Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Merhaba arkadaslar geriye dönük okuyamadim.bende pko luyum bir yili gecti evleneli.herhangi bir tedavi uygulanmadi kendiliginden olur bebis diye bekledim olmadi.bugun doktor pro woman şase yazdi yarin baslicam agistosun yedisinde tekrar gel yumurtalarin catliyormu bakalim dedi aranizda kullanan varmi

Arkadaşlar benim kardeşimde de vardı bu ama hiçbir ilaç içmedi bir kaç kür yaptı açlık kürü çok zordu yani birkaç kere boyle 3 gün boyunca fln hiçbirşey yemeden durdu sadece su içti sonra hafif yemeklere başladı iste bunun bir diyeti fln var ayrıca asla aslaa şekeri ağzına sürmedi herneyse bu kürlerden sonra kistlerden kurtuldu ya ni resmen muayenede kist gözükmedi (inanın gerçek) ve hamile kaldı anne oldu.
Tabiki ilaç kullananlara bir lafim yok herkes kendi tedavi yöntemini belirler ama belki de böyle doğal yolları denemek isteyen varsa motivasyon olsun diye paylaşmak istedim. Hepinize geçmiş olsun.

i

ns cnm ya. inan izin,alio durmaktan biktim
benimde gittigim dr cok yogun her gidisimde en az 2saat bazen 3saat bekledigim oluyor stres bir yana birde dr beklemek ayri bir dert benimde 5yasinda kizim var onunla gitsem sıkılıyor biraksam kaynanama durmuyor zor surec gercekten zaten hormon ilaclari aliyoruz birde bu ayrintilarla stres oluyoruz

benimde gittigim dr cok yogun her gidisimde en az 2saat bazen 3saat bekledigim oluyor stres bir yana birde dr beklemek ayri bir dert benimde 5yasinda kizim var onunla gitsem sıkılıyor biraksam kaynanama durmuyor zor surec gercekten zaten hormon ilaclari aliyoruz birde bu ayrintilarla stres oluyoruz
aynen sen sanslisin bi evladin var.

aynen sen sanslisin bi evladin var.
elhamdulillah canim 2tane var 3.istiyorum ama bende yumurtlama sorunu oldugundan dr kontrolu olmadan gebeligim olmuyor 2kizimdada klomenle gebe kalmistim.
bugun catlatma ignemi vurdum dr 36saat sonra iliski sonra gun asiri dedi ama ben kararsiz kaldim acaba bugun yarin cumartesimi denesek ya off ne zor isler pazar gunu esim sehir disina cikacak

elhamdulillah canim 2tane var 3.istiyorum ama bende yumurtlama sorunu oldugundan dr kontrolu olmadan gebeligim olmuyor 2kizimdada klomenle gebe kalmistim.
bugun catlatma ignemi vurdum dr 36saat sonra iliski sonra gun asiri dedi ama ben kararsiz kaldim acaba bugun yarin cumartesimi denesek ya off ne zor isler pazar gunu esim sehir disina cikacak
ins bende bu ay kalirim. allah bagislasin evlatlarinizi. benim doktor onermedi igneyle ayni gun iliski. kendini nasl rahat hissediosan oyle uap bence
benm bgn cok agrim vr. nasil iliskiye gircz bilmiorum

X