Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Hayır tek amacım korunmak değil tuylenmeden kurtulmak ve dk kullanmadan duzenlı regl olamıyorum bu sepepten bekarlıgımdan beri kullanırım kilo aldırmadı hıc

İki gün sonra yaptırdım 792 çıktı iki gün sonra yine 1182 çıktı kese gözükmedi endimetrum kalın progestran yüksek dış gebeliği eledik dedi ama sen Gine’de dikkat et dedi bıçak saplanır gibi ağrı baş dönmesi göz kararma beni ara dedi benim sadece böğrüm agrıyo arada belim azım kürüyor göüslerim hassas

1182 ile kese gözükmediyse %50 hala dış gebelik olabilir benim o kadar yüksek değildi . Dış gebelik belirtisi diye araştırdım baya ve afedersiniz ishal en büyük belirtisi. Hamile olduğumu öğrenmeden önce vardı hala devam ediyor normalde asla olmaz yani. Birde tek taraflı kasık ağrısı vardı bende. Kese için alttan mi bakıldı karından mı

Alttan bakıldı ama geç döllenme dedi tahminen yârin test vercem bthcg 2000,3000 arasında. Olursa Gözükürmüş kese öyle dedi isalim yok benim kalçama vurulan düşük innesi belimi Agrıtıyo bugün kaşık ağrı var bacağıma vuruyo

Progesterona bakıldı mi? İnşaallah dış gebelik değildir. Sonucunuzu yazın banada

Kese bugün gittim doktor tatildeydi başka doktora yönlendirdi iki tane kese benzet bişey var dedi ama küçük dedi iki güne bir test yaptır dediler

kizlar tahlil sonucu boyle olanlar varmi aranizda

Eklentiler

• Screenshot_20180522-162953.jpg
    40 KB · Görüntüleme: 77
Canım kaçtı fsh ve lh değerlerin

Canım kaçtı fsh ve lh değerlerin
Tam hatırlamıyorum yedi yıl önce bakılmiştı ama fark cok yuksek değildi çoğu pkolulara gore cok ıyusın demişti doktor eğer hamilelik için sormussanız ben o donem uç ay hayıt otu kullandım arada üçüncü ayda hamile kaldım tavsiye edebılırım

Bende bu dertten muzdaribim 33 yaşındayim ve 17 yaşından beri cekiyorum. Pco olarak en ağırını geciriyormuşum daha önceden de biliyordum en son gittigim drda aynısini söyledi. Pco hastası olarak en ağir hastam sensin dedi ve bunun yüzunden 3-4 yıldır rahimde incelmem mevcut ilac kullandığım halde adet göremediğim dönemlerim oldu halende çekiyorum Rabbim yardımcimız olsun ne diyeyim

FSH 5,87
TSH 1,56
Prolaktin 15,04
LH 7,63 (refarans 14-95.6 yazıyor)
Estradiol 36,08 Kızlar bunu yorumlar mısınz ? Bebek istiyorum 4 aydan fazla oldu ve 3. Adetim bu korunmayı bıraktıktan sonra adetlerim düzensizleşti

FSH 5,87
TSH 1,56
Prolaktin 15,04
LH 7,63 (refarans 14-95.6 yazıyor)
Estradiol 36,08 Kızlar bunu yorumlar mısınz ? Bebek istiyorum 4 aydan fazla oldu ve 3. Adetim bu korunmayı bıraktıktan sonra adetlerim düzensizleşti
benimde oyle cnm lh fsh den buyuk olunca polkkistik over dediler. sen yinede bir arastir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…