- 31 Mart 2016
- 2.301
- 3.182
- 36
Amiinn insallah bende yaptim bakalim haftaya doktordayim insallah olumlu sonuclar alirim aliriz hepimiz.Kızlar bende pkoluyum iki sey öneriyorum. Biri ibrahım saracoglu sogan kuru mutlaka yapılmalı. Ben calıstıgım için bir aksamları eve gelirken birde yatmadan hemen önce seklınde uyguladım. Ikıncısı de klomen doktorum 5gunluk verdı bana. Bu ıkısını aynı anda yaptıgım ılk ay hamıle kaldım cok sukur allah yoklugunu aratmasın şsteyen herkese bu duyguyu nasip etsin
Bir kucak dolusu ebe gömecini kaynat içine oturacak şekilde bi leğene dök içine atur otları karın bölgene sar su tam soğuyuncaya kadar otur bi daha ki gün aynı suyu ısıt tekrar otur tüpleri açıyor benden rahim filmi istedi bunu yaptım tamamen açılmıştı bu arada incir suyu içiyordum suya oturduktan üç gün sonra zamlarımı kaldırttım bir hafta içinde hamile kaldım zatenCanım hayırlı olsun bu otu nasıl yaptığını daha ayrıntılı anlatır mısın adetten hemen sonra mı yaptın miktarı ne kadardı ?
Ne kadar sürede hamile kaldn canm rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin insallah darısı da bize insallahBen inofolic combi tablet kullandim
Ne kadar sürede hamile kaldn canm rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin insallah darısı da bize insallah
Aminn canm inşallah..bende infolic şase kullanmaya basladm insallah bende senin gibi faydasını görürüm4.ayimda canim ALLAH razi olsun amin canim.insallah rabbim.sizlerede nasip eylesin tez vakitte
Aminn canm inşallah..bende infolic şase kullanmaya basladm insallah bende senin gibi faydasını görürüm
Bir kucak dolusu ebe gömecini kaynat içine oturacak şekilde bi leğene dök içine atur otları karın bölgene sar su tam soğuyuncaya kadar otur bi daha ki gün aynı suyu ısıt tekrar otur tüpleri açıyor benden rahim filmi istedi bunu yaptım tamamen açılmıştı bu arada incir suyu içiyordum suya oturduktan üç gün sonra zamlarımı kaldırttım bir hafta içinde hamile kaldım zaten
Bende pkoluyum 4 bucuk senelik evliyim artık çok yoruldumbitkisel uyguladıgım herseyi yarıda kesiyorum hiç devamı gelmiyo okadar inanmısım ki hamile kalamıycagıma hiç bişey yapasım gelmiyo
Dueum.profilinde yazan ne inanmak basarmanin yarisidir.once inanmalisin iyi bir doktora git normal yolla olmaz derse asilama olursun veya tup bebek litfen umitsiz olma rabnim tez vakitte nasip eylesin
Tedavi gördüm defalarca canım aşılama yaptırmadım hiç direk tüp yaptırmak istiyorum eylülde baslıcam tedaviye keske o zamana kadar kendiliğinden hamile kalabilsem bi mucize olsa doktorlar klomenle bile olur diyodu ama kalamadım bir türlü. tevekkül ediyorum sürekli dua edip sabrediyorum ama baZen yoruluyorum
İnslah rabbim nasip edecek dualalr bosa degil...rabbim tez vakitte sevindirsin insallah canim.seni dua edicem
Bende pkoluyum 4 bucuk senelik evliyim artık çok yoruldumbitkisel uyguladıgım herseyi yarıda kesiyorum hiç devamı gelmiyo okadar inanmısım ki hamile kalamıycagıma hiç bişey yapasım gelmiyo
Klomen ve merional iğne tedavisi gördüm canım en son geçen sene ekimde 1 yıldır hiç doktora gitmedim bitkisel denedimCanım sadece bitkisel mı denedin şimdiye kadar tedavi olsun mu hiç
Ben de gebelik olabileceğini düşündüm testi tekrarlayın yükselme varsa çok güzel.Arkadaşlar bir sorum olucak pco olduğumu geçen yıl öğrendim 2 tane gebeliğim oldu normal yolla ilki düşük oldu 2. 8 yaşında bir kızım var kardeş istiyoruz glifor sayesinde 8 kilo verdim ilk kullandığım ay adetim 35. Günde geldi. 2. Ayda 32. Günde bu ay 13 de adet olmam gerekirken ayın 4 de 5 gün boyunca lekelenmem oldu ki hiç olmazdı bu kadar erken adetime 3 gün var daha beta hcg yaptırdım bugün sonucum 0.43 çıktı görümcem ebe hemşire adet gelmezse 4 gün sonra yine yapalım dedi şüpheli buldu yani böyle bir durum yaşayıp sonrasında gebe olanlar oldumu tecrübelerinize ihtiyacım var..