Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Hayirli olsun canim. Pko icin neler yaptin nasil hamile kaldin. Ben de pkoluyum 5 yildir ugrasiyirum 5 tup bebek denedim olmadi.
Allah yardimcin olsun canim. Ben tamamen kafamdan sildim olmayacak dedim ugrasmicam bu son denemem dedim gonal f kullanmıştım asilama yaptiracaktik ilk ve son kez. Sonra o ay 1 tane yumurtam oldu ve kendiliginden çatlamış o gun doktor kontrolum vardi iliskiye girip gitmistik. Doktorum catlamis yumurta dedi. Tabi umudum hic kalmadi. Eve gittik sonra esim illa test yapalim dedi gittik kan verdik ve 198 çıktı inanamiyorum hala daha...

hayirli olsun cnm insallah bizede nasip okur

Arkadaslar merhaba bana yardimci olabilcek biri varmi baska bir baslikda yazdim cvp yazan olmadi bende pkoluyum 1 yil oldu evliyim gecen doktor prowomen yazdi onu kullaniyorum 3 gun oldu.yumurtalarim catlamiyormus.test sonucu kagidina doktor yumurtalarin catlamiyor diyip LH FSH estradiol yazan yerlere kalemle cizik atti hangisi yumurtamin catlamadigini gosteriyor kac olmasi lazim ornegin lh 9,25 fsh 5,83 estradiol 60,37 tsh 0,78 birde beta hcg yaziyor 2,3 oda.malum devlet hastanesinde doktora ayrintili bise soramiyorum derdime derman olur insallh keske sartlarim el verse ozele gitsem burda nasil olcak bilmiyorum benimle birlikte uc kisi vardi icerde soru bile soramadim eve geldim oturdum agladim(((

Bu sonuclara bakarak nasil anladi acaba catlamadigini? Kacinci gun sonuclari bunlar gayet duzgun gorunuyo degerler, nede soramadin o doktor orda sana cevap vermek zorunda uc kisi olmasi ise onun hatasi hasta mahremiyeti diye bise var uc kisi birden napiyo acaba o odada, hakkinizi arayin lutfen sessiz kalmayin sorularinizi sorun , uzuldum senin adina

Merhaba adetimin 3. Gunu sonuclari hicbir bilgim yok bu konuda ultrasyondanmi anladi bilemiyorum.malesef devlet hastanesinde dogru duzgun soru sormak mumkun degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…