Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

ben saraçoglundan şöyle işittim testere dişli aslan pençesi hormon dengeleyici dır yüksek ise normale indirger düşükse yükseltir.mesela östrojen içeren bitki adaçayı bilirim ben ondan uzak durmalı östrojen yüksekliği olanlar
Anladım canım. Biraz kafam karıştı şimdi sitesine baktım saraçoğlunun. Kadınlık hormonlarını düzenler diyor açıklamasında. Ama bitkinin tanımında şu yazıyor:
Bayanlarda tüylenmeye karşı, östrojen hormonu yükseltici, iltihaplı eklem romatizmasına karşı,FSH hormonu yüksekliğine karşı, adet düzensizliğine karşı
Acaba diğer hormonlar için düzenleyici olabilir mi, östrojen yükseltir diyor dengeler yazmıyor. Bir yerde de polikistik overlilerin uzak durması gereken bitkiler diye okumuştum bu bitkiyi ama o sayfayı bulamıyorum nerede okuduğumu da unuttum. Sen emin misin, östrojeni dengeler mi? Biraz karışık oldu kusura bakma :)

Ben üstüne gorme yaşamadım canım o yüzden bilemiyorum ama olabilir tabi neden olmasın anlattigin kadarıyla adet kanaması gibi degil. Bide biz pkolularin ne zaman yumurtlayacagi hiç belli olmuyor belki de yumurtlamadan kaynaklı pembe akıntı olmuştur
M merve_1 cnm iki uc kere test yaptim negatif:KK43: eminm artk hamile dglm.. simdi sogan kurune basladim rabbim tez vakitte isteyen herkese nasip etsin insallahh..

Em
Anladım canım. Biraz kafam karıştı şimdi sitesine baktım saraçoğlunun. Kadınlık hormonlarını düzenler diyor açıklamasında. Ama bitkinin tanımında şu yazıyor:
Bayanlarda tüylenmeye karşı, östrojen hormonu yükseltici, iltihaplı eklem romatizmasına karşı,FSH hormonu yüksekliğine karşı, adet düzensizliğine karşı
Acaba diğer hormonlar için düzenleyici olabilir mi, östrojen yükseltir diyor dengeler yazmıyor. Bir yerde de polikistik overlilerin uzak durması gereken bitkiler diye okumuştum bu bitkiyi ama o sayfayı bulamıyorum nerede okuduğumu da unuttum. Sen emin misin, östrojeni dengeler mi? Biraz karışık oldu kusura bakma :)[/QUOTE eminim canım ada çayı civanperçemi östrojen yükseltir .ama aslan pençesi yüksek se östrojen düşürür düşükse yükseltir dengeleyici yani hatta tüm hormonlar için geçerli benim testosteron umu dengeledi saclarımın dökülmesi durdu gibi inş sanada şifa olur

Acaba diğer hormonlar için düzenleyici olabilir mi, östrojen yükseltir diyor dengeler yazmıyor. Bir yerde de polikistik overlilerin uzak durması gereken bitkiler diye okumuştum bu bitkiyi ama o sayfayı bulamıyorum nerede okuduğumu da unuttum. Sen emin misin, östrojeni dengeler mi? Biraz karışık oldu kusura bakma :)
eminim canım ada çayı civanperçemi östrojen yükseltir .ama aslan pençesi yüksek se östrojen düşürür düşükse yükseltir dengeleyici yani hatta tüm hormonlar için geçerli benim testosteron umu dengeledi saclarımın dökülmesi durdu gibi inş sanada şifa olur

M merve_1 cnm iki uc kere test yaptim negatif:KK43: eminm artk hamile dglm.. simdi sogan kurune basladim rabbim tez vakitte isteyen herkese nasip etsin insallahh..
AMİN CANIM İNŞALLAH. Bide aşırı kilolu değilsen inofolic kullanmanı tavsiye ederim. Malum bizde pkodan dolayı insülin direnci var cok kilolu olanlar bu direnci ancak şeker ilaçlarıyla kırabiliyor ama ben kilolu değilim inofolic kullandım ilk ay hamile kaldım yanında klomen de kullanmstım ama bence bu ilaç şekerimi dengeledi ve yumurtlamayı destekledi. inofolic i buradan öğrendim ilaç değil recetesiz satılıyor normal folik asit ama pkolular için özel olarak yapılmıs bi araştır istersen tatlım. Rabbim en kısa zamanda meleğine kavustursun insallah

eminim canım ada çayı civanperçemi östrojen yükseltir .ama aslan pençesi yüksek se östrojen düşürür düşükse yükseltir dengeleyici yani hatta tüm hormonlar için geçerli benim testosteron umu dengeledi saclarımın dökülmesi durdu gibi inş sanada şifa olur
aslan pençesi ve testere dişli aslan pençesi farklı şeyler değilmi ?

