Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

herkese merhaba mart aynda tup bebek denemem oldu kımyasalla sonuclandı sımdk kendımz dneemek ıstıyoruz. yumurtlama testı ıle denemeyı dusunuyorum ama klomende cok mantklı geldı bu klomenı kndmz alsakta kullansak olmaz mı acaba doktora gıdesm yok herkesede aynı vermısler nerdeyse recetesız satılır mı acaba

kizlar bgn hsg cektirdim. tupler acik cikti. domtor klomen e baslicaz dedi. klomen tedavsi goren varmi aranizda

Merhaba bu ay ucuncu klomen kullanisim ilk ay hic yumurta buyumedi ikinci ay 10 mm oldu sondu kendiliginden simdi tekrar dozu arttirarak kullandim ancak doktora gidip yumurtlama takibi yaptiramadim bu sefer ilk iki ayda klomen bende adet sokturmedi hep ilac kullanarak adet oldum ama bu ay sanki adet olcakmisim gibi goguslerim sis karnim agriyo klomen ilk iki ay boyle yapmamisti bana sizce bunun nedeni nedir bu sefer agrim var goguste karinda

bn daha once klomen kullanmadm ama bır suru tedavı goren bırı olarak soyleyeyım canm vucudundakı degısımlere fızyolojık tepkılere anlam yukleme bnce cunku normalde de adet olurken bı ay karnın bıraz daha agrır goguslern sıser bı ay hıc bırı olmaz. ılk hamılelıgnde goguslern sıser kasıklarnda batma olır ıkıncıde olmaz . ama senı rahatsz edecek kadar coksa agrı doktorunla gorus degılse akısına bırak cunku bunlara anlam yuklemeye calısırknde ınsan stres oluo bazı seyler olacagı varsa olmuo. Rabbım hayırlısını versn ınsaallah en yakn zamanda gebelık haberını paylasrsn bızlerle

kızlar selamun aleykum

tahlil sonucumu yorumlar mısınız ben hiçbişey bilmiyorum da

th 1,15
prolaktin 46,72
estradiol 29
fsh 2,76
lh 1,69

Klomen i kafanıza Göre kullanmayin. Doktor kontrolünde kullanilmasi gereken bir ilaç yumurtalar çatlamazsa kist olusabilir.

Merhaba arkadaslar. Hepinize saglikli gunler diliyorum. Siz tecrubeli kadinlara bir.sorum olacakti. Cevap verenlere simdiden tesekkur ederim. Benim adetlerim cok duzenlidir. 27 28 gune bir olurum. 2 yasinda cocuk sahibiyim. Dogumdan hemen 40 gun sonra eski duzenine girdi. İlk defa gecen hafta adettem sonraki 18.gunde bi ara kanama yasadim. 3 4 gun kahverengi ve kan seklinde devam etti. Ben de ara kanana mi adet mi emin olamadim. Doktora gittim. Usg ve hormon tahllilelri sonucunda pko oldugumu soyledi. Degerlerime bakiyrm hepsi ortalamalarda. Bir surude ilac verdi. Ben pek pko oldugunu sanmiyrm. Sizinde gorislerinizi almak icin sonuclari da eklycm.Bu arada kilo problemim yok hatta biraz zayifim. Cocugum dogal yollardan oldu.

Fsh 7. 14
Lh 5.8
Testesteron serbest 0.74
Testesteron total 0.35
TSH 0.99
Prolaktin 0.99
Bu degerler icinde testeron yuksek dedi 0.74 cokmus 0.40 larda olmasi lazimmis.

merhaba kizlar belki defalarca konusuldu bu binlerce mesaj var
aranizda incir + havuc kürü kullanip iyi yada kotu sonuc alan var mi

Ben yumurtlama tedavisi olurken kullandim. Catlatma ignesini kullanmaya gerek kalmadan yumurtalarim kendiliginden catladi. Yani incir ve havuc kurunun etkisimi yoksa kendiligindenmi bilemiyorum ama severek kullaniyordum kurleri. Zaten bi yan etkileri oldugunu dusunmuyorum.

cevabin icin saol canim eltimede verdim bu kurleri insallah olur

Meraba hanımlar bende pcos luyum 2 yıldır evliyim henüz bi çocuk sahibi olamadım.sizinle birşey paylaşmak ve yardim almak istiyorum daha önce testesteron değerim yüksek çıkıyordu ama en fazla 2.8 filandı bu ay kan verdim adetli değildim ama değer 44 çıktı haziranda 0 66 çıkmıştı neden böyle olmuş olabilir bilgisi olan paylaşabilir mi

Bazen benimde yuksek cikiyo bazen de dusuk ama nedenini bilmiyorum. Kilo almamaya dikkat et. Pkoluyuz zayif olmak zorundayiz

İncir kürü yaparken Prolaktin hormonunuza dikkat edin.Çünkü Pcos prolaktini de artıyor. İncirde artırır.. eğer prolaktin yüksekliği varsa bu kür durumu daha da kötüleştirir.

Kesinnlikle doktor kontrolünde kullanın.Ben klomen kullandığım ay yumurta oluşmadı.Ama kist oluştu..ve doktora gitmeseydim kistten haberim dahi olmucaktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…