Olmaz canım.bence.sogan suyu iç adet olana kadar.onunla bence adetle sökülüp gidecektir kıstlerın.Bebeğim canlanmadı canım. O sebepten oldum. 1 haftada pko kisti oluşmaz dimi içim içimi yiyor şuan ya
Canım teşekkür ederim ya içimi çok rahatlattın,çok sağol. :) soğan suyundan tiksinirsen eğer hayıt öneririm,hayıt kullanıp hormonlarını dengeleyip adetini düzenleyen çok,inşallah seninde öyle olur. :)Bende içmeyi düşünüyorum.adet oluyum 2 ay düzenli bir şekilde yapıp içeceğim.Gercı ramazan geliyor o ay içmem malesef.dıger 2 ay yaparım.
Canım önemli değil.Burası birbirimize destek olmamız için var.Hayıtı bende çok duydum.ama ilacı varmış çok ile yaradığını söylüyorlar.sabah akşam çıkıyormuş.onu kullanmak istiyorum.hatta belki yarın bir eczaneye uğrar alırım.temmuz gibi kismetse korunmayı bırakacağım.gebelıgede hazırlık olur.Canım teşekkür ederim ya içimi çok rahatlattın,çok sağol. :) soğan suyundan tiksinirsen eğer hayıt öneririm,hayıt kullanıp hormonlarını dengeleyip adetini düzenleyen çok,inşallah seninde öyle olur. :)
İnşallah bi an önce gebe kalırsın canım benim,bende çok istiyorum dua et olur mu cuma günki kontrolde şu kistlerim geçsin allahın izniyle,inşallah sende bebişine bi an önce kavuşursun çok amin..:)Canım önemli değil.Burası birbirimize destek olmamız için var.Hayıtı bende çok duydum.ama ilacı varmış çok ile yaradığını söylüyorlar.sabah akşam çıkıyormuş.onu kullanmak istiyorum.hatta belki yarın bir eczaneye uğrar alırım.temmuz gibi kismetse korunmayı bırakacağım.gebelıgede hazırlık olur.
inşallah geçer canım stres yapmamaya çalış.bu arada benımde ilk gebelıgım 8.haftada kalbi durdugu için kürtajla sonlanmıstı.daha sonra 8 ay ara vermeme rağmen çok çabuk hamıle kaldım.senınkıde inşallah tekrardan olur.şimdi ise 2 tane oglum var.darısı bütün isteyenlere olsun inşallah.İnşallah bi an önce gebe kalırsın canım benim,bende çok istiyorum dua et olur mu cuma günki kontrolde şu kistlerim geçsin allahın izniyle,inşallah sende bebişine bi an önce
İnşallah canım Allah herkese hayırlı evlat nasip etsin inşallahinşallah geçer canım stres yapmamaya çalış.bu arada benımde ilk gebelıgım 8.haftada kalbi durdugu için kürtajla sonlanmıstı.daha sonra 8 ay ara vermeme rağmen çok çabuk hamıle kaldım.senınkıde inşallah tekrardan olur.şimdi ise 2 tane oglum var.darısı bütün isteyenlere olsun inşallah.
3 çocuktan sonra pko oldum ben malesefArkadaşlar 2 çocuktan sonra pko hastası olan varmı.Ne zaman dogum yaptım adet duzenım alt ust oldu.45 50 gun arası adet duzenım.çocuklarımın arası 2 yas.ılk çocuğu nda sonra 1 yıl adet görmedim.ve korunmayı bıraktıgım ay hamıle kaldım.ıkıncı çocuğumdan sonrada adet duzenım çok uzadı 7 senedinde böyle devam edıyor malesef.dogum kontrol ilacı kullandım oda adetlerini 15 güne indirdi onuda bıraktım.3 4 ay sonra korunmayı bırakacağım.merak içerisindeyim.
Benimse dün uzayan şeffaf akıntım vardı ovulasyon yaptım yumurta çatlamamış her şeffaf akıntı o demek değil bence canım bende pko varmış hiç kurulugum olmadı beninArkadaşlar birde özür dileyerek birşey sormak istiyorum.gunluk olarak beyaz akıntının geliyormu pko hastalarında yumurta gelişimi olmadığı için kuruluk olduğunu duydum.dogru bir bilgimi acaba.kız kardeşim ileri düzey iki ve ondan gunluk akıntı gelmiyor.Bende işte sürekli beyaz akıntı geliyor kendimi bildim bileli.ve adet dongum boyunca ayda 2 kere yumurtlama akıntısı geliyor.seffaf ve uzayan bir akıntı.acaba diyorum ben her adet döngüsünde 2 keremı yumurtluyorum
Dış gebelikte değerler başından beri artıp azalıyor zikzak çizer gibi. Ama seninki önce azalmış sonra birden artmış,gebelik kesesi beta 2.000 üzerinde olmadan gözükmüyor ne yazıkki. Bence normal gebelik,inşallah normal gebeliktir.iyi günler. Anlatmıştım diye hatırlıyorum. Ama üstten geçeyim bir daha.bende pko var ve 3 yıldır hamile kalamadım.23 nisanda hamile olduğumu öğrendim..bhcg 475 çıkmıştı.
