• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3. aşılama da pozitif

2 aşılama üst uste oldu ıkısıde negatıf bu ay ara verıp bıdahakı ay devam edıcem ınsAllah oglum cok ıstıyor kardesı olsun hergun soruyor ne zaman kardesım olucak 😞
İnşallah olur ben de tek çocuğum kıyamam ona ben de hep istemiştim kardeşimin olmasını onu çok iyi anlıyorum 🥰🥰🥰😍 sağlıklı şekilde nasip etsin rabbim. Devlette mi deniyorsun özel mi?

Hayır böyle bir şans yok tamamen allaha kalmış. Normal bir birliktelik ile aşılamanın hiçbir farkı yok. Tamamen şans. İyi beslen, folik asir kullan. Kiloya dikkat et. Eşin de aynı şekilde. Sigara varsa bırakılmasını öneririm.
Folık asıt d vıtamını kullanıyorum sıgarada esımde bende bazen oluyor.Sakıncası yoksa aşılamalarda sperm sayısı kac oluyodu acaba

İnşallah olur ben de tek çocuğum kıyamam ona ben de hep istemiştim kardeşimin olmasını onu çok iyi anlıyorum 🥰🥰🥰😍 sağlıklı şekilde nasip etsin rabbim. Devlette mi deniyorsun özel mi?
Devlette canım.Tüp bebek yapacak gücümüz yok o yuzden alışamayla sansımızı denıyoruz devlettede ücret verıom yıne.o yuzden 3.yu yapabılırmısım ucretlı oldugu ıcın.yoksa faydalananlar sadece 2 defa yapabılıyormus

Folık asıt d vıtamını kullanıyorum sıgarada esımde bende bazen oluyor.Sakıncası yoksa aşılamalarda sperm sayısı kac oluyodu acaba
Spermiyografi değerlendirmesini ben maalesef bilemiyorum. Hangi oran yeterli vs bu biraz hesaplama yapılarak iyi veya kötü denilen test. En iyi sonucu bunda doktor söyler canım

Spermiyografi değerlendirmesini ben maalesef bilemiyorum. Hangi oran yeterli vs bu biraz hesaplama yapılarak iyi veya kötü denilen test. En iyi sonucu bunda doktor söyler canım
Bı sıkıntı yoktu bızımkıde .bendede tek yumurta 20 ml falandı ıkı gun sonra da ovıtrella vuruldum

Back