Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nette baktim canim ovitrellenin cesidi catlatma igne etkisi varmis iliski ne onerdi sana dr yumurtan kac milimdikizlar doktor bgn choriomon verdi . kullanan varmi
iki gun once solda 12 ve 15 mm di. iliski yarin dahil 3 gun devam edecek sonra progestana baslicaznette baktim canim ovitrellenin cesidi catlatma igne etkisi varmis iliski ne onerdi sana dr yumurtan kac milimdi
bende ins. yarin vuracagim hadi bakalim hakkimizda hayirlisi olsuniki gun once solda 12 ve 15 mm di. iliski yarin dahil 3 gun devam edecek sonra progestana baslicaz
ins cnm senin ovitrellemibende ins. yarin vuracagim hadi bakalim hakkimizda hayirlisi olsun
gecen ay ovitrelle vermisti muhtemelen yine ovitrelle veririns cnm senin ovitrellemi
ins cnm bi an once bebislerimize kavusalim. hangi sehirde tedavi goruyorsingecen ay ovitrelle vermisti muhtemelen yine ovitrelle verir
istanbulda canim senins cnm bi an once bebislerimize kavusalim. hangi sehirde tedavi goruyorsin
izmirdeyim bende bakalim bu ay igneler tutacakmi cok merak ediorumistanbulda canim sen
ins. tutarizmirdeyim bende bakalim bu ay igneler tutacakmi cok merak ediorum
esimde sorun yok benim. bende pcos var hayirlisiins. tutar
ayniyiz demekki kaderdaşesimde sorun yok benim. bende pcos var hayirlisi
ns cnm ya. inan izin,alio durmaktan biktimayniyiz demekki kaderdaş
ins. bu ay seviniriz
benimde gittigim dr cok yogun her gidisimde en az 2saat bazen 3saat bekledigim oluyor stres bir yana birde dr beklemek ayri bir dert benimde 5yasinda kizim var onunla gitsem sıkılıyor biraksam kaynanama durmuyor zor surec gercekten zaten hormon ilaclari aliyoruz birde bu ayrintilarla stres oluyoruzi
ns cnm ya. inan izin,alio durmaktan biktim
aynen sen sanslisin bi evladin var.benimde gittigim dr cok yogun her gidisimde en az 2saat bazen 3saat bekledigim oluyor stres bir yana birde dr beklemek ayri bir dert benimde 5yasinda kizim var onunla gitsem sıkılıyor biraksam kaynanama durmuyor zor surec gercekten zaten hormon ilaclari aliyoruz birde bu ayrintilarla stres oluyoruz
elhamdulillah canim 2tane var 3.istiyorum ama bende yumurtlama sorunu oldugundan dr kontrolu olmadan gebeligim olmuyor 2kizimdada klomenle gebe kalmistim.aynen sen sanslisin bi evladin var.
Hayirli olsun canim. Pko icin neler yaptin nasil hamile kaldin. Ben de pkoluyum 5 yildir ugrasiyirum 5 tup bebek denedim olmadi.Hamileyimmmmm. Pkoluydum 1 yildir tedavi goruyordum cok şükür hamileyim a dostlar Allahim isteyen herkese versin insallah
ins bende bu ay kalirim. allah bagislasin evlatlarinizi. benim doktor onermedi igneyle ayni gun iliski. kendini nasl rahat hissediosan oyle uap benceelhamdulillah canim 2tane var 3.istiyorum ama bende yumurtlama sorunu oldugundan dr kontrolu olmadan gebeligim olmuyor 2kizimdada klomenle gebe kalmistim.
bugun catlatma ignemi vurdum dr 36saat sonra iliski sonra gun asiri dedi ama ben kararsiz kaldim acaba bugun yarin cumartesimi denesek ya off ne zor isler pazar gunu esim sehir disina cikacak