- 3 Eylül 2017
- 694
- 1.343
Bana hiç tahlil yapmadı bide özel hastahane anlamadımVar hormon tahlilleri. Erkeklik hormonu yüksek oluyor mesela. Fsh ve lh sıkıntılı oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana hiç tahlil yapmadı bide özel hastahane anlamadımVar hormon tahlilleri. Erkeklik hormonu yüksek oluyor mesela. Fsh ve lh sıkıntılı oluyor
Başka bir yerde adetin ikinci günü gidin yaptırın. Ve korkmayın ben hamile kalabildiysem bütün pkolular kalır. Her ne kadar durumum tuhaf olsada...Bana hiç tahlil yapmadı bide özel hastahane anlamadım
Başka bir yerde adetin ikinci günü gidin yaptırın. Ve korkmayın ben hamile kalabildiysem bütün pkolular kalır. Her ne kadar durumum tuhaf olsada...
Hanımlar size verilen kağıtta yumurtalıklarınız bu şekilde mi? Bana bunu verdi ve sen polikistik over falan değilsin dedi.Bana hiç tahlil yapmadı bide özel hastahane anlamadım
Bana kağıtta vermediHanımlar size verilen kağıtta yumurtalıklarınız bu şekilde mi? Bana bunu verdi ve sen polikistik over falan değilsin dedi.
Peki sen gördün mü ultrasona baktın mı bana bunu verdi ve değilsin dediBana kağıtta vermedi
Hastalığın varlığından yeni haberim oldu 3 tane çocuğum var daha önce yoktu bende görsemde anlamamkiPeki sen gördün mü ultrasona baktın mı bana bunu verdi ve değilsin dedi
Sen hastalığını nasıl farkettinmerhaba bende uc yildir pko luyum duphaston tedavisi verdi ama artik bunymede hic bir ise yaramıyor kilo gibi şikayetlerim yok benim hormonlarimla alakalı doğum kontrole geceleik dedi bugün sonuclarimi alicam acaba su seker ilacı olan glukofen ile ilgilide soru sorsammi insulin direncim yok ama belki iyi gelir ve aranızda yasmin kullanan varmi acaba daha 18 yasindayim uzun süreli bir ilişkide var adet azalmam olmaya da başladı ilerki donemlerimi etkileşim istemiyorum kendimde hemsireyim calisiyorum Ama iste terzi kendi sokuguni dikemezmis
Acaba neden daha yeni çıktı ya aklım almıyorHastalığın varlığından yeni haberim oldu 3 tane çocuğum var daha önce yoktu bende görsemde anlamamki
adet olmuyordum doktora gittik zaten ultrasonda o kadar net çıktıkı benim pco oldugum sonra hormon test, filan yapıldı bu şekilde oldu en önemli belirti tüylenme güğüs uçlarında tüylenmekerdir zaten adet gecikmeside varsa hormon testi ve ultrasonla belirlenir zatenSen hastalığını nasıl farkettin
Bende bu belirtilerin hiçbiri yok ki hemde hiç yani adetim dakiktir antibiyotik kullanmadığım süreve saniye şaşmazdı kürtajdan önce. Bana pkosun dedi ama diğer doktor da sende pko falan yok dedi. Bugün özel iyi bi doktora gidicem son sözü o söyleyecek. Sana üstten mi baktılar karnından belli oldu mu pko? Ve ne kadar süre adet olmadın kilon nasıl?adet olmuyordum doktora gittik zaten ultrasonda o kadar net çıktıkı benim pco oldugum sonra hormon test, filan yapıldı bu şekilde oldu en önemli belirti tüylenme güğüs uçlarında tüylenmekerdir zaten adet gecikmeside varsa hormon testi ve ultrasonla belirlenir zaten
doğum kontrol hapının vermesisin sebebi adeti düzenlemek o yuzden veriyor büyük ihtimalla sonrasında çatlatma iğnesi gibi bir şey kullandırtacaktır iki yilı aşkın hamile kalamamlarda veya kişinin tercihine bağlı olarak tüp bebek tedavisinede başlanabilirKizlar canim cok sikildi
1 yillik evliyim bu bir yil icinde surekli doktora gidip hormon ultrason yaptirdim.
