Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

ramazan ayında yaptığımız dualarımız kabul olur inşallah hayırlısıyla..Güzel sonuçlar al inşallah kardeşim

Kizlar hormon tahlilleri cok iyi olup da sadce ultrason goruntusu pko olanlar varmi aranizda. Benim adet duzenim hormonlarim hepsi normal. Cene alti gobek killanmasi belirtisi var ama. Kiloya yatkinlik da var kolay aliorm 65 falanim. Glokofene basladim. Kendiliginden 2 kimyasal gebelik de yasadim. Ama ultrasonda sol ymurtlaigim minik minik kist oldugu icin hangi doktora gitsem pkos diyor. Iki gebelgm de istedigim zamanda ardarda olmustu ama 8 aydir falam kalamadim bidaha. Benim gibi olup da bekleyen yada hemen kalan var mi ya? Hangi kategoride oldugumu anlayamadim hala:) bu arada inofolic kullaniorm pko icin oda lekelenme yapio. Normal mi bu durum

Bende varım adetlerim düzenli göbek göğüs bel tüylenmesi var bir kaybım var 8 haftalık
Benim de ilki 8 haftalikti. Bozulmus keseden dolayi kaybettm kimyasal oluomus oda. Ayni tuylenmeler bemde de var. Sende adetler nasil ne kadardir gebe kalamadin canim

Adetlerim hiç şaşmaz ayda bir kesin olurum ağustos ta kürtaj olmuştum
O halde kesin yumurtlamam oluyor. EȘinin de sperm testi vermesi lazim ama tek bizle donmuyo iș. Benim esimin degerleri de cok iyi kaldi ama kurtaj snrasi tuplerde yapisiklik olablio bu ay da rahim flmone gidcem sana sa tavsiye ederm. Bende eylulde kurtaj olmustum

Zaten sorun eşimde ileri hız morfoloji 0 ramazandan sonra aşılamaya gidecegiz.

Hayırlısı inşallah canım senin problemin ne
Bende eylul ayinda oldugum kurtajdan sonra bidaha hamile. Kalamadim canim. Ara lekelenmelerim de var. Adetlerim hep duzenlidir bu 3 aydir duzensizlesti. Ama hormonlarim normal esimin de testleri normal cikti bakalim rahim flmine giricem bu ay. Yarinda smear sonucum cikcak

Merhaba bende bu siteyi takip ediyordum sonunda katıldım. 23 yaşındayım evliyim ve 10 ay korunmadigimiz halde gebelik olmadi. Doktora gittim hormonlarım tahlillerim düzgün çıktı kilo problemim tüylenmem sivilcem de yok. Sadece adetlerim düzensiz. Ultrasonda doktor baktı ve yumurtalıklar pco görünümünde dedi. Çocuk istediğiniz için adetin 3.günü gene çağırdı ve o gün klomen tedavisine basladi. Ama bana ne catlatma iğnesinden bahsetti nede kontrole çağırdı. Bugün adetin 24.günü ve sabırsızlıkla bekliyorum. Doktorum bana çabuk sonuç alırsın sen dedi. Pco lu olup sadece klomenle hamile kalan var mi ?

sanırım pkolu bayanlara ilk yapılan tedavi çeşidi bu.bende işe yaramadı.en ilk baş bir kaç döngü çatlatma iğnesiz klomen veriliyor olmazsa sonra ekleniyor tabi progesteron hormonuna bakıp.hayırlısı olsun inşallah bebeğinize kavuşursunuz.

Sizin oldu mu bebeginiz amin inşallah

Bende klomen kullandim sadece doktorum igne vermedi. Klomen bittikten uc gun sonra kontrole gelirsin demisti. Gittim yunurta takibi yapildi benim hemen buyumedi ve bir sure kontrole gittim sonra asilama yapildi beklemedigim suan iste.

Bende klomen kullandim sadece doktorum igne vermedi. Klomen bittikten uc gun sonra kontrole gelirsin demisti. Gittim yunurta takibi yapildi benim hemen buyumedi ve bir sure kontrole gittim sonra asilama yapildi beklemedigim suan iste.
İnşallah hayırlı haberler alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…