Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

inşallah canım çok bunalıyorum ben neredeyse ilaçsiz adet olamıyorum senin düzenli mi peki

Hayır canım normalde ilaç kullanmadığım zamanlar üç ay bile adet olmadığım olurdu ama yaklaşık 6 aydır tedavi olduğum için her ay adet oluyorum ilaçlar sayesinde

Hayır canım normalde ilaç kullanmadığım zamanlar üç ay bile adet olmadığım olurdu ama yaklaşık 6 aydır tedavi olduğum için her ay adet oluyorum ilaçlar sayesinde
Ne tedavisi oldun peki canım bana sadece doğum kontrol hapı diyorlar. Benim şekerim vs yok

Hormonlarımda düzgün gayet sadece yumurtalıklarda pco var

Çocuk istediğim için evlendigimden beri yumurta geliştirici ilaç kullandım şimdi de iğneye başlanacak sen evli değil misin neden doğum kontrol hapı diyorlar sadece..bekarken ben de doğum kontrol kullaniyordum

Hanımlar merhaba, yazılanları okudum bayağı tecrübelisiniz bu konuda size sormak istedim. Benim aşırı kilo, saç dökülmesi, aşırı tüylenme gibi sorunlarım yok ama yumurtalıklarımda pko görüntüsü mevcut. yaklaşık 8 aydır da adet düzensizliğim var ama hormonlarım normal? anlayamadığım şey hormonlarım normal iken neden düzenli adet olamıyorum pko hormon bozukluğu yapması gerekmiyor mu??:110:adet döngüsünü de hormonlar yönettiğine göre sorun nedir offs :kızgın:

Hanımlar merhaba, yazılanları okudum bayağı tecrübelisiniz bu konuda size sormak istedim. Benim aşırı kilo, saç dökülmesi, aşırı tüylenme gibi sorunlarım yok ama yumurtalıklarımda pko görüntüsü mevcut. yaklaşık 8 aydır da adet düzensizliğim var ama hormonlarım normal? anlayamadığım şey hormonlarım normal iken neden düzenli adet olamıyorum pko hormon bozukluğu yapması gerekmiyor mu??:110:adet döngüsünü de hormonlar yönettiğine göre sorun nedir offs :kızgın:

Belki senin yumurtaların tembeldir canım ondan adet düzensizliği vardır

Kızlar ablamda pko lü. 44 yaşında. 15 20 yaşları arasında kilo problemi vardı abartı olmasada. Verdi sonra. Ama sene de birkaç defa adet oluyormuş taa o zamanlardan beri. Evlendi korundu. Sonra çocuk istediler olmadı. Tedavi gördü ama hiç rahim filmi çekilmediğini söyledi. Alttan muayene falan olmş hep. Psikolojisi bozuldu tabi. Tedavileri bıraktı birkaç ay sonra evlendikten 5 sene sonra süpriz bi şekilde bebek müjdesi aldı. Şimdi telrar düşünüyo ama adet olamama sorunu var. Sanırım yumurta da çatlamıyo. Önereceğiniz bir şey var mı

Belki senin yumurtaların tembeldir canım ondan adet düzensizliği vardır
İşte anlayamadığım nokta yumurtlamayı fsh ve lh hormonları sağlıyor ve bu hormonlar normal...Dr strestendir diyor ama bu denli stres yaptığım bir durum yok aslında yani günlük stres de mi yapmayacağız yaşamak için biraz stres lazım robot değiliz ki bunları düşünmekten stres yapıyorum tam tersine:110:çünkü bir şey yok stres yapıyorsundan başka cevap alamadım, ama 46 gün oldu tık yok. Spora falan başlasam iyi gelir mi acaba:KK51:

İşte anlayamadığım nokta yumurtlamayı fsh ve lh hormonları sağlıyor ve bu hormonlar normal...Dr strestendir diyor ama bu denli stres yaptığım bir durum yok aslında yani günlük stres de mi yapmayacağız yaşamak için biraz stres lazım robot değiliz ki bunları düşünmekten stres yapıyorum tam tersine:110:çünkü bir şey yok stres yapıyorsundan başka cevap alamadım, ama 46 gün oldu tık yok. Spora falan başlasam iyi gelir mi acaba:KK51:

Bir dene istersen bakarsın iyi gelir :spor::KK6:

Ailenizde var mi duzensiz olan banada normal demisti doktorlar once aileden geliyordur demisti sonra pko teshisi konuldu ilaclarla adet oldum sonra kilo nedeniyle biraktim adet olamiyorum suan 75.gün tık yok bendede spor yapiyorum 1 haftadir ama ne zaman gelecek kim bilir.

Arkadaslar adet olamiyorum bu ay normalde 26 gunde bir olurdum son 3 ayda 2 gun geriledi bende 28 gunde 1 oluyorum herhalde artik dedim bu ay yumurtlama takibine basliycaktik doktor adetin 2. Gunu gel dedi ama hala olmadim korktugum sey pko olmak iltihabim varmis fitil kullandim bu ay hamile oldugumu sanmiyorum fitilden sonra iliski olmadi 3 gun gecikti adetim cok belim ve kasigim agriyo resmen adet olmak istiyorum ama yok pko olabilirmiyim yardimci olurmusunuz

Slm kızlar bende pko hastasıyım bekarken ve evliyken tedavi oldum tüy problemim var sekiz aylık evliyken hekim kadına gittim bana ebem gömecek otunu kaynat içine otur dedi yaptım bir hafta sonra hamile kaldım şimdi 20 aylık bir kızım var umudunuzu kaybetmeyin...

Slm kızlar bende pko hastasıyım bekarken ve evliyken tedavi oldum tüy problemim var sekiz aylık evliyken hekim kadına gittim bana ebem gömecek otunu kaynat içine otur dedi yaptım bir hafta sonra hamile kaldım şimdi 20 aylık bir kızım var umudunuzu kaybetmeyin...

Canım hayırlı olsun bu otu nasıl yaptığını daha ayrıntılı anlatır mısın adetten hemen sonra mı yaptın miktarı ne kadardı ?

X