Burayı artık anne olma günlüğüm olarak kullanacağım. Hem başımdan geçenleri kimseye anlatamadığım için kendimi rahatlatmak amacıyla hem de belki yazdıklarım birilerine ışık olur diye yazmaya karar verdim.
17 yaşımdayken PKOS tanısı aldım. 8 sene boyunca Diane kullanarak adet oldum. Sonra kanser riski yüksek olduğu için bıraktırdılar. Adet söktürücü kullanmazsam 6 ay bile adet olmuyorum. 2016 yılında evlendim, evlendiğim günden beri korunmadım ve çocuğum henüz olmadı. Evlendiğimde vajinismus tedavisi gördüm ve bir başarısız HSG grişimimim oldu. Şimdi yeniden başlıyorum...
Bu hafta sonu özel hastaneye gittim. Doktor çok moralimizi bozdu. Olumlu hiçbirşey söylemedi. Eşimi de ağlattı... Ben her zamanki gibi güçlü durmak için çabalıyorum.
Kilom yüksek, 10 kg verdim yaklaşık 17 kg kadar fazlam var. İki günde bir spor yapıyorum ve yüzüyorum.
İnofolic combi başladım, bir de tarlusal. Bir kaç aydır da glifor kullanıyorum.
İlk hedef düzenli bir şekilde devam edip kilo vermek.
İkinci hedef ilaçlarımın düzenini aksatmamak.
Adetimin 2. günü soğan kürüne başlıyorum.
Adetimin 3.-4. günü hormon testlerini vereceğim.
Adet bitiminden 3-4 gün sonra HSG çekileceğim.
Allah yardımcım olsun.
Son güncelleme sayfa 5'te
17 yaşımdayken PKOS tanısı aldım. 8 sene boyunca Diane kullanarak adet oldum. Sonra kanser riski yüksek olduğu için bıraktırdılar. Adet söktürücü kullanmazsam 6 ay bile adet olmuyorum. 2016 yılında evlendim, evlendiğim günden beri korunmadım ve çocuğum henüz olmadı. Evlendiğimde vajinismus tedavisi gördüm ve bir başarısız HSG grişimimim oldu. Şimdi yeniden başlıyorum...
Bu hafta sonu özel hastaneye gittim. Doktor çok moralimizi bozdu. Olumlu hiçbirşey söylemedi. Eşimi de ağlattı... Ben her zamanki gibi güçlü durmak için çabalıyorum.
Kilom yüksek, 10 kg verdim yaklaşık 17 kg kadar fazlam var. İki günde bir spor yapıyorum ve yüzüyorum.
İnofolic combi başladım, bir de tarlusal. Bir kaç aydır da glifor kullanıyorum.
İlk hedef düzenli bir şekilde devam edip kilo vermek.
İkinci hedef ilaçlarımın düzenini aksatmamak.
Adetimin 2. günü soğan kürüne başlıyorum.
Adetimin 3.-4. günü hormon testlerini vereceğim.
Adet bitiminden 3-4 gün sonra HSG çekileceğim.
Allah yardımcım olsun.
Son güncelleme sayfa 5'te
Son düzenleme: