Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Kızlar bugün doktora gittim smear testi için 29 mayısta adet olmuştum. 11.gün adetin yani ve baktı henüz yumurta yok dedi. Hafif pco var demişti. Napsam? Bayramdan sonra yumurta geliştirici tedavi başlayalım dedi o ne ?

neden kimse bana cevap yazmıyor yardımcı olur musunuz lütfen polikistik over hastasıyım tahlil sonuçlarıma göre hamile kalabilriniyim
TSH: 1,48
Serbest T3: 2,93
Serbest T4: 0,94
FSH:5,25
LH: 1,43
E2: 27,89
PROLAKTİN: 13,47
Sizce bu sonuçlarla nasıl hemen hamile kalabilirmiyim

neden kimse bana cevap yazmıyor yardımcı olur musunuz lütfen polikistik over hastasıyım tahlil sonuçlarıma göre hamile kalabilriniyim
Benim lh daha yüksek bana da polikistik over denildi

nefret ediyorum pco dan 3 aydir hala duzelmedi hormon degerlerim.
ben endokrinoloji bölümüne gittim tahlillerim yapıldı şimdi dr gösterecem çünkü kadın doğum doktorları bunu çözemiyor ve hemen tüp bebek öneriyorlar ama hemşire bir arkadaşım bu sendromun endokrinoloji bölümüyle sonuç alabileceğimi söyledi ve doktorda bunun tedavisini yaparız dedi bakalım bekliyorum artık ama değerlerim çok yüksek değil bence sizce nasıl kızlar

s
ben endokrinoloji bölümüne gittim tahlillerim yapıldı şimdi dr gösterecem çünkü kadın doğum doktorları bunu çözemiyor ve hemen tüp bebek öneriyorlar ama hemşire bir arkadaşım bu sendromun endokrinoloji bölümüyle sonuç alabileceğimi söyledi ve doktorda bunun tedavisini yaparız dedi bakalım bekliyorum artık ama değerlerim çok yüksek değil bence sizce nasıl kızlar
senin iyi benim cok,kotu

s

senin iyi benim cok,kotu
Canım tahlil sonuçlarımı eşim doktora gösterdi herşey gayet normal sonuçların güzel dedi ama hamile kalmak için insülin direncimi ayarlamamız gerektiğini söyledi yarın ilaç tedavisine başlicaz bakalım hadi bismillah allahım yardımcımız olur da bizde anne baba oluruz inşallah

Canım tahlil sonuçlarımı eşim doktora gösterdi herşey gayet normal sonuçların güzel dedi ama hamile kalmak için insülin direncimi ayarlamamız gerektiğini söyledi yarın ilaç tedavisine başlicaz bakalım hadi bismillah allahım yardımcımız olur da bizde anne baba oluruz inşallah
bende yarin doktora gidicem hayirlisi ile yeni bi doktor. bakalim nssil tedavi uygulayacak

Tek tek kişisel bir tedavisi yok pkos un.

Kilo verilecek, insülin direnci için glisemik indeksi düşük gıdalarla beslenmek önemli, hareket çoğalacak, Spor mümkünse günlük tempolu en az bir saatlik yürüyüş yapılacak, gibi gibi doğal yollarla pkos baskısı azaltılabilir.

İlaç tedavileri geçici çözümler kendiliğinden hamile kalınabilir ama yılda bir ya da iki kez yumurtlarsiniz onu da denk getirmek zor. Allah hepimize kolaylık versin.

Kızlar merhaba. Çatlatma iğnesinin 13.günü testim böyle çıktı sizce iğnenin etkisi mi yoksa hamilemiyim? Predictor’un 1 dakikada sonuç çıkan turuncu paketlisinden yaptım hemen çıktı çizgi böyle. Tatildeyim şuan kan veremiyorum arkadaşlarımız var söylemek istemedim hemen. Doktorumu aradım hayırlı olsun hamilesin ama kan verince kesinleşir yinede adet gününü bekleyelim kan veremiyorsan dedi. Sizce hamilemiyim 1 buçuk sene oldu artık inanmıyorum pozitif sonuç çıksa da

Eklentiler

• 6729857E-1E9C-477A-AE73-0539BF93B577.jpeg
    6729857E-1E9C-477A-AE73-0539BF93B577.jpeg
    16,3 KB · Görüntüleme: 48
  • EFE9C96B-68AE-4A70-8C58-F9BBED08B3DC.jpeg
    EFE9C96B-68AE-4A70-8C58-F9BBED08B3DC.jpeg
    66 KB · Görüntüleme: 49
Kızlar merhaba. Çatlatma iğnesinin 13.günü testim böyle çıktı sizce iğnenin etkisi mi yoksa hamilemiyim? Predictor’un 1 dakikada sonuç çıkan turuncu paketlisinden yaptım hemen çıktı çizgi böyle. Tatildeyim şuan kan veremiyorum arkadaşlarımız var söylemek istemedim hemen. Doktorumu aradım hayırlı olsun hamilesin ama kan verince kesinleşir yinede adet gününü bekleyelim kan veremiyorsan dedi. Sizce hamilemiyim 1 buçuk sene oldu artık inanmıyorum pozitif sonuç çıksa da
Evet hamilesin tebrik ederim :)

Kizlar ben normal bir şekilde 31 ya da e2 günde bir adet oluyrdum bu ay bebek için düzenli ilişkiye girdik sat 18 mayıstı tam 8 haziranda bir bel ağrım oldu daha sonra yaklaşık 10 gündür adet olcakmism gibi sancim oluyor ama adette olmadım bugün 19 haziranda idrarda test yaptım negatif çıktı adette olmadım acaba hamile olma ihtimalim var midir kan testi için birazdaha beklesem mi boşa umutlanmak ıstemiyrm

Allahım bana da nasip edecek mi birgün inşallah arkadaşım Allah tamamına erdirsin maşallah :dua::emir_bebek:

KİLONUZ VAR MI?

kızlar benim lh 12.6 fsh4.46 sizce bende pkolu muyum doktor böyle bir şey demedi ama yumurtlama tembelliğin var dedi kilom 44 adetlerim de düzenlidir klomen ve çatlatma iğnesi tedavisi oluyorum 2 aydır ama sonuç alamadım ayrıca bu ay hsg çekildi tüplerim kapalıymış şimdi açıldı sizce yapmam gereken başka neler var ?

kızlar benim lh 12.6 fsh4.46 sizce bende pkolu muyum doktor böyle bir şey demedi ama yumurtlama tembelliğin var dedi kilom 44 adetlerim de düzenlidir klomen ve çatlatma iğnesi tedavisi oluyorum 2 aydır ama sonuç alamadım ayrıca bu ay hsg çekildi tüplerim kapalıymış şimdi açıldı sizce yapmam gereken başka neler var ?
bende yarin hsg cekilcm. tuplerin acilinca hamile kalmak daha kolay dedj dkktorum

X