Hayır. Baya oldu bırakalı. Diyet ve sporla PKOS'u hemen hemen temizledim :) En son muayenemde doktor sen söylemesen anlamazdım dedi. Adetlerim vs hepsi düzenlendi.Teşekkür ederim cevabınız için:) şuan doğum kontrol hapı kullanıyor musunjz?
Çok sevindim sizin adınıza :)Hayır. Baya oldu bırakalı. Diyet ve sporla PKOS'u hemen hemen temizledim :) En son muayenemde doktor sen söylemesen anlamazdım dedi. Adetlerim vs hepsi düzenlendi.
Teşekkür ederim :)Çok sevindim sizin adınıza :)
Aslında bende hiçbir zaman ultrasonda pco görüntüsü çıkmıyor. Kilo falan da yok. Adet düzensizliği de pek yok.Son tahlillerimde hormonlarım çok uçuk da çıkması fsh 7 lh 8 çıktı ama sivilce sorunum var maalesef. Doktorum doğum kontrol hapı kullanmama gerek olmadığını söylediği için ben de roaccutane a başladım ama endişeleniyorum biraz tekrarlama ihtimalindenTeşekkür ederim :)
Sizde nasıl durum?
inşallah hormonların normal çıkar seninde benim gibi. Bende öyle diyorum şimdilik öncelikle kendim için sağlığım için sağlıklı beslenicem yaşım daha çok küçük hamilelik için değil diyorum ama insan ister istemez düşünüyor işte acaba olmaz mı diye
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
şuan öyle düşünmeye çalışıyorum kendin için sağlığın için diyorum ama insan ister istemez bebeğim olmayacak mı diye de düşünüyor atmaya çalışıyorum bu düşünceleri kafamdanHerşeyin hayırlısı inşallah Rabbim aratmasın inşallah kimseye
Hayirli olsun bebeyiniz ben bisiy sormakistiyorum.bu sure icinde aded olamamadan baska bir belirtiniz varmiydi hamilelik olarakkızlar hala inanamıyorum. şoktayım.
hormonlarım çok kötü çık mıştı. bir sürü kistim vardı. üstelik bu ay yumurtam bile oluşmamıştı. adet olur olmaz tedaviye başlıcaktık. ama ben adet olamadım. 2 hafta gecikti. dr gittik. adet söktürücü yazdı. yine de bi test yapalım dedi. sonucu aldığımda gözlerime inanamadımmmm hamileymişimmmmm
yumurta bize küçük bir oyun oynamış ve geç oluşmuş. bebişim de geç gelmiş.
siz de moralinizi bozmayın sakın.
bakın en ümitsiz anımda, en imkansız denen zamanda geldi işte mucize. darısı inşallah sizlerin de başına. dualarım sizinle...
Merhaba bayanlar hormon değerleri normal olup sadece ultrasonda polikistik over gözüken var mı? kilo verince geçer mi
merhaba bende de polikistik over var.adetlerim 28 günde bir oluyor,tüylenme v.s şikayetlerim yok.kilolu değilim ama yani hiç bir belirti yok ama pko sun dedi doktor ve hamile kalamıyorumMerhaba bayanlar hormon değerleri normal olup sadece ultrasonda polikistik over gözüken var mı? kilo verince geçer mi
Oh iyi bari şükür bana da doktorum adetlerin düzene girerse 6 ay düzenli korumasız ilişki sonrasında olmazsa tedaviye başlanır dediHormon testlerim normal çıktı çok şükür. 4 ay daha korunmasız ilişki dedı ve hiçbir ilaç vs yazmadı.
Dedıgım gıbı Allah hayırlısını versin.
Tesekkur ederim
merhaba bende de polikistik over var.adetlerim 28 günde bir oluyor,tüylenme v.s şikayetlerim yok.kilolu değilim ama yani hiç bir belirti yok ama pko sun dedi doktor ve hamile kalamıyorum
Oh iyi bari şükür bana da doktorum adetlerin düzene girerse 6 ay düzenli korumasız ilişki sonrasında olmazsa tedaviye başlanır dedi
Amin inşallah canım
Hormon testi yapıldı mı
Ultrasonda görmüş ozaman canım. Farklı bir doktora daha görünmeni tavsiye ederimmerhaba bende de polikistik over var.adetlerim 28 günde bir oluyor,tüylenme v.s şikayetlerim yok.kilolu değilim ama yani hiç bir belirti yok ama pko sun dedi doktor ve hamile kalamıyorum
Ne kadar sürede bir oluyorsunuz? 35 güne kadar normal olduğunu söylüyor doktorlarBen de pko luyum malesef. Kilolu degilim. Sekerim normal. Duzenli adet olamıyorum
Ne kadar gecikiyor canımBen de pko luyum malesef. Kilolu degilim. Sekerim normal. Duzenli adet olamıyorum
En son 11 ocakta olmustumNe kadar sürede bir oluyorsunuz? 35 güne kadar normal olduğunu söylüyor doktorlar
En son 11 ocakta oldum. Belli bir duzen olmuyor. Bazen 40 gun bazen daha fazlaNe kadar gecikiyor canım
Olmuş bayaEn son 11 ocakta olmustum
1 yasinda bebegim var, emiyor. Ona zarari olur mu acaba?Olmuş bayatestere dişli aslan pençesi çayı meyi deneyebilirsiniz bende çok işe yarıyor
Anladım canımEn son 11 ocakta oldum. Belli bir duzen olmuyor. Bazen 40 gun bazen daha fazla