Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

benimde 1 yıldır ciddi azalma var 2 gün sürüyor hep lekenlenme tarzında ütün tahlillerim yapıldı hiçbirşey çıkmadı dr da bir şey sölemedi bir sorun yok dedi sadece

Neden azalma olmus olabilir peki boyle olan varmı acaba diane verdi onuda guvenip kullanmadim

canim benim de bazen öyle olur ve hep kist çıkar altında ha tabi kahverengi başlayıp normal biten kişilerde var hatta son günler de kahve biter ama kanaman azsa başka bi problem olabilir başka bi doktora görün istersen

Hormon hapi oldugu icin hemen kullanmak istemedim aynen doktora gitsem iyi olur baska seninkiler nasil

Hormon hapi oldugu icin hemen kullanmak istemedim aynen doktora gitsem iyi olur baska seninkiler nasil

benim hep kıstım var malesef sadece boyutunu soğan kürüyle küçülebiliyorum kahverengi başlar kanamam hep 5 gün sürerdi ama 2 aydır çok kanamam oluyo 10 gün falan sürüyor kahverengilerle off benim ki cok karışık

Anladim canim cok gecmis olsun bebegin varmi kac yasindasin birde bu pco dogustan olan birsey mi

Allah bagislasin masallah zorluk yasadinmi hamile kalmakta peki

şöyle ben evlendikten 7 ay sonra hamile kaldım fakat düşük oldu 2 aylıkken sonrasında korunmama rağmen 3 yıl olmadi biz de herşeyi denedik 3 ay yumurta takibine girdim kürler falan derken hala yok. sonra karar verdik eşimle aşılama yapalım dedik yeni bi doktor bulduk ve yanına gittik. testlerimiz hep normal çıktı. sebebsiz kısırlığı bizimki yani. neyse adet olunca gel aşılama yapalım dedi ondan önce gel ilaç vericem dedi ben de adetinin ortasıydı gittim ultrasyona aldı yumurtaların gelişmiş 3 gün ilişki istiyorum bakarsın aşılamaya gerek kalmaz dedi. biz de tabi o kadar takibe girdik olmadi yine olmaz dedik ama yine de ilişki oldu 3 gün sonra adetimi bekliyorum bi an önce gelse de gidip aşılamamı olayım diye. ama olmadım hamileydim çok şaşırmıştım doktora gittik hemen evet aşılama için gelmiştiniz değil mi dedi ben de hamileyim dedim öyle iste :) kısacası kafam aşılamaya odaklanmıştı ve adetim bi an önce gelsin diye bekledim hep. hiç bir belirti aramadım hiç bisey yani. kafam rahattı olmuş işte böyle işte canim uzun oldu k.bakma :)

Anladim olsun cocugun var Allah sağlık versin ömrü uzun olsun benimde su adet niye boyle ogrensem rahatlarim 28 29 gunde oluyorum sukur hic gecikmez saati saatine oluyorum hormonlarim da normal cikti killanmam sivilcem de yok belki normaldir ama huzursuzum cok su icmiyorum nerdeyse haftada 2 bardak beslenmeye mi dikkat etsem acaba

tabi canim dikkat etmen lazım ama çocuk için değil kendin için önce vitamin alman lazım mesela. folik asit başlayabilirsin 3 ay önceden başlanıyor normalde sebze ağırlıklı beslen ve kafana cok takma herşey düzenliyse olur insallah. Allah onun zamanını biliyor sen sadece üstüne düşeni yap ve kafana takma

Ben bekarim :))))o yuzden gereksiz takiyorum galiba normal belki bilmiyorum

Nasil kullaniliyot bu bi tarif edermisin 7 gun ara verip2.kutuya mi geciyoruz o esnada regl oluyoruz galiba olurkende iciyormuyuz

yok adetliykende içiliyor bırakmıyorsun ve en az 3 ay düzenli içmelisin faydasını görmek için ama seninkinin adı ne ben bitkisel olanı aldım hayıt özünden yapilani

yok adetliykende içiliyor bırakmıyorsun ve en az 3 ay düzenli içmelisin faydasını görmek için ama seninkinin adı ne ben bitkisel olanı aldım hayıt özünden yapilani
Diane verdi i o yuzden kullanmadim duzenli adetim zaten gecikmiyor sadece miktar sıkıntili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…