Merhaba! Hanımlar
Ben 26 yasının sonlarındayım. 2,5 yasında bir oğlum var. Evlendim 1 ay içinde gebe kaldım ocak 2015 oğlum doğdu. Ocak 2016 itibaren diyete baslamıştım güzelde veriyordum 2016 agustosta özel sebeplerden tasındık şehir degiştk eşimin memlekete geldik ve sorunlar yasadık stresler bende gecen yıl kurban bayramından snra eylülden sonra adetlerm de sorun olmaya basladı günü geciyor agrı oluyor zor sökülüyordu 2 dr gittim önemsemedi kilo ver gecer dedi. Bi dr adetliykn çagırdı hormon bakmaya maddi durumdn gidemedm özeldeydi. Sonra üni hast gittim diğer aynhormon baktı çok iyi dedi alttan usg baktı hiç bişe yok dedi. Bende üZerinde durmadım. Gecen Ağustos'ta dahiliyeye gittim kramplarım için bide sac dökülmesi için vitamin vs baktırmaya bidr troid ilacı içiyorum ben kiloda veremedim son 1 yıldr üstüne aldım dr bana adet düzenszliği sordu onada anlattım pkodan süphelendi yarın adetimin 3. Gunu hormon testi vercem az da insulin direnci var gibi demişti gecen Ağustos'ta. Şükret çocuğun olmuş hemen demişti ama benim gecen yıl eylüle kdr adetten yana hiç sorunum yoktu bu pko strestn olur mu ? Kiloda veremiyorum aşırı kaldı kilo bnde yuzmde cene bölgem sivilceleniyor adete yakın snra azalıyor adete yakın yine çıkıyor saclarım çok dökülüyor ve 1 yıldr adetlerm bozuk akibetim ne çok merak içindeyim bulunduğum şehirde iyi kadındoğumcu pek yok devlette napsam bilmiyorum dahiliyeciyle bi yere kdr ilerlenir eger pkoysam