1 yasinda bebegim var. Tedaviyle hamile kalmistim.Anladım canım
Hangi tedaviyle hamile kaldın1 yasinda bebegim var. Tedaviyle hamile kalmistim.
Hangi tedaviyle hamile kaldın
5 ay klomen kullandim. 3 defa yumurtam olgunlaştı. O aylarda catlatma ignesi oldum ama gebelik olmadi. 6.ayda doktor degistirdim. Klomen+ ostrojen ilaci verdi. O ay gebelik oldu cok şükür. Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin insallah.Hangi tedaviyle hamile kaldın
İnşallah canım5 ay klomen kullandim. 3 defa yumurtam olgunlaştı. O aylarda catlatma ignesi oldum ama gebelik olmadi. 6.ayda doktor degistirdim. Klomen+ ostrojen ilaci verdi. O ay gebelik oldu cok şükür. Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin insallah.
Bir fikrim yok maalesef1 yasinda bebegim var, emiyor. Ona zarari olur mu acaba?
Değişik bir durum olmuş hakikaten. Ama sivilce tekrarlamaz korkamayın. Resmen kökünü kurutuyor çünkü :)Aslında bende hiçbir zaman ultrasonda pco görüntüsü çıkmıyor. Kilo falan da yok. Adet düzensizliği de pek yok.Son tahlillerimde hormonlarım çok uçuk da çıkması fsh 7 lh 8 çıktı ama sivilce sorunum var maalesef. Doktorum doğum kontrol hapı kullanmama gerek olmadığını söylediği için ben de roaccutane a başladım ama endişeleniyorum biraz tekrarlama ihtimalinden
Hormonlarınız pko gösteriyor ama ultrason muayenesi de olmalısınızMerhabalar yarin doktora gidecegim fakat tereddutlerim var. Pco dan supheleniyorum. Tahlile gore sizce varmi birsey? Tesekkurler simdidenEki Görüntüle 2245306
Tesekkurler.. rahim filmi temiz cikti gecen ay ultrasonda 2 cm cikolata kisti cikmisti bakalim artikHormonlarınız pko gösteriyor ama ultrason muayenesi de olmalısınız
Adetin 3. Günü vajinal muayenede pko var mı tam belli olur istiyorsanız bir de o zaman gidinTesekkurler.. rahim filmi temiz cikti gecen ay ultrasonda 2 cm cikolata kisti cikmisti bakalim artik
Bilmiyordum bunu allah razi olsun sagolun:)Adetin 3. Günü vajinal muayenede pko var mı tam belli olur istiyorsanız bir de o zaman gidin
rica ederim :)Bilmiyordum bunu allah razi olsun sagolun:)
Ultrasonda görmüş ozaman canım. Farklı bir doktora daha görünmeni tavsiye ederim
Tam anlayamadım cunku her hastanenin degerlerı farklı ölçüyor sanırım.Doktoruna danış inşaallah ona göre hareket et ve tedavini ol derim. Pko olsanda korkma. Nasıp hersey.Merhabalar yarin doktora gidecegim fakat tereddutlerim var. Pco dan supheleniyorum. Tahlile gore sizce varmi birsey? Tesekkurler simdidenEki Görüntüle 2245306
Yanlış bilgilendirmek istemem ama 8 aylık evliyim ilk zamanlarda birbucuk ayda bir oldum ustelık bebek istemiyorduk.Sonra Dr kontrolune gıttigımde donaxyl adlı fitil verdi akıntı vs bıraz oldugu için sonra tamamen duzeldı. 28 29 30 gunde bir oluyorum 4 aydır. Bilmiyorum etkisi olduysa fitilin.Ben de pko luyum malesef. Kilolu degilim. Sekerim normal. Duzenli adet olamıyorum
Allah gonlune göre versin. Hastalık olarak kafandan at bıkere bunu. Doktora gozuktunmu neler söyledi. Hormon vs tahliller yapıldı mı?Merhaba kizlar bende pco hastasiyim 8 aylik evliyim hic korunmadik bende bebek istiyorum yeni katildim araniza
Bende soğan kürünü düşünüyorum canımbende öyle düşünüyorum canım, 2 ay daha bekleyip kilo verip soğan kürü yapıcam sonrasında başka doktora gözükücem