- 16 Nisan 2018
- 4.715
- 3.470
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim lh daha yüksek bana da polikistik over denildineden kimse bana cevap yazmıyor yardımcı olur musunuz lütfen polikistik over hastasıyım tahlil sonuçlarıma göre hamile kalabilriniyim
TSH: 1,48
Serbest T3: 2,93
Serbest T4: 0,94
FSH:5,25
LH: 1,43
E2: 27,89
PROLAKTİN: 13,47
Sizce bu sonuçlarla nasıl hemen hamile kalabilirmiyim
nefret ediyorum pco dan 3 aydir hala duzelmedi hormon degerlerim.Benim lh daha yüksek bana da polikistik over denildi
ben endokrinoloji bölümüne gittim tahlillerim yapıldı şimdi dr gösterecem çünkü kadın doğum doktorları bunu çözemiyor ve hemen tüp bebek öneriyorlar ama hemşire bir arkadaşım bu sendromun endokrinoloji bölümüyle sonuç alabileceğimi söyledi ve doktorda bunun tedavisini yaparız dedi bakalım bekliyorum artık ama değerlerim çok yüksek değil bence sizce nasıl kızlarnefret ediyorum pco dan 3 aydir hala duzelmedi hormon degerlerim.
senin iyi benim cok,kotuben endokrinoloji bölümüne gittim tahlillerim yapıldı şimdi dr gösterecem çünkü kadın doğum doktorları bunu çözemiyor ve hemen tüp bebek öneriyorlar ama hemşire bir arkadaşım bu sendromun endokrinoloji bölümüyle sonuç alabileceğimi söyledi ve doktorda bunun tedavisini yaparız dedi bakalım bekliyorum artık ama değerlerim çok yüksek değil bence sizce nasıl kızlar
Canım tahlil sonuçlarımı eşim doktora gösterdi herşey gayet normal sonuçların güzel dedi ama hamile kalmak için insülin direncimi ayarlamamız gerektiğini söyledi yarın ilaç tedavisine başlicaz bakalım hadi bismillah allahım yardımcımız olur da bizde anne baba oluruz inşallahs
senin iyi benim cok,kotu
bende yarin doktora gidicem hayirlisi ile yeni bi doktor. bakalim nssil tedavi uygulayacakCanım tahlil sonuçlarımı eşim doktora gösterdi herşey gayet normal sonuçların güzel dedi ama hamile kalmak için insülin direncimi ayarlamamız gerektiğini söyledi yarın ilaç tedavisine başlicaz bakalım hadi bismillah allahım yardımcımız olur da bizde anne baba oluruz inşallah
Evet hamilesin tebrik ederim :)Kızlar merhaba. Çatlatma iğnesinin 13.günü testim böyle çıktı sizce iğnenin etkisi mi yoksa hamilemiyim? Predictor’un 1 dakikada sonuç çıkan turuncu paketlisinden yaptım hemen çıktı çizgi böyle. Tatildeyim şuan kan veremiyorum arkadaşlarımız var söylemek istemedim hemen. Doktorumu aradım hayırlı olsun hamilesin ama kan verince kesinleşir yinede adet gününü bekleyelim kan veremiyorsan dedi. Sizce hamilemiyim 1 buçuk sene oldu artık inanmıyorum pozitif sonuç çıksa da
Kızlar merhaba. Çatlatma iğnesinin 13.günü testim böyle çıktı sizce iğnenin etkisi mi yoksa hamilemiyim? Predictor’un 1 dakikada sonuç çıkan turuncu paketlisinden yaptım hemen çıktı çizgi böyle. Tatildeyim şuan kan veremiyorum arkadaşlarımız var söylemek istemedim hemen. Doktorumu aradım hayırlı olsun hamilesin ama kan verince kesinleşir yinede adet gününü bekleyelim kan veremiyorsan dedi. Sizce hamilemiyim 1 buçuk sene oldu artık inanmıyorum pozitif sonuç çıksa da
neden kimse bana cevap yazmıyor yardımcı olur musunuz lütfen polikistik over hastasıyım tahlil sonuçlarıma göre hamile kalabilriniyim
TSH: 1,48
Serbest T3: 2,93
Serbest T4: 0,94
FSH:5,25
LH: 1,43
E2: 27,89
PROLAKTİN: 13,47
Sizce bu sonuçlarla nasıl hemen hamile kalabilirmiyim
bende yarin hsg cekilcm. tuplerin acilinca hamile kalmak daha kolay dedj dkktorumkızlar benim lh 12.6 fsh4.46 sizce bende pkolu muyum doktor böyle bir şey demedi ama yumurtlama tembelliğin var dedi kilom 44 adetlerim de düzenlidir klomen ve çatlatma iğnesi tedavisi oluyorum 2 aydır ama sonuç alamadım ayrıca bu ay hsg çekildi tüplerim kapalıymış şimdi açıldı sizce yapmam gereken başka neler var ?
İnşallah canım benim ilk ayımdı hamile kalamadımbende yarin hsg cekilcm. tuplerin acilinca hamile kalmak daha kolay dedj dkktorum
of ck zor bi surec nerde tedavi goruosunuzİnşallah canım benim ilk ayımdı hamile kalamadım
Aynen öyle canım ben antepteyim antepte tedavi oluyorumof ck zor bi surec nerde tedavi goruosunuz