Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Bende de adet duzensizligi, tüylenme saç dökülmesi var sivilce aman aman değil ama yok desem de yalan olur :d

Endokrin uzmanina gitmeni tavsiye ederim sonra cok cok.az kaliyor saclarimiz benim.ne ara bu kadar azaldi anlayamadim.bile onun icin durdurman gerek

Cenemde ve yuzumde tuylenme var hatta cenem.sakal gibi ayni iki aydir lazer epil gidiyorum baya azaldi sukurler.olsun

Hayirlisi hakkimizda insallah benim kilo vermem gerektigini soyledi verirsem kendilogimden kalacagimi soyledi ama diger.doktorlar tup bebek diyordu bu sefer bu dr zayiflayinca kalabilecegimi soyledi dr
İnşallah öyledir canım hayırla sağlıkla kolonu verirsin. Kimlere kimlere imkansız diyolar olduran rabbim

Aynen banada lazerle tüylenme gider dedi. Ama hem uygun hem güvenilir bulmak zor.

Ben hastanenin guzellik salonu var ona gidiyorum uzman kontrolunde yapiliyor ben ayda bir.75 tl veriyot birde kontrol var yani bir ayda bir ucretli bir ucretsiz iki seans yapiliyor bana ikinci ayim

Istanbulda olabilsem bende keske polikistik over merkezi var oraya gitsene imlanim.olsa.ist olsam.ben.kosa.kosa.giderim inanki

Merhaba arkadaşlar pko hastası değilim . Çok şükür hiç bir sıkıntı yok. Kaç aydır bebis istiyoruz. Olmadı. Doktor , gittim bana klomen verdi. Neden verdi anlamadım, klomen kullananlar vardır aranızda. Acaba faydasıni görenler var mı,

X