- 15 Aralık 2017
- 1.026
- 571
- 26
Ultrasonda karından bakılınca pko görüntüsü çıkıyor mu?Karından belli oluyomu derken
Progesteron u geçen çarşamba vurdu iğnesini. Bugünde ilaç falan vermicem dediProgestan vermediler mi ki sana bende de düşük tehtidi vardı ama düşmedi canlanmadı da. Progestan belki işe yarar bence doktorundan talep et. Kendi doktorumu aradım normal yumurtalıklarını da görmüş olabilirler dedi. Zaten karından ultrasonda yumurtalıklarımda kist gözükmüyor sendeki pko karından gözüküyor muydu? Bende alttan muayene de sadece 3-4 tane pko gibi gördüler ama pkoda 3-4 tane değil 10dan fazla olması gerekiyormuş.
Sayısını bilmiyorum ama gördüm yaniSende kaç tane vardı pko kisti? Ve karından belli oluyor muydu seninki?
Bende onu soruyorum çıkıyormu benim alttan baktı sadece ultrasonla var dediUltrasonda karından bakılınca pko görüntüsü çıkıyor mu?
Bu arada düşmedide canlanmadıda derken ne oldu pekiProgestan vermediler mi ki sana bende de düşük tehtidi vardı ama düşmedi canlanmadı da. Progestan belki işe yarar bence doktorundan talep et. Kendi doktorumu aradım normal yumurtalıklarını da görmüş olabilirler dedi. Zaten karından ultrasonda yumurtalıklarımda kist gözükmüyor sendeki pko karından gözüküyor muydu? Bende alttan muayene de sadece 3-4 tane pko gibi gördüler ama pkoda 3-4 tane değil 10dan fazla olması gerekiyormuş.
Düşük tehdidi vardı progestan kullandım düşmedi. Ama canlanma zamanı geldiğinde de canlanmadı o yüzden aldırdım.Bu arada düşmedide canlanmadıda derken ne oldu peki
Karından baktığında göremedi miBende onu soruyorum çıkıyormu benim alttan baktı sadece ultrasonla var dedi
HımmDüşük tehdidi vardı progestan kullandım düşmedi. Ama canlanma zamanı geldiğinde de canlanmadı o yüzden aldırdım.
Karından baktığında göremedi mi[/QQU vajinadan ultrasonla baktı
Ben rutin kontrole gittim çocuk istiyordum bir bakayım ne var ne yok dedim karnımdan bakmadı hiçPeki karından baktığında görmüş müydü neyden şüphelendi yani ben anlatamadım sanırım. Belirtilerin neydi yani?
Benim hiç bir şikayetim yoktu öylesine gittim kontrol amaçlıBen rutin kontrole gittim çocuk istiyordum bir bakayım ne var ne yok dedim karnımdan bakmadı hiç
O zaman yumurtalık görüntüsünü öyle görmüştür endişelenme benimde öyle çünkü.Vajinadan baktı ultrasonla pko dedi adetimin düzenli olduğunu söyleyince belki yumurtalıklarını böyledir dedi anlamadım
Bugün sordum muayene etmeden bir önceki muayeneye istinaden pko sun dedi yaaO zaman yumurtalık görüntüsünü öyle görmüştür endişelenme benimde öyle çünkü.
Bunun başka türlü anlaşılması için bir test falan yokmuş acaba kesin net pko sin demek içinBugün sordum muayene etmeden bir önceki muayeneye istinaden pko sun dedi yaa
Var hormon tahlilleri. Erkeklik hormonu yüksek oluyor mesela. Fsh ve lh sıkıntılı oluyorBunun başka türlü anlaşılması için bir test falan yokmuş acaba kesin net pko sin demek için
Adetlerin düzenliyse yumurtalık görüntüsü böyle olabilir dedi kaç tane vardı kistin?Bunun başka türlü anlaşılması için bir test falan yokmuş acaba kesin net pko sin demek için
Söylemediki sadece polikistik over sin desiAdetlerin düzenliyse yumurtalık görüntüsü böyle olabilir dedi kaç tane vardı kistin?