Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

prolaktin kac olmasi lazm
Prolaktinin gebelik ve emzirme dönemi haricinde 10 un altında olması gerek canım. benim de 50 ye yakındı tedaviyle düşürdü doktorum ve bende de pko var. Prolaktin düştükten sonraki ay klomen+ inofolic kullanarak hamile kaldım. Rabbim en kısa zamanda isteyen herkese nasip etsin inşallah

insallah canm bizlerede nasil eder insllah bisey srcsm bnm adetim cuma gunu acik sulu pembe geldi cumartesi iki kere sulu pembeyle karisik kahverengi geldi pazar gunu yani dunde camurlu grimsi gibi leke geldi bugun siyah ve acik pembe beyaz akintyla karisik leke geldi bn adetmi yasadm ne yasadm bir trlu czmedim acab ustune gorenler byle grmslermidir

Ben üstüne gorme yaşamadım canım o yüzden bilemiyorum ama olabilir tabi neden olmasın anlattigin kadarıyla adet kanaması gibi degil. Bide biz pkolularin ne zaman yumurtlayacagi hiç belli olmuyor belki de yumurtlamadan kaynaklı pembe akıntı olmuştur

Korktugum basıma geldi pko dedi doktor çocuk için bi şey demedi 1 yıl sonra bakicaz ona dedi prolaktinbiraz yüksek dedi dostinex ve dupbaston adlı iki ilaç verdi benim gibi olup bu ilaçları kullanan var mı durumum hakkında bilgisi tecrübesi olan??

Adetlerim düzensiz genelde 30 günü geçer killanma çok erkeksi değil göğsumde ve afedersiniz popoda var ama çok kain değiller

Adetlerim düzensiz genelde 30 günü geçer killanma çok erkeksi değil göğsumde ve afedersiniz popoda var ama çok kain değiller
Soğan kürüne başla adet bittekten 2 gün sonra pko geçiyormuş 15 gün düzenli kullaninca bende şuan hastayım 4 aydır olmuyordum ilaçla oldum zorla bitince başlıcam sonra sonucu göreceğim bakalım hayırlısı cnm benimde 1.5 yılı geçti çocuğum olmuyor bu zamana kadar ihmal ettim yapmadım ama yapıcam bu ay sende başla derim pko çok illet birşey hasta bile olamıyor insan ilaçsız. ..

Başladım bi haftadır falan içiyorum ama ne derece ise yaricani bilemiyorum bi kaç kez yapicam incir havuç kürü yapcaktim ama incir prolaktin i yükseltiyormus prolaktin düzenleyen bi kur var mi

Canım aynı şey şu beş gündür fln benimde basımda sulu pembe kahverengi kırmızılı değişip duruyor ama adetim yakın di 30 35 arası oluyorumbazen Galib adet pko olunca lekelenme şeklinde tuhaf adetler olabiliyor mis dün doktorum dedi bazıları aşırı kan bazıları leke gorurmus pko da

moralim bozuk bn leke gormek istmyorum normal adet grmek istyrum ama insllah hamile kalrzda:)

Başladım bi haftadır falan içiyorum ama ne derece ise yaricani bilemiyorum bi kaç kez yapicam incir havuç kürü yapcaktim ama incir prolaktin i yükseltiyormus prolaktin düzenleyen bi kur var mi
hayıt otu düzenler canm bide testere dişli aslan pençesi hormon düzenleyivş

kızlar doktor bana erkeklik hormonu yüksek diye diane 35 verdi kullanan var mı hiç doğum kontrol hapıymış bu biz bebek isterken doğım kontrol hapı mı kullanacağım yani ya bilemedim gitti

hayıt otu düzenler canm bide testere dişli aslan pençesi hormon düzenleyivş
Kızlar testere disli aslan pençesi konusu biraz karışık. Polikistik overde östrojen fazlalığı vardır ve progesteron azdır. Ancak testere disli aslan pençesi östrojen arttırır. Bizim ise azalması gerek. Östrojen eksikliği yaşayan kadınlarda işe yarar. Bizim icin Östrojen progesteron dengesini sağlayan şey ise avokado. Arastirdigimda bu bilgiler çıktı karşıma. Paylaşmak istedim. Testere disli aslan pencesi konusunda tedbirli olmakta fayda var. Farklı bir bilgi varsa paylasirsaniz sevinirim.

ben saraçoglundan şöyle işittim testere dişli aslan pençesi hormon dengeleyici dır yüksek ise normale indirger düşükse yükseltir.mesela östrojen içeren bitki adaçayı bilirim ben ondan uzak durmalı östrojen yüksekliği olanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…