Hicbir doktor da bana pkosun demedi.
Bugun yine zekai tahire gittim kan verdim alttam ultrasyonla bakti doktor her iki overde pco dedi. Cook uzuldum madem oyle neden zekai tahir onceki gitmemde soylemedi Kan sonucum yarina cikarmis amh da haftaya cikarmis. Yasim 34 ben bu yastan sonra nasil dogum kont hapi kullanayim bilmiyorum yasim ilerliyor cok uzgnum hamile kalamam mi bu sekilde kizlar
Yaşın benden büyük o yüzden ne diyeceğimi bilemedim ama bana da ultrasonla bakıp pkosun dediler ki olmama imkan yok senin gibi hiçbir belirtim yok. Doktorun dediğine göre daha önce olsa kesinlikle pko görünürdü daha önce alttan baktırdıysan gözükmediyse endişelenme yumurtalarının şekli öyledir pko teşhisi çok çabuk yanlış koyulan teşhistir dedi. Yani üzülme adetin düzenliyse belirtilerin yoksa sadece yumurtalıkların öyle.Kizlar canim cok sikildi
1 yillik evliyim bu bir yil icinde surekli doktora gidip hormon ultrason yaptirdim.
Hicbir doktor da bana pkosun demedi.
Bugun yine zekai tahire gittim kan verdim alttam ultrasyonla bakti doktor her iki overde pco dedi. Cook uzuldum madem oyle neden zekai tahir onceki gitmemde soylemedi Tuylenmem kilom yok, adetlerim duzenli, ovulasyon testiyle de yumurtlamam duzenli oluyor ( catliyormu bipmiyorum) nasil pko olurim anlamadim. Bir gun bile adetim sasmaz. Kan sonucum yarina cikarmis amh da haftaya cikarmis. Yasim 34 ben bu yastan sonra nasil dogum kont hapi kullanayim bilmiyorum yasim ilerliyor cok uzgnum hamile kalamam mi bu sekilde kizlar
Birşey sorucam pkolular zor hamile kalıyormuşya ben tek ilişkide nasıl hamile kaldım acaba hamilelikten önce de defalarca alttan baktırmıştım iyice kontrol ettirmiştim çıkmamıştı bence yanlış teşhis koydulardoğum kontrol hapının vermesisin sebebi adeti düzenlemek o yuzden veriyor büyük ihtimalla sonrasında çatlatma iğnesi gibi bir şey kullandırtacaktır iki yilı aşkın hamile kalamamlarda veya kişinin tercihine bağlı olarak tüp bebek tedavisinede başlanabilir
hormon testi ve ultrosonla baktı bende fsh düşük çıkıyor zaten bu durumlarda beni bıraksan ben bir yaz boyunca adet olmadığımı biliyorum yumurta var bak ama adet dediğimiz şey de yumurta oluşur büyü büyür belli erişkinliğe gelir ve çatlar ama pko lularda yumurta oluşur ama büyüyemez büyüse bile çatlamaz ve vücüt bidaha o yumurtayı çatlatmadan başka yumurtaya geçiş yapar onu büyütmeye çalışır sorun burada başlıyor biri çatlamadan diğerini büyütmeye çalışıyor zaten ben 58 kiloyum 168 de boyum kilo problemim yada şeker problemim yok zaten duphaston kullanmadığım sürece asla adet olamıyorum bir teke geçen sene hatırlıyorum 21 günde kendiliğimden olmuştu o da öylesine yani ama artık duphastonda fayda etmiyor yasmin verdi bakalım ne olacakBende bu belirtilerin hiçbiri yok ki hemde hiç yani adetim dakiktir antibiyotik kullanmadığım süreve saniye şaşmazdı kürtajdan önce. Bana pkosun dedi ama diğer doktor da sende pko falan yok dedi. Bugün özel iyi bi doktora gidicem son sözü o söyleyecek. Sana üstten mi baktılar karnından belli oldu mu pko? Ve ne kadar süre adet olmadın kilon nasıl?
