Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Hangi tedaviyle hamile kaldın
5 ay klomen kullandim. 3 defa yumurtam olgunlaştı. O aylarda catlatma ignesi oldum ama gebelik olmadi. 6.ayda doktor degistirdim. Klomen+ ostrojen ilaci verdi. O ay gebelik oldu cok şükür. Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin insallah.

İnşallah canım

Değişik bir durum olmuş hakikaten. Ama sivilce tekrarlamaz korkamayın. Resmen kökünü kurutuyor çünkü :)

Sanırım herkeste farklı seyrediyor pco Benim Lh ve fsh dışındaki hormonlarım normaldi ultrodanda göründü
Kilomda Yok benim adetlerim 28 olmadı hiç ama her Ay oluyordu

Merhabalar yarin doktora gidecegim fakat tereddutlerim var. Pco dan supheleniyorum. Tahlile gore sizce varmi birsey? Tesekkurler simdiden

Merhaba kizlar bende pco hastasiyim 8 aylik evliyim hic korunmadik bende bebek istiyorum yeni katildim araniza

Merhabalar yarin doktora gidecegim fakat tereddutlerim var. Pco dan supheleniyorum. Tahlile gore sizce varmi birsey? Tesekkurler simdidenEki Görüntüle 2245306
Tam anlayamadım cunku her hastanenin degerlerı farklı ölçüyor sanırım.Doktoruna danış inşaallah ona göre hareket et ve tedavini ol derim. Pko olsanda korkma. Nasıp hersey.

Ben de pko luyum malesef. Kilolu degilim. Sekerim normal. Duzenli adet olamıyorum
Yanlış bilgilendirmek istemem ama 8 aylık evliyim ilk zamanlarda birbucuk ayda bir oldum ustelık bebek istemiyorduk.Sonra Dr kontrolune gıttigımde donaxyl adlı fitil verdi akıntı vs bıraz oldugu için sonra tamamen duzeldı. 28 29 30 gunde bir oluyorum 4 aydır. Bilmiyorum etkisi olduysa fitilin.

Merhaba kizlar bende pco hastasiyim 8 aylik evliyim hic korunmadik bende bebek istiyorum yeni katildim araniza
Allah gonlune göre versin. Hastalık olarak kafandan at bıkere bunu. Doktora gozuktunmu neler söyledi. Hormon vs tahliller yapıldı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…