Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Canim sizin hormonlarin nasil

Adetiniz uzun zaman gelmiyor mu peki yumurtlama olmadığı için ben düzenli adet olan PCO ym sac dökülmesi ve tüylenme var adetim hiç şaşmaz hormonlar normal ultrason da PCO görüntüsü var

5-6 ay gelmezdi adet bazen. Genelde 2-3 ayda bir olurdum. Bazen de 10 gün temiz kalirdim tekrar başlardı. Gelince de bazen iki uc gün gelir kesilir bazen de 20 gün devam ederdi. Hiç düzen adına bir şey görmedim. En son her ay hacamat olmaya başladım. Adetin 7 günü. Bazen erteleyip 10-12. Günü olduğum da oldu hacamati. Ama artık her ay geliyor, gelince de hep 12 gün oluyorum. Önce 15 günlere düştü şimdi 12. Yavaş yavaş düzeliyor gibi. Ama kanama çok az gerçekten. Inşaallah zamanla o da artar diye düşünüyorum.

Peki düzenli yumurtlama olur mu takip ediyor musun
Oluyor canim ama kaliteli degil pkodan dolayi gelismiyor yada ici bos cikiyor
Canım ben hesapladim vücut kitle indeksime göre ideal kilomdan iki kilo zayıfım bile. İste ona rağmen düzelmiyor. Hayırlısı artık...
tatlim lh hormonun kac cikiyor senin

Oluyor canim ama kaliteli degil pkodan dolayi gelismiyor yada ici bos cikiyor
tatlim lh hormonun kac cikiyor senin
Lh önceden 24 çıkmıştı 5 yıl önce filan. En son on ay önce 11 çıktı. O zaman yeni başlamıştım hacamata bir iki kere yaptırmıştım. O zamandan beri her ay geldi. Tek bir kere yapmadım hacamat, belki düzelmiştir diye ve 3 ay gelmedi yine adet. Artık aksatmıyorum.

Canim senin lh baya yuksekmis adet ondan gelmiyo. Benim en fazla 13 cikti. Sana laparoskopi yaparlar overyan dirilling yumurtaliklara delik atiyorlar ve hormonlarin normale donuyor. Arkadasima yapildi ertesi ay hamile kaldi dogdu yasina gircek nerdeyse

Bilmiyorum ki en son 11 di daha artmamıştır diye düşünüyorum çünkü daha iyiye gitti az da olsa. Benim için 11 çok iyi yani inşaallah daha da azalır.
Ama ben doktoruma ovaryan drilling işlemini sordum. Geçen yıl Türkiyeye geldiğimde olayım dedim. Doktorlar artık o işlemi yavaş yavaş terk etmeye başladı dedi benim doktorum. Biraz eskide kaldı bazı sorunlar oluştu o yüzden artık yapmıyoruz dedi. Ama sen ilaki de istiyorum dersen mutlaka yapan birini bulursun ama ben tavsiye etmiyorum dedi. Öyle deyince istemedim ben de.

Yapisiklik olur diye korkuyolar canim ama arkadasimin doktoru kendine cok guveniyo senin gibi olan arkadaslarina soyle gelsin yapayim demis. Onun doktoru antalyada. Ben ankarada tedavi oluyorum beni korkuttular yumurtaliklarini kaybedersin dediler. İmkanim olsa kalacak yerim olsa gidip yaptircam herseyi goze alirim yani. Ama dedigin gibi dusukse sabretmek gerekiyo. Ben kimyasalda demistim yok yapmayiz dediler. Kiloyu sormustum su kiloya dusmen gerekir diyemem ama ne kadar verirsen senin ve hamile kalabilmen icin o kadar iyi demisti. Bakalim zaten bu son hakkim insallah hayirli sonuclanir.

Tüpte mi son canim ? Insaallah bir daha tedaviyle ugrasmak zorunda kalmazsin da hayırlısıyla mutlu sona ulasirsin insaallah..

kizlar bakarmisiniz cuma sabahi adet oldum adetim acik pembe suluydu cumartesi az kahverengiyle karisik lekem geldi su an adetim kesildi cumartesi sabahi doktora gittigimde doktor benim pkolu oldugumu syledi adetime gelirsek oyle birseyi ilk drfa ysyrum bir bucuk gun surmesi hamile olsam dktor grrdu ama su an sogan kurunu denemek istiyorum ama acaba cocuk varmdrki bide gohsumun ucunda beyaz sut geldigini farkettim bir damladan az ne yapsam blmyrm

Şimdi çok bilmiyorum ama gebelikte yerleşme kanaması diye bir şey varmış, regl ile karıştırılabiliyormuş. Bunun yanında kan tahlili verdiyseniz orada görmüştür doktor gebelik olup olmadığını. Sadece ultrason ile baktıysa eğer sanırım belli bi zamana kadar ultrasonda kese görünmüyormuş, o yüzden bilemem.

Göğüsten süt benzeri bi şeyin gelmesi ise hormonlarla alakalı olabilir; bir kere başıma geldi ve prolaktinim yüksek olduğundan geliyormuş öyle.

Arkadaşlar kendi başıma zayıflayamadığım için 4 haftadır diyetisyene gidiyorum. 3 haftada sadece 2 kilo verebildim Ama olsun bu da bi şey di mi? :)

Bunun yanı sıra ben kendi kendime adet oluyorum. Özellikle bence bu ay diyetin çok etkisi oldu. Karbonhidrat ve şeker sıfıra yakındı bu ay, bu yüzden insülinim oynamadı, yumurtlamam oldu, zamanlıca da kendiliğinden adet oldum. Benim sıkıntım akne ve malesef tüyler Göbeğimde, belimde hatta popo kısmının üstünde bile tüyler var Epilasyon yaptırıyorum, onu da yaptırmasam hayatım felç yani Yapacak bi şey yok Allah beni böyle yaratmış diyip önüme bakıyorum ama ömrü hayatım boyunca hiç hormonel problem yaşamayan kadınlara ölene kadar imreneceğim

yok canm esim dktoru sevmedigi icin tahlilerimi bile yapmadan geldik sadece ustten ultrasonda bakti acaba overlilerde adeti birbucuk gun yasayan varmi sag kasigim igne gibi batiyor hep iki hafta snra eski doktoruma gidecem bakalm sogan kurunu kullnsammi kullnmasammi dye kararsz kldm

canm insallah gecer dert etme insallh ilerde bir evlat sahibi oluruz sadece sorun killnma olsun baska hastalik olmasin

Canim neden son sansin oluyoki problem pko mu
devlette yaptiriyorum canim ben ondan

Tatlim hormonlarina baktir prolaktin de yuksektir o zaman sut gelir gogsunden ve adet olmayi dolayisiyla hamile kalmayi da engeller

ablalarim kardeslerim oncellikle bu mubarek gecede dualarimizin kabul olmasi dilegiyle KANDILINIZ MUBAREK OLSUN..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…