Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah tamamına erdirsinn... Pozlar çok iyi yaa :) Kıyafetini de çok beğendimm
nişan tuvaletine bayıldıımmmm
mutlulugunuz daim olsun cnm
bayıldım hepsi birbirinden güzel çok şirin görünüyorsunuz ....nişanlığınada bayıldım çok güzel ...allah tamamına erdirsin bir ömür mutluluklar
ooo kimleri görüyoruumm
çok güzelsin canıımm, fotoların da öyle..
canim tebrikler.hersey harika gorunuyor.
fotoğraflar çok başarılı tebrikler canm nerde çekildi ve düğün tarihin ne zaman?
Bayıldım bayıldım pozlarınız da sizin kadar güzel olmuş.. Allah tammaına erdirsin inş. Mutluluğunuz daim olsun canım..
canımmmm harika bayıldım o kadar güzel o kadar mutlu görünüyorsunuz ki allah tamamını erdirsin. herşeyin çok güzel. bu kadar eğlenen bu kadar pozitif nişan albümü görmedim maşallah
yaa canım valla süpersin. çılgın gelinsin sen İstanbul'un sana ihtiyacı var
Çok sağol canım benim gerçekten çok eğlendim yapmadığım şey kalmadı o nişanlıkla pamuk şeker bile yedimmm
yaa canım valla süpersin. çılgın gelinsin sen İstanbul'un sana ihtiyacı var
Evetttt düğünde daha büyük çılgınlıklar istiyorum savul İstanbullll ben geliyorummmmmmmmmm
bende çok merak ettim senden beekliyorum istanbul korksun senden sen yukarıda ki satırı yazarken sende ki heyecanı,mutluluğu hissettim.
Şimdiden çılgınlıklar bulmam lazımmm devlet hizmet bekler Evettt evettt evetttt
Allahım ayırmasın tamamına erdirsin tek telimeyle harika fotoğraflar bayıldım
devletmi hizmet bekler ay koçişte böyle neşeli böyle pozitifse süpersiniz canım benim