- 22 Kasım 2016
- 2.052
- 3.936
- 31
ramazan ayında yaptığımız dualarımız kabul olur inşallah hayırlısıyla..Güzel sonuçlar al inşallah kardeşimInşaallah çok uzun sürmez canım yeni hamilelik. Ben de bayram sonrası ilk adette bir kere klomen denemek istiyorum. Aslinda bu ay olacakti da ramazana sıkıştırmak istemedim. Tedavileri birakali iki yılı geçti belki bir şeyler değişmiştir diye ümit ediyorum. Olmazsa da zaten paylasmistim burada o ilaçlara devam ederim diyorum. Hepimiz için hayırlısı
Benim de ilki 8 haftalikti. Bozulmus keseden dolayi kaybettm kimyasal oluomus oda. Ayni tuylenmeler bemde de var. Sende adetler nasil ne kadardir gebe kalamadin canimBende varım adetlerim düzenli göbek göğüs bel tüylenmesi var bir kaybım var 8 haftalık
O halde kesin yumurtlamam oluyor. EȘinin de sperm testi vermesi lazim ama tek bizle donmuyo iș. Benim esimin degerleri de cok iyi kaldi ama kurtaj snrasi tuplerde yapisiklik olablio bu ay da rahim flmone gidcem sana sa tavsiye ederm. Bende eylulde kurtaj olmustumAdetlerim hiç şaşmaz ayda bir kesin olurum ağustos ta kürtaj olmuştum
Zaten sorun eşimde ileri hız morfoloji 0 ramazandan sonra aşılamaya gidecegiz.O halde kesin yumurtlamam oluyor. EȘinin de sperm testi vermesi lazim ama tek bizle donmuyo iș. Benim esimin degerleri de cok iyi kaldi ama kurtaj snrasi tuplerde yapisiklik olablio bu ay da rahim flmone gidcem sana sa tavsiye ederm. Bende eylulde kurtaj olmustum
Heee desene canm sorun etme asilamada tutuyor morfoloji sorunlari varsa daZaten sorun eşimde ileri hız morfoloji 0 ramazandan sonra aşılamaya gidecegiz.
Hayırlısı inşallah canım senin problemin neHeee desene canm sorun etme asilamada tutuyor morfoloji sorunlari varsa da
Bende eylul ayinda oldugum kurtajdan sonra bidaha hamile. Kalamadim canim. Ara lekelenmelerim de var. Adetlerim hep duzenlidir bu 3 aydir duzensizlesti. Ama hormonlarim normal esimin de testleri normal cikti bakalim rahim flmine giricem bu ay. Yarinda smear sonucum cikcakHayırlısı inşallah canım senin problemin ne
sanırım pkolu bayanlara ilk yapılan tedavi çeşidi bu.bende işe yaramadı.en ilk baş bir kaç döngü çatlatma iğnesiz klomen veriliyor olmazsa sonra ekleniyor tabi progesteron hormonuna bakıp.hayırlısı olsun inşallah bebeğinize kavuşursunuz.Merhaba bende bu siteyi takip ediyordum sonunda katıldım. 23 yaşındayım evliyim ve 10 ay korunmadigimiz halde gebelik olmadi. Doktora gittim hormonlarım tahlillerim düzgün çıktı kilo problemim tüylenmem sivilcem de yok. Sadece adetlerim düzensiz. Ultrasonda doktor baktı ve yumurtalıklar pco görünümünde dedi. Çocuk istediğiniz için adetin 3.günü gene çağırdı ve o gün klomen tedavisine basladi. Ama bana ne catlatma iğnesinden bahsetti nede kontrole çağırdı. Bugün adetin 24.günü ve sabırsızlıkla bekliyorum. Doktorum bana çabuk sonuç alırsın sen dedi. Pco lu olup sadece klomenle hamile kalan var mi ?
Sizin oldu mu bebeginiz amin inşallahsanırım pkolu bayanlara ilk yapılan tedavi çeşidi bu.bende işe yaramadı.en ilk baş bir kaç döngü çatlatma iğnesiz klomen veriliyor olmazsa sonra ekleniyor tabi progesteron hormonuna bakıp.hayırlısı olsun inşallah bebeğinize kavuşursunuz.
hiç hamile kalamadım beklemedieyim bu ayda olmazsa ramazandan sonra çatlatma iğnesi ve klomen kullanacağım.Sizin oldu mu bebeginiz amin inşallah
İnşallah olur herkesin ve içinde benimde çok heyecanla bekliyorum biran bile dualarımdan çıkmıyor hep dilimde Rabbim ne olur hayırlı ve sağlıklı bir evlat bizede nasip et diyehiç hamile kalamadım beklemedieyim bu ayda olmazsa ramazandan sonra çatlatma iğnesi ve klomen kullanacağım.
Merhaba bende bu siteyi takip ediyordum sonunda katıldım. 23 yaşındayım evliyim ve 10 ay korunmadigimiz halde gebelik olmadi. Doktora gittim hormonlarım tahlillerim düzgün çıktı kilo problemim tüylenmem sivilcem de yok. Sadece adetlerim düzensiz. Ultrasonda doktor baktı ve yumurtalıklar pco görünümünde dedi. Çocuk istediğiniz için adetin 3.günü gene çağırdı ve o gün klomen tedavisine basladi. Ama bana ne catlatma iğnesinden bahsetti nede kontrole çağırdı. Bugün adetin 24.günü ve sabırsızlıkla bekliyorum. Doktorum bana çabuk sonuç alırsın sen dedi. Pco lu olup sadece klomenle hamile kalan var mi ?[
Bende klomen kullandim sadece doktorum igne vermedi. Klomen bittikten uc gun sonra kontrole gelirsin demisti. Gittim yunurta takibi yapildi benim hemen buyumedi ve bir sure kontrole gittim sonra asilama yapildi beklemedigim suan iste.Merhaba bende bu siteyi takip ediyordum sonunda katıldım. 23 yaşındayım evliyim ve 10 ay korunmadigimiz halde gebelik olmadi. Doktora gittim hormonlarım tahlillerim düzgün çıktı kilo problemim tüylenmem sivilcem de yok. Sadece adetlerim düzensiz. Ultrasonda doktor baktı ve yumurtalıklar pco görünümünde dedi. Çocuk istediğiniz için adetin 3.günü gene çağırdı ve o gün klomen tedavisine basladi. Ama bana ne catlatma iğnesinden bahsetti nede kontrole çağırdı. Bugün adetin 24.günü ve sabırsızlıkla bekliyorum. Doktorum bana çabuk sonuç alırsın sen dedi. Pco lu olup sadece klomenle hamile kalan var mi ?
İnşallah hayırlı haberler alırsınızBende klomen kullandim sadece doktorum igne vermedi. Klomen bittikten uc gun sonra kontrole gelirsin demisti. Gittim yunurta takibi yapildi benim hemen buyumedi ve bir sure kontrole gittim sonra asilama yapildi beklemedigim suan iste.