Hayıtı bende kullanıyorum 15gün oldu 3ay aralıksız kullnacagm bakalm şifa olsun hepimizeHanımlar HAYIT MEYVESİ EKSTRESİ KULLANIN ben dun aldım pko içşn bir nimetmiş yorumları okudum ben %90 bayanlar bir ay sonra hamile kalmışlar ben dun başladım ama bugun regl oldum onun için ara vermek zorunda kaldım çarşamba tekrar başlıyorum inşallah sizlere umut olüurum mayıs sonu
Hayıtı bende kullanıyorum 15gün oldu 3ay aralıksız kullnacagm bakalm şifa olsun hepimize
Canım bu söylediğin şeyi malum adres dışında nerede bulabilirim acaba biliyor musunHanımlar HAYIT MEYVESİ EKSTRESİ KULLANIN ben dun aldım pko içşn bir nimetmiş yorumları okudum ben %90 bayanlar bir ay sonra hamile kalmışlar ben dun başladım ama bugun regl oldum onun için ara vermek zorunda kaldım çarşamba tekrar başlıyorum inşallah sizlere umut olüurum mayıs sonu
Canım ben suyunu içiyorum aktardan aldım bardağın 4 te 1 ine dolduruyrm gerisini musluk suyu doldurup üzerine içiyorum acı biraz çayını sürekli hazırlamaktan daha pratik ama eczanede hapıda var agnucastonİnşallah üç ay beklemeyiz cnm hormon değerlerin iyiyse ben pek fazla bekleyeceğimizi sanmyorum inşallah rabbim bekletmez bizleri
d vitamini güneş ışığından yararlanmak gerek falan diyenler oluyor o da d vitamini eksikliğinden mi acaba aman ya insan ne yapacağını bilemez oluyor bu kadar her şey hormonluyken de ne yesek ne içsek bilemedikAyrıca bir ipucu vereyim d vitamini çok çok eksikse ağrı ve yorgunluk ile kendini belli eder.
Evet günlük 10-15 dakika güneşlenmek iyi geliyor. Yani kanda baktirmak lazım emin olmak için. Yiyeceklerde az var en iyisi güneş. Çok eksikse de takviye gerekiyor.d vitamini güneş ışığından yararlanmak gerek falan diyenler oluyor o da d vitamini eksikliğinden mi acaba aman ya insan ne yapacağını bilemez oluyor bu kadar her şey hormonluyken de ne yesek ne içsek bilemedik
yaz geliyor artık bol bol çıkarız ama bilemedim bir umut bu ay hayıt tohumu suyuna başladım inşallah o şifa olur artık ağlamaktan da yoruldum insanları kısır kadın muamelesi de cabası insanlar çok kötü kalplilerEvet günlük 10-15 dakika güneşlenmek iyi geliyor. Yani kanda baktirmak lazım emin olmak için. Yiyeceklerde az var en iyisi güneş. Çok eksikse de takviye gerekiyor.
Canım ya kötü niyetle söyleyen insanlarla görüşme hele tedavi görürken çok zor. Çocuğu veren allah bizim elimizden bir şey gelmiyor. O suurda olmayan insanlar varsın eksik olsun hayatımızda boşver. Sen üzme kendini...yaz geliyor artık bol bol çıkarız ama bilemedim bir umut bu ay hayıt tohumu suyuna başladım inşallah o şifa olur artık ağlamaktan da yoruldum insanları kısır kadın muamelesi de cabası insanlar çok kötü kalpliler
Çoğuna mesafe koydum canım aman dünyada tek kendileri doğuruyor sanıyorlar ALLAH bizlere de hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlar nasip eder inşallah amin..Canım ya kötü niyetle söyleyen insanlarla görüşme hele tedavi görürken çok zor. Çocuğu veren allah bizim elimizden bir şey gelmiyor. O suurda olmayan insanlar varsın eksik olsun hayatımızda boşver. Sen üzme kendini...
Amin canım insaallah. Benim 5,5 yıl oldu. tup haric her seyi denedik. Senin ne kadar zaman oldu?Çoğuna mesafe koydum canım aman dünyada tek kendileri doğuruyor sanıyorlar ALLAH bizlere de hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlar nasip eder inşallah amin..
ben de şu hayıt otu suyu işe yarar bende diye umut ediyorum gülüm sen ne kadar zamandır bebeğini bekliyorsun
benim de 3 sene oldu canım bir aşılama yaptırdık gecen ay ama ilişki normal oldu çok yumurta oluştu ama nasip olmadı ...Amin canım insaallah. Benim 5,5 yıl oldu. tup haric her seyi denedik. Senin ne kadar zaman oldu?
Inşaallah canım... öyle doğru diyorsun. Bizim halimizi biz biliyoruz. Ortak duygular. Hayırlısı olsun inşaallah.benim de 3 sene oldu canım bir aşılama yaptırdık gecen ay ama ilişki normal oldu çok yumurta oluştu ama nasip olmadı ...
bakalım dualarla şu hayıt la belki de şifa olur diyorum bu ay umutla bol bol dua edeceğim inşallah önümüzde malum Ramazan inşallah dualarımız hayırlarla sağlıcakla kabul olur beklemek kolay değil ama bir dost bir kafa dengi insan bulmak çok zor buradaki arkadaşlarım olmasa çok daha fazla üzülürdüm
Canım bu söylediğin şeyi malum adres dışında nerede bulabilirim acaba biliyor musun
Canım ben suyunu içiyorum aktardan aldım bardağın 4 te 1 ine dolduruyrm gerisini musluk suyu doldurup üzerine içiyorum acı biraz çayını sürekli hazırlamaktan daha pratik ama eczanede hapıda var agnucaston
geçmiş olsun canımhanımlar bugün katıldım aranıza. bende pkoluyumdoktorum bana glukofen verdi. bır hafta kadar içtim felaket midemi bulandırıyor.20 gundur içmedim, bugun tekrar başladım. bir de soğan kürüne başlamayı düşünüyorum sabahları aç karnına içmek iyi oluyormuş. regl de göremedim bu ay. moralim çok bozuk puff