Öncelikle geçmiş olsun canım. Çok zor bi süreç atlatmışsın. Allah sabır versin.Burayı artık anne olma günlüğüm olarak kullanacağım. Hem başımdan geçenleri kimseye anlatamadığım için kendimi rahatlatmak amacıyla hem de belki yazdıklarım birilerine ışık olur diye yazmaya karar verdim.
17 yaşımdayken PKOS tanısı aldım. 8 sene boyunca Diane kullanarak adet oldum. Sonra kanser riski yüksek olduğu için bıraktırdılar. Adet söktürücü kullanmazsam 6 ay bile adet olmuyorum. 2016 yılında evlendim, evlendiğim günden beri korunmadım ve çocuğum henüz olmadı. Evlendiğimde vajinismus tedavisi gördüm ve bir başarısız HSG grişimimim oldu. Şimdi yeniden başlıyorum...
Öncelikle geçmiş olsun canım. Çok zor bi süreç atlatmışsın. Allah sabır versin.
Bu ilaçların yanında bitkisel kürler deneseydin keşke. Burda o kadar çok duydum ki ilaçsız adet olmayıp soğan kürüyle 30 günde bir ilaçsız adet olan. Hamileliği boşverdim şu adetim bi düzene girsin ilaçsız adet olayım başka bişey istemiyorum diyen. Ayrıca senin hormonlarına bakıldı mı eşine sperm testi yapıldı mı ? Sorunun neyse ona göre bitkisel tedavi yoluna girmeni tavsiye ederim. Kendin sorunu çözemezsen doktor klomen tedavisine başlayacaktır. Hormonları dengede olmayan kişilerin zor tutuyor, tutsa bile düşükle sonuçlanıyor. Hormon tahlili ve spermiyogram yaptırdıysan buraya at. Elimizden geldiğince yardımcı olalım. Rabbim herşeyde bi şifa yaratmış. Önemli olan sabırla şifamızın neyde olduğunu bulmak.
Çok doğru düşünüyorsun canım. Kürler hakkında bilgim var az çok eğer bi sorun olursa sorabilirsin. Elimden geldiğince yardımcı olurum. Tahlilleriniz de temiz çıkar inşallah.öncelikle güzel duan ve mesajın için teşekkür ederim. eşim bugün sperm testi verdi. hormonlar için adet günümü bekliyorum. soğan kürü yapacağım zaten bir de olursa hayıt tohumu deneyeceğim. klomen en en en son tercihim olacak. önce kendi başıma yapmam gerekenlerin hepsini yapacağım sonra ilaç ve devamı diye düşünüyorum.
Çok doğru düşünüyorsun canım. Kürler hakkında bilgim var az çok eğer bi sorun olursa sorabilirsin. Elimden geldiğince yardımcı olurum. Tahlilleriniz de temiz çıkar inşallah.
Ben sorduğunu anlamadım bir dozu ne olur derken ?o zaman şöyle sorayım. soğan kürü ile ilgili en büyük soru işaretlerimden biri şu. mesela atladım diyelim bir dozu ne olur? ve soğan kürü kullanırken gebe kalırsam bebeğe bir zararı olur mu?
Ben sorduğunu anlamadım bir dozu ne olur derken ?
Hamile kalırsan da sıkıntı olmuyor. Çok hamile kalan var öyle.
Unutursan kaldığın yerden devam ediyorsun. Mesela sabah unuttun akşam iki bardak içerek telafi etme. İlaç gibi düşün. Ama ne olursa olsun atlamadan bitirmeye çalış 15 gün zaten hemencecik bitiyor.yanlış yazmışım aslında, kürü uygulmayı bir kere unutursam ne olur demeye çalışmıştım halbuki
Unutursan kaldığın yerden devam ediyorsun. Mesela sabah unuttun akşam iki bardak içerek telafi etme. İlaç gibi düşün. Ama ne olursa olsun atlamadan bitirmeye çalış 15 gün zaten hemencecik bitiyor.
Yok bişey katmamalısın. Sabret bi kaç güne alışırsın :)tadı çok kötü yabir kere denemiştim ikinci bardakta bıraktım. Tadını değiştirmek için birşey katabiliyor muyuz? Yoksa kaderdeyip dayanacakmıyız :)
Yok bişey katmamalısın. Sabret bi kaç güne alışırsın :)
Midende sıkıntı yok dimi. Varsa yemeklerden sonra iç.
Oto geçeler kızlar alllah isteyen herkese hayırlısıyla sağlıklı evlât nasıp etsin. Bende 1 senedir hastaneye gidiyorum banada pco dedi doktor sonra komen kullandım iki ay boyunca sonra doktorun başla hastaneye gidince bende çok övülen bi dr vardı ona gittim oda yumurtaların tembel dedi bu ayın 10unda çatlama iğnesi vuruldu m inşallah ise yarar feci kafaya takmış bi durumdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?