bende sizinle hıkayemı paylaşıyım arkadaşlar. düzensiz adetlerim nedenıyle dr gıttım bekardım pco hastasısın dedi doğum kontrol hapı başladık bır sene hap ve kontrollerle devam ettım adetlerım duzenlendı kıllanma durdu. ama kılo almadım ben hiç. hapı bıraktım evlenmeden once ıkı kez soğan kuru yaptım dr tekrar gıttım pco normalde gecmez ama dedı suanda hıc birşey gorulmuyo hayret dedı. tedavıye gerek yok evlendıkten sonra cocuk olmazsa bakarız dedı. evlendım ıkıncı ay hamıle kaldım 9 haftalık kalbı durdu kurtaj oldum 4 ay sonra korunmadık ama o ay olmadı hocam testler istedi prolaktın yuksektı dostınex verdı onu kullandığım ay hamıle kaldım kızım oldu. 2aylıkken adet oldum ama duzensızlesmeye başladı pco gecmısımden korktum bir yaşına gelınce korunmayı bıraktık bır ay sonra hamıle kaldım. allah nasıp ederse hazıranda ıkıncı kez anne olacagım. pco hastalığı cok kafaya takmamak gerek kafaya taktıkca gebelıgı etkılıyo dıye dusunuyorum. rabbim inşallah isteyen herkese nasıp etsin.

al
bende sizinle hıkayemı paylaşıyım arkadaşlar. düzensiz adetlerim nedenıyle dr gıttım bekardım pco hastasısın dedi doğum kontrol hapı başladık bır sene hap ve kontrollerle devam ettım adetlerım duzenlendı kıllanma durdu. ama kılo almadım ben hiç. hapı bıraktım evlenmeden once ıkı kez soğan kuru yaptım dr tekrar gıttım pco normalde gecmez ama dedı suanda hıc birşey gorulmuyo hayret dedı. tedavıye gerek yok evlendıkten sonra cocuk olmazsa bakarız dedı. evlendım ıkıncı ay hamıle kaldım 9 haftalık kalbı durdu kurtaj oldum 4 ay sonra korunmadık ama o ay olmadı hocam testler istedi prolaktın yuksektı dostınex verdı onu kullandığım ay hamıle kaldım kızım oldu. 2aylıkken adet oldum ama duzensızlesmeye başladı pco gecmısımden korktum bir yaşına gelınce korunmayı bıraktık bır ay sonra hamıle kaldım. allah nasıp ederse hazıranda ıkıncı kez anne olacagım. pco hastalığı cok kafaya takmamak gerek kafaya taktıkca gebelıgı etkılıyo dıye dusunuyorum. rabbim inşallah isteyen herkese nasıp etsin.
masallah allah bagslasin rabbim bizede o guzel mucizeyi yasatsin insallah bnde pko hastasyim ogrendgmdrn beri gozlerimdeki yaslar dnmyr rabbim isteyn herkese nasip etsin insallahh..bu sabah sogan kurune basladm ilk defa kasiklarim agrimaya basladi acaba yumurtlmsmiyimdir

birgün inşallah bana ve tüm anne olamayan kardeşlerime böyle hikayeler yazmak nasip olur :) Rabbim analı babalı sağlıklı büyütsün bebeklerini inşallah

Anladım canım. Ben daha önce kullanmistim bir etkisini göremedim. Sonra da iste yazdığım gibi o bilgileri okuyunca kullanmadım daha da. Demek ki sana güzel etki etmiş. Iyi masaallah. Bir de benim lh dışında diğer yüksek hormonlarim zamanla düştü allaha şükür. Ozellikle de hacamat sonrasi. Bir tek lh kaldı yüksek. Insaallah zamanla o da azalir. Bir de benim doktorum demisti pko hastalarinda tedavi görmeyen kadınlarda ya da tedaviyi bırakıp doğal akışına bırakan kadınlarda 1/3 oranında 7 yılda dogal hamilelik oluyormuş. Zamanla daha da hafifliyormus hastalık. Inşaallah daha iyiye gider...

Maşallah ne güzel hayırlı olsun bende bugün başladım soğan kürüne 24 hasta oldum 3 gün kanamam oldu sadece bitti bugün çok az lekem gelmişti başladım faydası olur inşallah bende 1.5 yılı geçti çocuk istiyoruz olmuyor poliKistik over var bendede

Bende adet oldum denemediğim şey kalmadı artık bisey hazırlayacak hevesimde yok hakkımızdan hayırlısı olsun acaba klomen kullanmalımıyım kararsız ım

Bende adet oldum denemediğim şey kalmadı artık bisey hazırlayacak hevesimde yok hakkımızdan hayırlısı olsun acaba klomen kullanmalımıyım kararsız ım
uzulme canim insallh bidahaki ay hamile kalirz insallh:dua:

hayıt otu düzenler canm bide testere dişli aslan pençesi hormon düzenleyivş
Aldım hayit otunu başlamadim henuz soğan kürü yapıyodum soğanları içe içe evde soğan kalmadı yarım kaldı :KK70: ara verdim alınca 15 güne tamamlicam bide tarçın bal çörek otuna başladım

Doktorun ilaçları var bi de işte kullanıyorum baklm Rabbim aratmaz inşallah tez zamanda hamile kalırım ve tüm isteyenlere Rabbim sağlıklı sıhhatli imanlı kuranli hayırlı Salih ve Saliha evlat (lar) nasip etsin ben daha yeni başladım çalışmalara ama çok sabirsizim :110:

Bunu yorumlayabilecek olan var mı kızlar

Eklentiler

• Screenshot_2017-04-29-16-58-42.png
    Screenshot_2017-04-29-16-58-42.png
    149,9 KB · Görüntüleme: 33
X