Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Arkadaşlar benim kardeşimde de vardı bu ama hiçbir ilaç içmedi bir kaç kür yaptı açlık kürü çok zordu yani birkaç kere boyle 3 gün boyunca fln hiçbirşey yemeden durdu sadece su içti sonra hafif yemeklere başladı iste bunun bir diyeti fln var ayrıca asla aslaa şekeri ağzına sürmedi herneyse bu kürlerden sonra kistlerden kurtuldu ya ni resmen muayenede kist gözükmedi (inanın gerçek) ve hamile kaldı anne oldu.
Tabiki ilaç kullananlara bir lafim yok herkes kendi tedavi yöntemini belirler ama belki de böyle doğal yolları denemek isteyen varsa motivasyon olsun diye paylaşmak istedim. Hepinize geçmiş olsun.[/merhaba bu açlık kürü naıl yapılıyor bilgi verebilir misiniz

Merhaba arkadaslar benim adetlerim cok düzensiz bes defa yumurta büyütme ve catlatma ignesi oldum hamile kalamadim
Baska ne yapmaliyim kürler denedim olmadi

Ne zor su pko ya başıma gelmeyen kalmadı ama Allah'a şükür hic umudum yokken doktor sen zor hamile kalırsın dedikce 2 cocugum oldu hemde 2. Si kazayla korunurken oldu. Kaç kezde ameliyat geçirdim. Ilk hamileliğimde kuru incir kuru yaptım denedinizmi

Ne zor su pko ya başıma gelmeyen kalmadı ama Allah'a şükür hic umudum yokken doktor sen zor hamile kalırsın dedikce 2 cocugum oldu hemde 2. Si kazayla korunurken oldu. Kaç kezde ameliyat geçirdim. Ilk hamileliğimde kuru incir kuru yaptım denedinizmi
Kürün tarifini ve ne zamanlar kullanıldığını yazar mısın

Yorumlarmisiniz lütfen :dua:

Eklentiler

• IMG-20180902-WA0005.jpg
    IMG-20180902-WA0005.jpg
    16,7 KB · Görüntüleme: 39
Hayirlisi olsun gonlunden gectigi sekilde.
Ama tup bebek için ilac kullaniyorsan o ilaçlardan da çizgi cikmis olabilir mi? Doktor test yapma gunuyle ilgili bisey demistir?
Daha yolun başındayız 2 aydır regli olmuyorum önce regli.olmam lazım ilac verdi başlamadan test yaptim bende

X