- 7 Ocak 2019
- 300
- 268
fsh ve lh değerlerin ne çıktıdoktor bugün hormon değerlerime baktı normal polikistik gibi gözükmüyor dedi kilo verince düzelebilir dedi ama böyle olan var mı merak ediyorum 22 yaşındayım bu yaşıma kadar hep normaldi sadece 3 aydır gecikmeler yaşıyorum son zamanlarda aşırı kilo aldım ona bağladım ben ama
Testler cidden baya normal. Lh yüksek olunca veya ama dan anlıyorlar picoyuFsh 3,27 LH 2,68 canım. Y yuvambenim
Ultrasonda gözüküyor ama doktora gittiğimde 6 <Testler cidden baya normal. Lh yüksek olunca veya ama dan anlıyorlar picoyu
Canım ben ikisinde de görünmesine polibe rağmen hamşle kaldım. Süşük oldu ama inşallah yine olur. Rabbim istesin yeter ki tedaviye başlarsın inşallah ne önerdi doktorun
Kilo vermek ve beslenmeyi düzenlemek kesinlikle bu hastalığın ilacı...Merhaba bayanlar hormon değerleri normal olup sadece ultrasonda polikistik over gözüken var mı? kilo verince geçer mi
Sadece kilo vericeksin dedi canım başka ilaç vs bişey vermedi bende diyetisyene başladım 10 günde 3 kilo gitti beslenmemi değiştirdim abur cubur yemiyorum tatlı yemiyorum adetim bitince de soğan kürüne başlıycam inşallahCanım ben ikisinde de görünmesine polibe rağmen hamşle kaldım. Süşük oldu ama inşallah yine olur. Rabbim istesin yeter ki tedaviye başlarsın inşallah ne önerdi doktorun
Diyetisyene başladım canım 3 kilo gitti inşallah vericem bu kilolarıKilo vermek ve beslenmeyi düzenlemek kesinlikle bu hastalığın ilacı...
Bende de öyle hormonlar normal ultrason da doktorum sen de 4 6 görünüyor dedi dedi (sanırım kist görüntüsü) ama polikistik diyebilmek için 10 12 olmalı dedi. Yani adetler de hormonlar da düzenli görünüm de az o yüzden polikistik diyemem dedi.Merhaba bayanlar hormon değerleri normal olup sadece ultrasonda polikistik over gözüken var mı? kilo verince geçer mi
Bana öyle demedi ultrasonda gözüküyor dedi çok kafam karıştı ya kilo vereyim soğan kürünü de yapayım sonrasında düzensizliğim geçmezse başka doktora gitmeyi düşünüyorum tabi takıntı yapmaktan da vazgeçmeliyim birdeBende de öyle hormonlar normal ultrason da doktorum sen de 4 6 görünüyor dedi dedi (sanırım kist görüntüsü) ama polikistik diyebilmek için 10 12 olmalı dedi. Yani adetler de hormonlar da düzenli görünüm de az o yüzden polikistik diyemem dedi.
Pko luyum fakat hormon degerlerım yarın belli olacak. Kilolu da olmadım hayatim boyunca 55 ti. sımdılerde 60 o kdr.Sen eger kilolu oldugunu düşünüyorsan bence kilo vermekte fayda olabılır. Hormonların normal galiba?Merhaba bayanlar hormon değerleri normal olup sadece ultrasonda polikistik over gözüken var mı? kilo verince geçer mi
7 ay önce evlendim 57ydim o zaman sonra bi kaç ay içinde nerdeyse 70 oldum doktor aşırı kilolu değilsin ama 60 olsan iyi olur dedi bu değerlerle hamile kalmanda zorluk çekeceğini sanmıyorum dedi ama yine de ultrasonda gözükmesine çok takıldım ben hedefim 55 55 kilo olmak istiyorum inşallahPko luyum fakat hormon degerlerım yarın belli olacak. Kilolu da olmadım hayatim boyunca 55 ti. sımdılerde 60 o kdr.Sen eger kilolu oldugunu düşünüyorsan bence kilo vermekte fayda olabılır. Hormonların normal galiba?
Allah gönlune göre versin.
