Allah YARDIMCINIZ olsun biraz akısına mı bıraksanız Rabbim yüzünüzü güldürür inşallahBen hikayemi anlatayım Kızlar. 17-18imden beri Pko olduğumu biliyorum. Evlendim 1 yıl korundum. Klomen tedavisi yaptırdık 6 kez. Yumurtalar hep gelişti ama testler hep negatifti. 2 kez aşılama sonuç yine negatif. Aşılama öncesi rahim filmi de çekilmişti. Sağ tüpte yapışıklık var ama açıldı dedi doktor. Sonra tüp bebeğe karar verdik. Öncesinde yine rahim filmi çektirdim temiz çıktı sonuç. Tüp bebekle hamile kaldım. Allahım emeklerimin sonucunu aldım dedim. 21 haftalıkken rahim ağzı yetmezliğinden oğlumu kaybettim. Eğer devam etseydi bu hafta doğumumu yapmış olacaktım. Normal Doğum yaptım. 2 ay adetim çok güzel geldi düzenli. Şimdi yine yok. Çok yoruldum
Bu yazdıklarım 4 yılda yaşandı canım. 5 yıllık evliyim, yaşım 32. Şu an akışına bıraktım zaten. Adet olmamak sinir ediyor beni. Hamilelik ve lohusalıkta vücudumda değişiklikler o kadar olumluydu ki. Saçlarım dökülmedi gürleşti, kıllanma olmadı, cildim pürüzsüzleşti, cinsel isteksizliğim geçti. Yani demek ki pcos olmasam her şeyim ne kadar normal. Bu arada 1.58 boyda 49 kiloyum.Allah YARDIMCINIZ olsun biraz akısına mı bıraksanız Rabbim yüzünüzü güldürür inşallah
merhaba kızlar bizde bebek için uğraşıyoruz ama bir türlü olmadı benimde tahlil sonuçlarım,benimde oyle cnm lh fsh den buyuk olunca polkkistik over dediler. sen yinede bir arastir
O da yumurta gelişimi için ek gıda gibiInfolık kombi nedir
Bu değerlerle nasıl gebe kalınmaz ki pco için lh fsh tan yüksek olmalı diye biliyorum ?Hormon testi sonuclarım bunlar bakar msnz acaba hamile kalabilir miyim bu degerlerle ?
Tsh; 3.1
Fsh; 4.52
LH; 2.6
Estradiol; 32
Prolaktin; 15.21
Sizce degerler Nasıl ??
Hııı öylemi ohh çok şükür. Dr de dedi kalabilirsin diye ama ultrasonda sol da kist varms birde adet düzenim bozulduBu değerlerle nasıl gebe kalınmaz ki pco için lh fsh tan yüksek olmalı diye biliyorum ?
Canm bu test nasıl yapılıyokizlar nasil bu sperm testi sonucu
Ben nette nasıl yapıldıgını okudum da acaba nette ki gibi mi ? Sizi ve esinizi bi odaya mı kapatıyorlar ?esim androloji bolumunde yaptirdi ayni gun sonucu aldk.
İçimizi ferah tutmalıyız canım ne kadardr deniyorsunuzHııı öylemi ohh çok şükür. Dr de dedi kalabilirsin diye ama ultrasonda sol da kist varms birde adet düzenim bozuldu
7 ay önce düşük yaptm 4 aydr deniyoruz.İçimizi ferah tutmalıyız canım ne kadardr deniyorsunuz
sadece esim girdi masturbasyon yontemi ole bosaliolarBen nette nasıl yapıldıgını okudum da acaba nette ki gibi mi ? Sizi ve esinizi bi odaya mı kapatıyorlar ?
Geçmiş olsun canım7 ay önce düşük yaptm 4 aydr deniyoruz.