- 25 Ocak 2018
- 1
- 0
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ben de isterim bebek için... şimdi adet oluyorum adetim bitsin okurum gruba ekleyebilir misinKızlar aramızda hamile adayları ve hanileler için Meryem suresi okuyor ve okutturuyoruz katılmak isteyenler var mıdır
Bi arkadasım görüyor tedavi orda kalabalık olması dışında memnun. Hsg yi de orda çektirdi beklediği kadar acımadığını söylemiştiKızlar aranızda ankarada zekai tahir burak hastanesine giden var mı orda hsg çekilen yada tedavi gören iyi midir nasıl bir yerdir
Pko da karin agrisi olmaz canim bende olmuyor senelerdirkizlar bana yardim din. kızlar bende pko var kist de var. bugun adet basladi basladigi gibi sabredilmez aci saplandi. eskiden boyle olmazdi. katlanamiyorum cok kötü. sizde de böyle mi?? neler yapiyosunuz???ameliyat oldunuz mu. ben dayanamiyorum bu adet baslangic gunu acisina. yumurtaliklari aldirip bu dertten toptan kurtulasim var. ha bu arada cocugum yok. yas 30. olmuyor da zaten.
öyle mi. o zaman bu acıyı bana kist yapiyor. sogan kuru de yapiyorum. ne yapacagimi sasirdim. her ay iskenceye döndü. ben pko da aciya sebep sanmistim. yani ameliyat olmayi istemiyorum ama ne yapicam bilemedim gerçektenPko da karin agrisi olmaz canim bende olmuyor senelerdir
Bence aldırma daha yaşın genç Allah bilir vereceği zamanı hepten sıfırlama şansını aldırarak
Benim ki o zaman tersine pko mu oluyor senelerdir agirmaz karnımPko ağrı yapar, sancılı adet pko belirtilerinden biridir de zaten.
Çok geçmiş olsun ama malesef size bir yardımda bulunamayacağım. Ben de çok ağrılı geçiriyorum dönemlerimi ve bunun bir çözümü yok sabırdan başka.
Silik çizgi var kan testi yaptır emin olmak icinKızlar bi bakar mısınız? pko luyum beklediğim günden baya geçti adetim söktürücü de kullandım olmadım
Var gibi geldi bize hatta daha koyu benim elim ayağım birbirine dolaştı eşime sordum o da baktı var evet dedi şuan sadece varsa sağlıklı olur inşallah diye dua ediyorum kan testi de okula başlıyorum Yarın da boş bi zaman da gideceğim inşallahSilik çizgi var kan testi yaptır emin olmak icin
İnsallah vardır ve sağlıklı gebelik olurVar gibi geldi bize hatta daha koyu benim elim ayağım birbirine dolaştı eşime sordum o da baktı var evet dedi şuan sadece varsa sağlıklı olur inşallah diye dua ediyorum kan testi de okula başlıyorum Yarın da boş bi zaman da gideceğim inşallah
Insallah canım Allah Razı olsunİnsallah vardır ve sağlıklı gebelik olur
Hangi doktoru dinlediniz bilmiyorum ama benim her gittiğim doktor pkoda çok şiddetli ağrı olur dedi. Şu anki doktorumdan da çok memnunum, o da detaylı anlatmıştı.Benim ki o zaman tersine pko mu oluyor senelerdir agirmaz karnım
Geçen gün de bi doktordan dinledim pko olanlar karin agrisi yaşamaz diyordu.