Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Meraba kızlar bende pcoluyum. En son 21 martta adet oldum. Dr gittim adet söktürücü tarlusal verdi yarın son gun 2 tane tek kaldı. Ama benm ilk kullandıgım gun ovu testi yaptm pozitif çıktı baya koyuydu ertesi gunde silikleşti. Yani heralde gec yumurtladm. Neyse o gunu degerlendirdik. Ve ilişkiden 1 gun snra göğüs hassasiyetim basladı. Acaba tarlusaldan dolayı mı ? Yada tarlusal kullanınca göğüs hassasiyeti olan var mı ? 8 9 gundur hiç gecmedi. Once ucları hassaslastı sonra komple hassas oldu. Dünden beri kasık agrım var. Demin lavaboda idrarın içindede incecik damar gibi kahve rengi bişy gördm. Acaba sökülüyor muyum noluyo bişy anlamadm . Yardımcı olur musunuz ?

Ovulasyonun üzerinden kaç gün geçti? Ovulasyon olduktan 2 hafta (14 gün) sonra adetinin gelmesi lazım.

bana yardimci olabilecek varmi.
pkosum klomen kullaniyorum dun bitti ve bugun adetimin 8.gunu ve hala ben adet goruyorum kesinlikle 7gunfen fazla surmeyen adetim bu defa hala kan seklinde devam ediyor aranizda klomen kullanip boyle adeti uzayan varmi.bide adet bitimi sonrasi aspir ketentohumu yagi ve sandaloz sirkesi pkoslara iyi gelen bir set netten buldum dunden beri kullandim acaba omu klomenmi neyden boyle uzadi kafam cok karisti fikri olan varmi

Şey hamilesiniz sanırım bir de adet mi oldunuz yaşandığını duymuştum da merak ettim

Hamileyimmmmm. Pkoluydum 1 yildir tedavi goruyordum cok şükür hamileyim a dostlar Allahim isteyen herkese versin insallah
Hayırlı olsn canm gözün aydın. Yaa bir ara bi hastanede banada pco dediler. O hastaneden hiç ama hiç memnun kalmadm şimdi baska bir.hastaneye gidiyorm artık. Hormon tahlili yaptırdm pazartesi adetin 3.gunu atsam anlar mısın ?

Selam kızlar, yaklaşık 1 sene önce apandisit ameliyatı olduğumda doktor ultrasonla bakarken polikistik kistlerim olduğunu söylemişti. Ancak benim adetim hep düzenlidir ve kilo verememe gibi bir problemim yok. Sadece vücudumdaki tüyler biraz fazla ve adet zamanlarımda 2 gün sancım çok oluyor. Ama majezikle yenebiliyorum o ağrıyı da. Sanırım ileri seviyede değil kistlerim bilemiyorum hiç. Şimdi 1,5 aylık evliyim. Bebek düşünüyoruz. Kistlerim engel olur mu sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…