• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pnrkrdnz'nin Nişan Çekimleri ~ 14.07.2011

bayıldım hepsi birbirinden güzel çok şirin görünüyorsunuz ....nişanlığınada bayıldım çok güzel ...allah tamamına erdirsin bir ömür mutluluklar:nazar::nazar:

ooo kimleri görüyoruumm
çok güzelsin canıımm, fotoların da öyle..
:nazar::nazar::nazar:

Allah tamamına erdirsinn... Pozlar çok iyi yaa :) Kıyafetini de çok beğendimm

Çok sağol canım :69:

nişan tuvaletine bayıldıımmmm:34::34:
mutlulugunuz daim olsun cnm:71:

Çok teşekkür ederimm aminnnn inşallahhh :nazar:

bayıldım hepsi birbirinden güzel çok şirin görünüyorsunuz ....nişanlığınada bayıldım çok güzel ...allah tamamına erdirsin bir ömür mutluluklar:nazar::nazar:

Ayyy çok teşekkür ederimm :17:

ooo kimleri görüyoruumm
çok güzelsin canıımm, fotoların da öyle..
:nazar::nazar::nazar:

Çok sağol canım benimmm. Sıra düğünde :123: :16::16::16:

canim tebrikler.hersey harika gorunuyor.

Teşekkür ederimm :nazar:

Bayıldım bayıldım :9: pozlarınız da sizin kadar güzel olmuş.. Allah tammaına erdirsin inş. Mutluluğunuz daim olsun canım.. :16:

canımmmm:71: harika bayıldım:nazar: o kadar güzel o kadar mutlu görünüyorsunuz ki allah tamamını erdirsin. herşeyin çok güzel. bu kadar eğlenen bu kadar pozitif nişan albümü görmedim:nazar: maşallah:nazar:

fotoğraflar çok başarılı tebrikler canm nerde çekildi ve düğün tarihin ne zaman?

İzmir Buca'da çekildi canım resimler :71::nazar:
Seneye inşallah canımmm :69:

Bayıldım bayıldım :9: pozlarınız da sizin kadar güzel olmuş.. Allah tammaına erdirsin inş. Mutluluğunuz daim olsun canım.. :16:

Çok teşekkürlerrr :nazar::69::71:

canımmmm:71: harika bayıldım:nazar: o kadar güzel o kadar mutlu görünüyorsunuz ki allah tamamını erdirsin. herşeyin çok güzel. bu kadar eğlenen bu kadar pozitif nişan albümü görmedim:nazar: maşallah:nazar:

Çok sağol canım benim gerçekten çok eğlendim yapmadığım şey kalmadı o nişanlıkla pamuk şeker bile yedimmm :66::66::69::69::nazar::nazar:

Canım bayıldım fotograflarına tek kelime ile mükemmel gerçekten fotografçının sitesini vermişsin aldım inceledim sorun olmazsa fiyatı ortalama ne kadar canım benim bende bu fotografçıyı istiyorum da ondan :71:

Back