Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok 6.gun ciftti etkisi gecmis 10.gun bugun tek cizgiydi yaptigimciftmi cizgi senin
cnm bgn ignenin 11. gunu ovulasyon yaptim yine cift cizgi seninde boyle oldumiy
yok 6.gun ciftti etkisi gecmis 10.gun bugun tek cizgiydi yaptigim
ben ovulasyon kullanmiyorum canim gebelik testi denesene ovulasyonla anlasilmazcnm bgn ignenin 11. gunu ovulasyon yaptim yine cift cizgi seninde boyle oldumi
Arkadaşlar benim kardeşimde de vardı bu ama hiçbir ilaç içmedi bir kaç kür yaptı açlık kürü çok zordu yani birkaç kere boyle 3 gün boyunca fln hiçbirşey yemeden durdu sadece su içti sonra hafif yemeklere başladı iste bunun bir diyeti fln var ayrıca asla aslaa şekeri ağzına sürmedi herneyse bu kürlerden sonra kistlerden kurtuldu ya ni resmen muayenede kist gözükmedi (inanın gerçek) ve hamile kaldı anne oldu.
Tabiki ilaç kullananlara bir lafim yok herkes kendi tedavi yöntemini belirler ama belki de böyle doğal yolları denemek isteyen varsa motivasyon olsun diye paylaşmak istedim. Hepinize geçmiş olsun.[/merhaba bu açlık kürü naıl yapılıyor bilgi verebilir misiniz
Kürün tarifini ve ne zamanlar kullanıldığını yazar mısınNe zor su pko ya başıma gelmeyen kalmadı ama Allah'a şükür hic umudum yokken doktor sen zor hamile kalırsın dedikce 2 cocugum oldu hemde 2. Si kazayla korunurken oldu. Kaç kezde ameliyat geçirdim. Ilk hamileliğimde kuru incir kuru yaptım denedinizmi
Hafif var gibi çizgi. Ne kadar zaman sonra çikti?Yorumlarmisiniz lütfen
Tedaviye basladim tüp bebek regli olmayı bekliyorum sen ne yaptinHafif var gibi çizgi. Ne kadar zaman sonra çikti?
Bu arada aylar önce yaziyorduk burdan. Nerelerdesin ne yapiyosun
Tedaviye basladim tüp bebek regli olmayı bekliyorum sen ne yaptin
Daha yolun başındayız 2 aydır regli olmuyorum önce regli.olmam lazım ilac verdi başlamadan test yaptim bendeHayirlisi olsun gonlunden gectigi sekilde.
Ama tup bebek için ilac kullaniyorsan o ilaçlardan da çizgi cikmis olabilir mi? Doktor test yapma gunuyle ilgili bisey demistir?
Anladım hangi ilaç adi ne?Daha yolun başındayız 2 aydır regli olmuyorum önce regli.olmam lazım ilac verdi başlamadan test yaptim bende
TarlusalAnladım hangi ilaç adi ne?
Anladım hangi ilaç adi ne?
Ara kanaması mi yani?İyi geceler kızlar. Ben de pkoluyum hiç pembeli kırmızılı kanamanız oluyor mu ? Tuhaf bir şey oldu yazı kusura bakmayın.
Ara kanama böyle mi oluyor ki canımAra kanaması mi yani?
Bende pkoluyum ama hiç olmadi bendeAra kanama böyle mi oluyor ki canım