Amin tesekkurler.7 ay önce evlendim 57ydim o zaman sonra bi kaç ay içinde nerdeyse 70 oldum doktor aşırı kilolu değilsin ama 60 olsan iyi olur dedi bu değerlerle hamile kalmanda zorluk çekeceğini sanmıyorum dedi ama yine de ultrasonda gözükmesine çok takıldım ben hedefim 55 55 kilo olmak istiyorum inşallah
Amin canım inşallah Allah hepimizin gönlüne göre versin
bende 18 aylık evliyim aynı şekilde bende kısa sürede 68,5 oldum hızla. stres yapma hiç kilo ver sağlıklı yaşa. takılma çocuk çocuk diye ben düşükle sonuçlanan hamileliğimde düşünmediğim anda oldu ki ben senden daha yaşça varım. mutlu olmaya bak. Rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olacak zaten7 ay önce evlendim 57ydim o zaman sonra bi kaç ay içinde nerdeyse 70 oldum doktor aşırı kilolu değilsin ama 60 olsan iyi olur dedi bu değerlerle hamile kalmanda zorluk çekeceğini sanmıyorum dedi ama yine de ultrasonda gözükmesine çok takıldım ben hedefim 55 55 kilo olmak istiyorum inşallah
Amin canım inşallah Allah hepimizin gönlüne göre versin
inşallah hormonların normal çıkar seninde benim gibi. Bende öyle diyorum şimdilik öncelikle kendim için sağlığım için sağlıklı beslenicem yaşım daha çok küçük hamilelik için değil diyorum ama insan ister istemez düşünüyor işte acaba olmaz mı diyeAmin tesekkurler.
Cok sıkıntı yapma kontrol amaclı su an benim yaptıklarım pko oldugunu ögrendım ve hormon istendi onada baktırıp öncelıkle kendı saglıgımı düzeltmek için takipteyim.
Sonra zamana bırakırım Allah ne zaman nasıp ederse.
Hayırlısı inşaallah
bende 18 aylık evliyim aynı şekilde bende kısa sürede 68,5 oldum hızla. stres yapma hiç kilo ver sağlıklı yaşa. takılma çocuk çocuk diye ben düşükle sonuçlanan hamileliğimde düşünmediğim anda oldu ki ben senden daha yaşça varım. mutlu olmaya bak. Rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olacak zaten
Karatay çok iyi geliyor polikistiğe. Benim en son kontrolümde sen demesen anlamazdım kalmamış nerdeyse polikistik dedi. Un ve şeker polikistiğin en sevdiği şeyler. Ben ikisini de kestim.Sadece kilo vericeksin dedi canım başka ilaç vs bişey vermedi bende diyetisyene başladım 10 günde 3 kilo gitti beslenmemi değiştirdim abur cubur yemiyorum tatlı yemiyorum adetim bitince de soğan kürüne başlıycam inşallah
Rabbim inşallah tekrar nasip eder sağlıkla kucağına alırsın bebişiniBende çok aminnn ❤
Diyetisyene başladım canım 3 kilo gitti inşallah vericem bu kiloları
Yıllar önce kullandım. 2006 2007 gibi. 2017de PKOS çıktı. Sivilcelendim ama çok aşırı değildi. İlaca başlayınca geçti hepsi. Doğum kontrole başlayınca yani.Arkadaşlar içinizde pco olup roaccutane kullanan var mı? Sivilceler kesin tekrar ediyor mu yardımcı olabilecek biri varsa çokkk sevinirimm
Yani bi 10 yıl kadar sivilce sorununuz olmadı değil mi? pko sonradan mı çıktı ki belki de sizin sonradan haberiniz olmuşturYıllar önce kullandım. 2006 2007 gibi. 2017de PKOS çıktı. Sivilcelendim ama çok aşırı değildi. İlaca başlayınca geçti hepsi. Doğum kontrole başlayınca yani.
Çok sonra çıktı PKOS. 8 ay kullandım sivilce için. Şimdi sivilce sorunum yok çok şükür.Yani bi 10 yıl kadar sivilce sorununuz olmadı değil mi? pko sonradan mı çıktı ki belki de sizin sonradan haberiniz olmuştur