25 nisanda 415 e
26 nisanda 391 e
28 nisanda da 363 e düştü. Doktor düşecek dedi.bende bekliyordum. Ancak kanama yoktu ağrı sızı yoktu.bugün gittik bhcg 734 olmus. Doktor değer yükselmiş ama az dedi. Ultrasondan baktı rahimde kese yok yumurtalıklarıda göremedi. Yarın aç karna gel içeriyi temizleme işlemi yapalım ve kanda tekrar bakalım dedi.
Eğer yine sayı az olursa sonlandıracağız dedi. Dış gebelik olabilir dedi bilen biri varsa yardımcı olabilir mi ? İnşaallah değildir
İnşaallah ya korkuyorumDış gebelikte değerler başından beri artıp azalıyor zikzak çizer gibi. Ama seninki önce azalmış sonra birden artmış,gebelik kesesi beta 2.000 üzerinde olmadan gözükmüyor ne yazıkki. Bence normal gebelik,inşallah normal gebeliktir.
Korkma kasma kendini rahim kalınlaşman falan var mı? Varsa dış gebeliği eleyebilirsin. Bu arada pko doğuştan mı acaba senin doğuştan mı pkon var?İnşaallah ya korkuyorum
Kalınlaşma var doktor geçen hafta bakınca rahim kendini hazırlamış dedi. Doğuştan galiba kendimi bildim bileli tombikKorkma kasma kendini rahim kalınlaşman falan var mı? Varsa dış gebeliği eleyebilirsin. Bu arada pko doğuştan mı acaba senin doğuştan mı pkon var?
O zamam gebelik rahimdedir belki düşük tehdidi vardır o yüzden beta hcg düşmüştür tehdit ortadan kalkınca yeniden yükselmiştir olabilir yani bence. Bende hiçbir belirti yok kilo düzensizlil kıllanma vs ama ultrasonda gördü sanırım gördüğüm normal yumurtalıklarım o onu pko sandı.Kalınlaşma var doktor geçen hafta bakınca rahim kendini hazırlamış dedi. Doğuştan galiba kendimi bildim bileli tombiksivilceli kıllıyım âdetlerim düzensiz
Sevinsem mi üzülsemmi anlamadım bende.keşke sağlıklı bir gebelik olsa çok bekledik onu çünkü. Düşmeye başlarken yavaş düştü şimdi yükselmiş yine yavaş. Allah hayırlısını versin demekten ve beklemekten başka bir şey gelmiyor elimizdenO zamam gebelik rahimdedir belki düşük tehdidi vardır o yüzden beta hcg düşmüştür tehdit ortadan kalkınca yeniden yükselmiştir olabilir yani bence. Bende hiçbir belirti yok kilo düzensizlil kıllanma vs ama ultrasonda gördü sanırım gördüğüm normal yumurtalıklarım o onu pko sandı.
Sende kaç tane vardı pko kisti? Ve karından belli oluyor muydu seninki?Sevinsem mi üzülsemmi anlamadım bende.keşke sağlıklı bir gebelik olsa çok bekledik onu çünkü. Düşmeye başlarken yavaş düştü şimdi yükselmiş yine yavaş. Allah hayırlısını versin demekten ve beklemekten başka bir şey gelmiyor elimizdenkistler ultrasonda görünüyor.google amcadan araştır gördüğün onlar mi bakarsın. İnşaallah değildir.
Progestan vermediler mi ki sana bende de düşük tehtidi vardı ama düşmedi canlanmadı da. Progestan belki işe yarar bence doktorundan talep et. Kendi doktorumu aradım normal yumurtalıklarını da görmüş olabilirler dedi. Zaten karından ultrasonda yumurtalıklarımda kist gözükmüyor sendeki pko karından gözüküyor muydu? Bende alttan muayene de sadece 3-4 tane pko gibi gördüler ama pkoda 3-4 tane değil 10dan fazla olması gerekiyormuş.Sevinsem mi üzülsemmi anlamadım bende.keşke sağlıklı bir gebelik olsa çok bekledik onu çünkü. Düşmeye başlarken yavaş düştü şimdi yükselmiş yine yavaş. Allah hayırlısını versin demekten ve beklemekten başka bir şey gelmiyor elimizdenkistler ultrasonda görünüyor.google amcadan araştır gördüğün onlar mi bakarsın. İnşaallah değildir.
Karından belli oluyomu derkenSende kaç tane vardı pko kisti? Ve karından belli oluyor muydu seninki?