doğum kontrol hapının vermesisin sebebi adeti düzenlemek o yuzden veriyor büyük ihtimalla sonrasında çatlatma iğnesi gibi bir şey kullandırtacaktır iki yilı aşkın hamile kalamamlarda veya kişinin tercihine bağlı olarak tüp bebek tedavisinede başlanabilir
Ha senin doğuştan gelen birşey anladım. Pko çok değişik bir hastalık ya bana da var dediler sonra yok dediler şekli öyle dediler bende varlığına inanmıyorum inşallahta yoktur yeniden bebek düşünmeye başladım o yüzden çok kötü bu durumhormon testi ve ultrosonla baktı bende fsh düşük çıkıyor zaten bu durumlarda beni bıraksan ben bir yaz boyunca adet olmadığımı biliyorum yumurta var bak ama adet dediğimiz şey de yumurta oluşur büyü büyür belli erişkinliğe gelir ve çatlar ama pko lularda yumurta oluşur ama büyüyemez büyüse bile çatlamaz ve vücüt bidaha o yumurtayı çatlatmadan başka yumurtaya geçiş yapar onu büyütmeye çalışır sorun burada başlıyor biri çatlamadan diğerini büyütmeye çalışıyor zaten ben 58 kiloyum 168 de boyum kilo problemim yada şeker problemim yok zaten duphaston kullanmadığım sürece asla adet olamıyorum bir teke geçen sene hatırlıyorum 21 günde kendiliğimden olmuştu o da öylesine yani ama artık duphastonda fayda etmiyor yasmin verdi bakalım ne olacak
pko lu olup çok kolay hamile kalanlarr var emin ol geçici bir süreçte olabilir bu senin için düzenli oluyorsan kistlerini atacaksındır zaten düzelecektir pko olup hamilelik için duphaston yada tarlusal veri doktorlar verme sebebi tam 28 günde adet olurun o hapı içinde yani 14. gün yumurutlamış olursun ama kullanmasan belkide 40 gün sonra yumurtlarsın belli olmaz o 14. günde ilişkiye girip hamile kalmayı kolaylaştırır ilaçlar ama doktoruna durumu iyice anlat biriniz böyle diyor biriniz böyle hangisi diye sor yaniBirşey sorucam pkolular zor hamile kalıyormuşya ben tek ilişkide nasıl hamile kaldım acaba hamilelikten önce de defalarca alttan baktırmıştım iyice kontrol ettirmiştim çıkmamıştı bence yanlış teşhis koydular
seni anlıyorum ama kendine bu kadar yüklelenme bi sonuçlar çıksın insanlar neler neler yapıp hamile kalıyor stres te büyük bir etken gerçekten sözüne güvendiğin bir doktora git bakalım ne diyecekler benim bildiğim duphaston yada tarlusal veriyorlar hamilelik isteyen çiftlere adetinin başladığı günü birinci gün alıp 14. gün ilaca başlıyorsun ki yumurtlaman diğer bayanlar gibi olsun ve belli erişkinliğe gelsin diyeCnm daha ilacta vermedi cunku hormon testim cikmadi. Doktora dedim adetim duzenli tuylenmem kilom yok yanilma payi var mi dedim hayir pcosun kesin dedi. Hormonlarinin hepsi ciksin amh ciksin ona gore seni pco ne kadar etkiliyor karar vericez dedi ki esim pztesi sperm testi verecek, amh bir hafta sonra cikacak, hsg icinde obur aya randevu verecek sonuclari hepsi bittikten sonra gostereceksin dedi ben iki ay boyle elim.bagli nasil bekleyecegim anlamadim