Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Ben hikayemi anlatayım Kızlar. 17-18imden beri Pko olduğumu biliyorum. Evlendim 1 yıl korundum. Klomen tedavisi yaptırdık 6 kez. Yumurtalar hep gelişti ama testler hep negatifti. 2 kez aşılama sonuç yine negatif. Aşılama öncesi rahim filmi de çekilmişti. Sağ tüpte yapışıklık var ama açıldı dedi doktor. Sonra tüp bebeğe karar verdik. Öncesinde yine rahim filmi çektirdim temiz çıktı sonuç. Tüp bebekle hamile kaldım. Allahım emeklerimin sonucunu aldım dedim. 21 haftalıkken rahim ağzı yetmezliğinden oğlumu kaybettim. Eğer devam etseydi bu hafta doğumumu yapmış olacaktım. Normal Doğum yaptım. 2 ay adetim çok güzel geldi düzenli. Şimdi yine yok. Çok yoruldum

Allah YARDIMCINIZ olsun biraz akısına mı bıraksanız Rabbim yüzünüzü güldürür inşallah

Allah YARDIMCINIZ olsun biraz akısına mı bıraksanız Rabbim yüzünüzü güldürür inşallah
Bu yazdıklarım 4 yılda yaşandı canım. 5 yıllık evliyim, yaşım 32. Şu an akışına bıraktım zaten. Adet olmamak sinir ediyor beni. Hamilelik ve lohusalıkta vücudumda değişiklikler o kadar olumluydu ki. Saçlarım dökülmedi gürleşti, kıllanma olmadı, cildim pürüzsüzleşti, cinsel isteksizliğim geçti. Yani demek ki pcos olmasam her şeyim ne kadar normal. Bu arada 1.58 boyda 49 kiloyum.

benimde oyle cnm lh fsh den buyuk olunca polkkistik over dediler. sen yinede bir arastir
merhaba kızlar bizde bebek için uğraşıyoruz ama bir türlü olmadı benimde tahlil sonuçlarım,
TSH: 1,48
Serbest T3: 2,93
Serbest T4: 0,94
FSH:5,25
LH: 1,43
E2: 27,89
PROLAKTİN: 13,47
Sizce bu sonuçlarla nasıl hemen hamile kalabilirmiyim

yardımcı olurmusunuz lütfen burda herkes çok tecrübeli yardımınıza ihtiyacım var neden hamile kalamıyorum kilom var doktro kilo verirsen eğer hamile kalman çok daha hızlı olur dedi bende onun için endokrinoloji bölümüne gitmek istiyorum metabolizmam nasıl çalışıyor ona bakmak istiyorum çünkü kilo vermeme normal insanlara göre çok yavaş oluyor hemen de hamile kalmak istiyorum rabbim isteyen herkese yanında bana da yardımcı olur inşallah

Meraba kızlar bendede pco var. Ama bir kez hamilelik gecirdim. 7 ay önce kimyasal düşük oldu. Düşükten snra adetim baya düzensizleşti dr gittiğimde sol da kist var dedi milimetrik çok önemli değil dedi. Zaten bir gebelik gecirmişssin dedi sorun olsa hiç gerçekleşmezdi dedi. Ama adet olamıyorm bu kez olduktan snra hemen soğan kürüne baslıycam. Adetin 76. Gunundeyim hala gelen giden yok Delirmek üzereyim Gerçi dr pek ilgilenmedi hatta basından savurdu. Bu arada hormon testlerim temiz çıktı hepsi.

Hormon testi sonuclarım bunlar bakar msnz acaba hamile kalabilir miyim bu degerlerle ?
Tsh; 3.1
Fsh; 4.52
LH; 2.6
Estradiol; 32
Prolaktin; 15.21

Sizce degerler Nasıl ??

Hormon testi sonuclarım bunlar bakar msnz acaba hamile kalabilir miyim bu degerlerle ?
Tsh; 3.1
Fsh; 4.52
LH; 2.6
Estradiol; 32
Prolaktin; 15.21

Sizce degerler Nasıl ??
Bu değerlerle nasıl gebe kalınmaz ki pco için lh fsh tan yüksek olmalı diye biliyorum ?

Malesef bende pko maduruyum bebek istiyoruz henuz tedaviye baslamadim ama bu ay baslamayi dusunuyorum .bekarken adetlerim hep duzenliydi malesef evlendikden sonra duzenim bozuldu nisan ayi en son adet oldum.mayisda tik olmadi bu hafta doktora gitmeyi dusunuyorum.tedavi baslamasi icin.bide qarip bir sey oldu ben adet olmayonca test yaptim pozitiv cikti o kadar mutlu oldumki havalara uctum ama kan testi neqativ.test bozuk desem farkli markalar kullanmsdim.adetimdende baya gecmsdi gec dollenme bile olsa cikmasi lazimdi kanda.Artik bir an once doktora gidib tedaviyr baslamak istiyorum

merhaba kızlar bizde bebek için uğraşıyoruz ama bir türlü olmadı benimde tahlil sonuçlarım,
TSH: 1,48
Serbest T3: 2,93
Serbest T4: 0,94
FSH:5,25
LH: 1,43
E2: 27,89
PROLAKTİN: 13,47
Sizce bu sonuçlarla nasıl hemen hamile kalabilirmiyim
Yardımcı olur musunuz lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…