allah yardimcmz olsn inssHayirli olsun canim. Pko icin neler yaptin nasil hamile kaldin. Ben de pkoluyum 5 yildir ugrasiyirum 5 tup bebek denedim olmadi.
enteresan bir bakis acisiymis doktorununkiins bende bu ay kalirim. allah bagislasin evlatlarinizi. benim doktor onermedi igneyle ayni gun iliski. kendini nasl rahat hissediosan oyle uap bence
benm bgn cok agrim vr. nasil iliskiye gircz bilmiorum
Allah yardimcin olsun canim. Ben tamamen kafamdan sildim olmayacak dedim ugrasmicam bu son denemem dedim gonal f kullanmıştım asilama yaptiracaktik ilk ve son kez. Sonra o ay 1 tane yumurtam oldu ve kendiliginden çatlamış o gun doktor kontrolum vardi iliskiye girip gitmistik. Doktorum catlamis yumurta dedi. Tabi umudum hic kalmadi. Eve gittik sonra esim illa test yapalim dedi gittik kan verdik ve 198 çıktı inanamiyorum hala daha...Hayirli olsun canim. Pko icin neler yaptin nasil hamile kaldin. Ben de pkoluyum 5 yildir ugrasiyirum 5 tup bebek denedim olmadi.
Yok canim ogreneli 6 hafta olacak.ama ben daha sanki hâlâ inanamiyorum gercekten cok duygulaniyorim. 10 haftalik olacak neredeyse insallah Allah izin verirse10 haftalik gozukuyor yenimi ogrendin canim nasil oldu bilgilendirirmisin bu arada hayirli olsun
hayirli olsun cnm insallah bizede nasip okurAllah yardimcin olsun canim. Ben tamamen kafamdan sildim olmayacak dedim ugrasmicam bu son denemem dedim gonal f kullanmıştım asilama yaptiracaktik ilk ve son kez. Sonra o ay 1 tane yumurtam oldu ve kendiliginden çatlamış o gun doktor kontrolum vardi iliskiye girip gitmistik. Doktorum catlamis yumurta dedi. Tabi umudum hic kalmadi. Eve gittik sonra esim illa test yapalim dedi gittik kan verdik ve 198 çıktı inanamiyorum hala daha...
hangi tedaviyle hamile kaldinYok canim ogreneli 6 hafta olacak.ama ben daha sanki hâlâ inanamiyorum gercekten cok duygulaniyorim. 10 haftalik olacak neredeyse insallah Allah izin verirse
Bu sonuclara bakarak nasil anladi acaba catlamadigini? Kacinci gun sonuclari bunlar gayet duzgun gorunuyo degerler, nede soramadin o doktor orda sana cevap vermek zorunda uc kisi olmasi ise onun hatasi hasta mahremiyeti diye bise var uc kisi birden napiyo acaba o odada, hakkinizi arayin lutfen sessiz kalmayin sorularinizi sorun , uzuldum senin adinaArkadaslar merhaba bana yardimci olabilcek biri varmi baska bir baslikda yazdim cvp yazan olmadibende pkoluyum 1 yil oldu evliyim gecen doktor prowomen yazdi onu kullaniyorum 3 gun oldu.yumurtalarim catlamiyormus.test sonucu kagidina doktor yumurtalarin catlamiyor diyip LH FSH estradiol yazan yerlere kalemle cizik atti hangisi yumurtamin catlamadigini gosteriyor kac olmasi lazim ornegin lh 9,25 fsh 5,83 estradiol 60,37 tsh 0,78 birde beta hcg yaziyor 2,3 oda.malum devlet hastanesinde doktora ayrintili bise soramiyorum derdime derman olur insallh keske sartlarim el verse ozele gitsem burda nasil olcak bilmiyorum benimle birlikte uc kisi vardi icerde soru bile soramadim eve geldim oturdum agladim (((
Merhaba adetimin 3. Gunu sonuclari hicbir bilgim yok bu konuda ultrasyondanmi anladi bilemiyorum.malesef devlet hastanesinde dogru duzgun soru sormak mumkun degilBu sonuclara bakarak nasil anladi acaba catlamadigini? Kacinci gun sonuclari bunlar gayet duzgun gorunuyo degerler, nede soramadin o doktor orda sana cevap vermek zorunda uc kisi olmasi ise onun hatasi hasta mahremiyeti diye bise var uc kisi birden napiyo acaba o odada, hakkinizi arayin lutfen sessiz kalmayin sorularinizi sorun , uzuldum senin adina
Gonal f ile yumurtam büyüdü sonra catlatma vuruldum.hangi tedaviyle hamile kaldin
iliski gunlerini hangi gunler ayarladiniz pekiGonal f ile yumurtam büyüdü sonra catlatma vuruldum.
selam cnm naptin igne yaptirdinmiiliski gunlerini hangi gunler ayarladiniz peki
yaptirdim canim igneden sonraki 10. gunum senin kacinci gununselam cnm naptin igne yaptirdinmi
benim 11. gun cnm bekliorum bakalim sakonceyaptirdim canim igneden sonraki 10. gunum senin kacinci gunun
hic test yapmadinmi ben merakimdan ignenin etkisini ogrenmek icin 6.gun yaptim vardi 10.gun bugun yoktu ben sabirsizca bekliyorumbenim 11. gun cnm bekliorum bakalim sakonce
cnm tatildeydin yapmaya zaman yoktu evde olaydim yapardimhic test yapmadinmi ben merakimdan ignenin etkisini ogrenmek icin 6.gun yaptim vardi 10.gun bugun yoktu ben sabirsizca bekliyorum
varmi degisik birsey hissettigin
bende cok merak ediyorum agrilarim cok oldu. ozellkle kasik agrim. 2 gundur de kremsi akintik olducnm tatildeydin yapmaya zaman yoktu evde olaydim yapardim
bendede bugun sarimsi akinti basladi hayirlisi olsun sen nezaman test yapacaksin pekibende cok merak ediyorum agrilarim cok oldu. ozellkle kasik agrim. 2 gundur de kremsi akintik oldu
14 qgustos kandan baktircksn dedi. test yapma kesnlkle dedi. cift cizgo cikar dedibendede bugun sarimsi akinti basladi hayirlisi olsun sen nezaman test yapacaksin peki
banada 8 9 agustos gibi test yap dedide ben engel olamadim kendime14 qgustos kandan baktircksn dedi. test yapma kesnlkle dedi. cift cizgo cikar dedi