınızı merak ettim kimle calıştınız bende düğün için düşünüyorumda ..

canım cok güzel fotolar cok yakışmıssınız allah tamamını erdirsin:). mekan buca gölet ve hasanağayı kullanmısınız sanırım. fotorafcınızı merak ettim kimle calıştınız bende düğün için düşünüyorumda ..

Mekanlarımız aslında farklıydı ama damat beyin pantolon sorunu gün yüzüne çıkınca bu şekilde acilen değiştirildi mekanlar :37::37::37:
Hasanağa Bahçesi
Heykel Tarihi Evler
Gölet' te yapıldı çekimlerimiz

Fotoğrafçılarımız Zeren & Mehmet Yasa çiftiydi bende onları bu site sayesinde bulmuştum :12:
İyiki de tanımışım ikisini de düğünde de onlarla çalışmayı çok istiyoruz :71:
Zmyasa Photography diye aratırsan bulabilirsin canım sitelerini :71:

fotoraflar harika, nisan kiyafetin harika, siz de harika cikmissin.. :69:
bir ömür mutluluklar dilerim, allah tamamina erdirsin insallah.. :nazar:
heykelde fotoraf cekilmek gercekten güzel bir fikir olmus, hos izmirin her yeri baska güzel.. :34:

fotoraflar harika, nisan kiyafetin harika, siz de harika cikmissin.. :69:
bir ömür mutluluklar dilerim, allah tamamina erdirsin insallah.. :nazar:
heykelde fotoraf cekilmek gercekten güzel bir fikir olmus, hos izmirin her yeri baska güzel.. :34:

Aminnn inşallahhhhh çok teşekkür ederimm :17::17::17:
Evet tarihi evlerin arasında güzel kareler çıktı gerçekten de :69::nazar:

çok harika görünüyosunuz,çok fotojeniksiniz,çok orijinal olmuşlar bayıldım garçekten:))
mutluluklar dilerim:71:

Çok teşekkürlerrrr :21::nazar::69::71:

Back