Klomen bittimi peki sizinİnşallah hayırlı haberler alırsınız
Evet 18 gün oldu biteli 6 gün sonra adet günüm inşallah olmamKlomen bittimi peki sizin
Klomen bittimi pekiİnşallah hayırlı haberler alırsınız
Asilamami yaptirdiniz.Evet 18 gün oldu biteli 6 gün sonra adet günüm inşallah olmam
Hayır sadece klomen kullandımAsilamami yaptirdiniz.
Hakkimizda hayirlisi. Insallah en yakin zmanda guzel haberler veririz birbirimizeHayır sadece klomen kullandım
Amin inşallahHakkimizda hayirlisi. Insallah en yakin zmanda guzel haberler veririz birbirimize
Kizlar merhaba. Malesef ben de bugun pkoslular kervanina katildim1 bcuk senelik evliyim
Hemen telaslanip konu actim yorum yapan olmadi.. neler yapiyorsunuz nasil kurtuldunuz bu illetten cok uzgunum
Bende de polikistover ve insulin direncide var. Kiloda baya var tabi. Insulin icon matofin diye seker ilaci kullaniyorum. Polikistover icinde bir sure dogum kontrol hapi olarakta diane 35 vermisti doktorum.ama simdi dogum kontrol hapini biraktim bebek tedavisi goruyorum. Daha yeni asilama oldu. Sizde kilo problemi ve insulin direnci varmi. Zayif bile olsaniz kilo vermek gerekkiyoms egzersiz yuruyus bunlar sart deniliyor ve tabiki diyetKizlar merhaba. Malesef ben de bugun pkoslular kervanina katildim1 bcuk senelik evliyim
Hemen telaslanip konu actim yorum yapan olmadi.. neler yapiyorsunuz nasil kurtuldunuz bu illetten cok uzgunum
Pkodan dolayi almisim bes alti kilo ama asiri bi kilom yok boyum uzun oldugu icinBende de polikistover ve insulin direncide var. Kiloda baya var tabi. Insulin icon matofin diye seker ilaci kullaniyorum. Polikistover icinde bir sure dogum kontrol hapi olarakta diane 35 vermisti doktorum.ama simdi dogum kontrol hapini biraktim bebek tedavisi goruyorum. Daha yeni asilama oldu. Sizde kilo problemi ve insulin direnci varmi. Zayif bile olsaniz kilo vermek gerekkiyoms egzersiz yuruyus bunlar sart deniliyor ve tabiki diyet
Tesekkur ederim sanirim bizde genetik bu hastalik. Halamda da vardi o catlatma ignesiyle hamile kaldi.merhaba
üzülme ve korkma en başta
aynı durumdayım
ve her üç kadından birinde varmış yanlış hatırlamıyorsam
kilolu olanlarda kilo vermek biraz düzenleme sağlıyor ama tam çözüm değil
soğan kürünü duymuşsundur yarım yamalak yaptığımda bile fayda görmüştüm
çocuk isteği olanlarda adet düzenleyici yani doğum kontrol hapını zaten vermiyor doktor
ben öğrendiğimde evli değildim doktor bana, bu senin ömrünü uzatmaz da kısaltmaz da ama çocuk istediğinde biraz çabalaman gerekebilir, demişti.
bebek istediğinde klomen yumurta takibi filan yapılıyor
yalnız değilsin canım t
elaş yapıp üzme kendini
bana da genetik olur demişti doktorTesekkur ederim sanirim bizde genetik bu hastalik. Halamda da vardi o catlatma ignesiyle hamile kaldi.
Amin insallahbana da genetik olur demişti doktor
rabbim bu yollarda çok yormasın, herkesi sevindirsin
Progestan tedavi amacli kullanilan bi ilac degil arkadasim. Yumurtaliklarini calistirmaz sadece rahim duvarini kalinlastirir ve bebegin tutunmasini saglar o da dollenme olusmus ise. Zaten dollenme yoksa kalinlasmis olan rahim duvari kanama olarak atar vucut. Ben de kullandim iki ay. Rahmim dengesini sarsiyo baska ise yaramiyo. Doktorun yumurtaliklarini calistirmasi adina bi ilac vermesi gerekiyo.Kızlar ben de progestan içiyorum gebelik için. 200mg içiyordum geceleri. İlk 2 ay adet gördüm ama 3.ay adet göremedim, tarlusal verdi doktor. 4.ayda ara kanamam olunca doktora gittim hemen, ilacın dozu yetmiyordur dedi ve 300mg'a çıkarttık dozu. Onun üzerinde adet gördüm. Bu ay yine şiddetli bi ara kanamam oldu. Hormonlara baktı doktor geçen ay adetken kan vermiştim, ciddi polikistik over durumu var tahlile göre dedi. Diane35'e geri dönelim 3 ay kullandıktan sonra direkt klomen içelim 3 ay dedi.
Bana bıraktı kararı ama kafamda deli sorular var şimdi. Acaba erken mi klomen için? Progestana bir süre devam etmeli miyim. Klomen de işe yaramazsa tüp bebeğe kadar bir süreçten bahsetti. Daha 24yaşıma yeni girdim. Çok mu hızlı gidiyorum acaba? Daha hsg çektirmedim bile. Önümüzdeki ay adetim bitince hsg çektirelim dedi ve eşimden spermiogram istedi.
Doktora göre yumurtalıkların durumu çok kötü değil. Gebe kalırsın ama 5 ay sonra mı, 5 yıl sonra mı belli olmaz diyor. Progestan alıyorsun, tedavi işe yaramıyorsa daha ileri tedavilere geçelim diyor. Ne yapacağımı bilemez haldeyim.