- 25 Mayıs 2018
- 24
- 6
- 39
- Konu Sahibi Usk istanbul
Malesef canim olmadi bu defa zaten ben olmadigini hissetmistim annelik oyle biseymis ya hissedermis insan ben hic hissetmedim hayirlisi diyorum baska caremde yok zatenSonuc ne insallah olumludur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Malesef canim olmadi bu defa zaten ben olmadigini hissetmistim annelik oyle biseymis ya hissedermis insan ben hic hissetmedim hayirlisi diyorum baska caremde yok zatenSonuc ne insallah olumludur
sağol canım ben de öyle düşünmüştüm bakalım cumartesi doktorumuz ne diyecekYasin ve yumurtalik rezervi azligin nedeniyle asilama ile vakit kaybina neden olabilirsin ayrica %15 lik bir sans icin deger mi okadar strese ?tup bebek derim ben
Olsun bak benimde ilkinde sevindim tuttu diye sonra kimyasal oldugu ortaya cikti sukurki hic sevinmedin o daha zor inan uzulme ne demisler gittiyse pesinden kim bilir kac derdi birden goturmustur uzulmeMalesef canim olmadi bu defa zaten ben olmadigini hissetmistim annelik oyle biseymis ya hissedermis insan ben hic hissetmedim hayirlisi diyorum baska caremde yok zaten
Hayirlisini en hayirlisini soyletsin allahim insaallah,cok zor bir yol rabbim sabir ve guc versinsağol canım ben de öyle düşünmüştüm bakalım cumartesi doktorumuz ne diyecek
cok enteresanki ilginc bi sekilde iyiyim sorun yok sanki dedigm gibi buna hazirmisim zaten.. Okadar alismisimki negatif yok denmesine oyle bi aci hissetmedimOlsun bak benimde ilkinde sevindim tuttu diye sonra kimyasal oldugu ortaya cikti sukurki hic sevinmedin o daha zor inan uzulme ne demisler gittiyse pesinden kim bilir kac derdi birden goturmustur uzulme
kacinci denemen? peki neden arastirilmiyor bu durum .bebegin olmamasını uc nedene bağlıyor benim doktorum 1.genetik nedenler 2.anne baba yada ikisinden olusan embriyodaki kromozom problemleri 3. de rahim ve bagisiklik (anneden kaynaklı neden ) bence iyi bir dr ile halledilebilir bu durumcok enteresanki ilginc bi sekilde iyiyim sorun yok sanki dedigm gibi buna hazirmisim zaten.. Okadar alismisimki negatif yok denmesine oyle bi aci hissetmedim
Doktorun demesi hersey cok iyi sende esimde cok iyi normal bile hamile kaabilirsin.. Ama neden olmuyo ama tutmamis diyo anlamadim inankikacinci denemen? peki neden arastirilmiyor bu durum .bebegin olmamasını uc nedene bağlıyor benim doktorum 1.genetik nedenler 2.anne baba yada ikisinden olusan embriyodaki kromozom problemleri 3. de rahim ve bagisiklik (anneden kaynaklı neden ) bence iyi bir dr ile halledilebilir bu durum
Baska bir dr git bence benim esimin spermlerinde sekil bozuklugu vardi morfoloji deniyor %2 idi en az %4 ve uzeri olmasi gerekiyor normal yolla bebegin olmasi icin.esimde verikosel var buna da sekil bozukluguna neden oluyormus.belki de zamanini bekliyordur.Doktorun demesi hersey cok iyi sende esimde cok iyi normal bile hamile kaabilirsin.. Ama neden olmuyo ama tutmamis diyo anlamadim inanki
amin canım inşallah benim bir oğlum var 8 yaşında onda hiç böyle beklemedim hemen hamile kalmıştım bende yine olur hemen sandım ama yaş ilerleyince olmuyormuş demek kiHayirlisini en hayirlisini soyletsin allahim insaallah,cok zor bir yol rabbim sabir ve guc versin
Biraz bir iki ay kadar ara vercem canim progestan igneler beni mahvetti hala igne yerlerim bildigin sis o yuzden esim biraz dinlen dedi. Esimin durumu iyimis oyle soyedi doktor dun ama hayirlisi artikBaska bir dr git bence benim esimin spermlerinde sekil bozuklugu vardi morfoloji deniyor %2 idi en az %4 ve uzeri olmasi gerekiyor normal yolla bebegin olmasi icin.esimde verikosel var buna da sekil bozukluguna neden oluyormus.belki de zamanini bekliyordur.
amin hayirlisi insaallahBiraz bir iki ay kadar ara vercem canim progestan igneler beni mahvetti hala igne yerlerim bildigin sis o yuzden esim biraz dinlen dedi. Esimin durumu iyimis oyle soyedi doktor dun ama hayirlisi artik
Malesef kronolojik yasimiz var biz bayanlarinamin canım inşallah benim bir oğlum var 8 yaşında onda hiç böyle beklemedim hemen hamile kalmıştım bende yine olur hemen sandım ama yaş ilerleyince olmuyormuş demek ki
konuyu açan arkadaşa teşekkür ediyorum sanırım ben de haziran da başlayacağım 38 yaşındayım şubat ta evliliğimin 2. yılı bitti ama henüz hamile kalamadım klomen + ovitrelle denedik olmadı perşembe günü doktorumu değiştirdim başka bir doktora gittim hormon testi yaptı hepsi çok güzel ama amh yani yumurtalık erzervim çok düşmüş acele etmemiz lazım dedi cumartesi gideceğiz eşime sperm testi yapılacak sonucu alıp gideceğiz ona göre karar verelim dedi kızlar aşılama vakit kaybı olur mu bizim için tüp bebek mi istesem acaba direkt olarak özel hastaneye gidiyorum öyle bir şansım var bana fikir verebilir misiniz
Kizlar raporlu faiyatina almak istiyorum elinde cetrodite ve gonal f olan varmi
sağol canım biz de tüp bebeğe karar verdik ama doktorum öncesinda histeroskopi yapacak biesteron verdi kullanıyorum rahime de çizik atacakmış o şekilde 2 ay şans verelim doğal yoldan olmazsa eylül de başlayalım tüp bebeğe dedi kabul ettikbenim hiçbir sorun olmamasına rağmen yaklaşık 3 yıldır olmuyordu. Doktorum direkt tüp bebek önerdi. Hiç uğraşma maddi ve manevi olarak yıpranmamış olursun dedi. Zaten aşılamanın da başarı oranı yüzde 5 dedi. Cinsel ilişkiden farkı yokmuş. Yani ben direkt tüp bebeği kabul ettim.
sağol canım biz de tüp bebeğe karar verdik ama doktorum öncesinda histeroskopi yapacak biesteron verdi kullanıyorum rahime de çizik atacakmış o şekilde 2 ay şans verelim doğal yoldan olmazsa eylül de başlayalım tüp bebeğe dedi kabul ettik
jimer de suat bey canım hayırlısı inşallah hakkındaHangi hastane/doktor? Umarim hersey yolunda gider. Ben de transfer olmak icin adetimi bekliyorum.
jimer de suat bey canım hayırlısı inşallah hakkında
hangi i eczanr nrrede canim mecbur oylr olacagim4.tedavim transfer olamadim son tedavikde yrnidrn basladim gecen ayki emrklrrim param hepsi bosa gtyielimde yok ama normal eczanelerden daha uyguna alabileceğin bir eczane önerebilirim. Normal fiyatı 502 lira,ben 310 liraya aldım.