- 29 Aralık 2017
- 4.240
- 3.171
Meraba kızlar bende pcoluyum. En son 21 martta adet oldum. Dr gittim adet söktürücü tarlusal verdi yarın son gun 2 tane tek kaldı. Ama benm ilk kullandıgım gun ovu testi yaptm pozitif çıktı baya koyuydu ertesi gunde silikleşti. Yani heralde gec yumurtladm. Neyse o gunu degerlendirdik. Ve ilişkiden 1 gun snra göğüs hassasiyetim basladı. Acaba tarlusaldan dolayı mı ? Yada tarlusal kullanınca göğüs hassasiyeti olan var mı ? 8 9 gundur hiç gecmedi. Once ucları hassaslastı sonra komple hassas oldu. Dünden beri kasık agrım var. Demin lavaboda idrarın içindede incecik damar gibi kahve rengi bişy gördm. Acaba sökülüyor muyum noluyo bişy anlamadm . Yardımcı olur musunuz ?
5 temmuzda oldu canım. Yani yarın yada ondan sonraki gun adet olmam lazım :/Ovulasyonun üzerinden kaç gün geçti? Ovulasyon olduktan 2 hafta (14 gün) sonra adetinin gelmesi lazım.
Şey hamilesiniz sanırım bir de adet mi oldunuz yaşandığını duymuştum da merak ettimbana yardimci olabilecek varmi.
pkosum klomen kullaniyorum dun bitti ve bugun adetimin 8.gunu ve hala ben adet goruyorum kesinlikle 7gunfen fazla surmeyen adetim bu defa hala kan seklinde devam ediyor aranizda klomen kullanip boyle adeti uzayan varmi.bide adet bitimi sonrasi aspir ketentohumu yagi ve sandaloz sirkesi pkoslara iyi gelen bir set netten buldum dunden beri kullandim acaba omu klomenmi neyden boyle uzadi kafam cok karisti fikri olan varmi
yok hqmile degilim hamilelik takvimi basl1ttim ins. devam eder sali gunu ins. catlatma ignesi vurduracaginŞey hamilesiniz sanırım bir de adet mi oldunuz yaşandığını duymuştum da merak ettim
Canım erkenden bunu yapmak seni zorlamaz mı ? Ben de tüp bebek tedavisi gördüm bu ay her şeyin hayırlısını diliyorumyok hqmile degilim hamilelik takvimi basl1ttim ins. devam eder sali gunu ins. catlatma ignesi vurduracagin
yooo bi umit iste ins. bu ay olacak gibi geliyor icimeCanım erkenden bunu yapmak seni zorlamaz mı ? Ben de tüp bebek tedavisi gördüm bu ay her şeyin hayırlısını diliyorum
Dua edeceğim canım dilerim sağlıkla huzurla nasip etsin rabbimyooo bi umit iste ins. bu ay olacak gibi geliyor icime
saol canim rabbim emeklerimizi ins. bosa cikarmazDua edeceğim canım dilerim sağlıkla huzurla nasip etsin rabbim
klomen kullandinizmiyok hqmile degilim hamilelik takvimi basl1ttim ins. devam eder sali gunu ins. catlatma ignesi vurduracagin
evet kullandim 9.gunu gittim 11milimdi sali gunu gel tekrar dedi muhtemelen saligunune olgunlasir ovitrelle vurulurumklomen kullandinizmi
yarin gidicm bendeevet kullandim 9.gunu gittim 11milimdi sali gunu gel tekrar dedi muhtemelen saligunune olgunlasir ovitrelle vurulurum
benim verirse 2.ovitrelle olacak ilkinde catlamadi kiste donustu ins. simdi catlar. genelde klomen tedavisine destek catlatma ignesi veriyorlar canimb
yarin gidicm bende
klomen bitti. banadami acaba ovitrelle verir? benimde ilk klomenim
ons gzl haberler alalim artik. bizimde olsn bebislerimiz.benim verirse 2.ovitrelle olacak ilkinde catlamadi kiste donustu ins. simdi catlar. genelde klomen tedavisine destek catlatma ignesi veriyorlar canim
Hayırlı olsn canm gözün aydın. Yaa bir ara bi hastanede banada pco dediler. O hastaneden hiç ama hiç memnun kalmadm şimdi baska bir.hastaneye gidiyorm artık. Hormon tahlili yaptırdm pazartesi adetin 3.gunu atsam anlar mısın ?Hamileyimmmmm. Pkoluydum 1 yildir tedavi goruyordum cok şükür hamileyim a dostlar Allahim isteyen herkese versin insallah
10 haftalik gozukuyor yenimi ogrendin canim nasil oldu bilgilendirirmisin bu arada hayirli olsunHamileyimmmmm. Pkoluydum 1 yildir tedavi goruyordum cok şükür hamileyim a dostlar Allahim isteyen herkese versin insallah