- 3 Kasım 2014
- 4.227
- 3.983
Sut geliyosa senin daha yuksektir benceprolaktin kac olmasi lazm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sut geliyosa senin daha yuksektir benceprolaktin kac olmasi lazm
anldm canmya olurya sadece gosun ucunun ustunde bir nokta kadar biseydiSut geliyosa senin daha yuksektir bence
blkide bnmki oyuzdendir iki hafta snra dktora gdcgm ozaman blli olur zatenBenim 3 sene once 24 cikmisti ve dr yuksek demisti o ay senin dedigin gibi adet bile olamamistim leke gelmisti surekli
Canim bende saglik acisindan zannetim insallah bu sefer olurda kucagina alirsin.devlette yaptiriyorum canim ben ondan
Tatlim hormonlarina baktir prolaktin de yuksektir o zaman sut gelir gogsunden ve adet olmayi dolayisiyla hamile kalmayi da engeller
Cok sukur pkodan baska sorunumuz yok. Raporla son sansimm sonrasinda yaptirabilecegimizi sanmiyorum canim allahim hayirlisini versinnCanim bende saglik acisindan zannetim insallah bu sefer olurda kucagina alirsin.
Insallah bu defa olurCok sukur pkodan baska sorunumuz yok. Raporla son sansimm sonrasinda yaptirabilecegimizi sanmiyorum canim allahim hayirlisini versinn
Insallah bu defa olurda olmazsada insallah sonrada yaptirirsin
Prolaktinin gebelik ve emzirme dönemi haricinde 10 un altında olması gerek canım. benim de 50 ye yakındı tedaviyle düşürdü doktorum ve bende de pko var. Prolaktin düştükten sonraki ay klomen+ inofolic kullanarak hamile kaldım. Rabbim en kısa zamanda isteyen herkese nasip etsin inşallahprolaktin kac olmasi lazm
insallah canm bizlerede nasil eder insllah bisey srcsm bnm adetim cuma gunu acik sulu pembe geldi cumartesi iki kere sulu pembeyle karisik kahverengi geldi pazar gunu yani dunde camurlu grimsi gibi leke geldi bugun siyah ve acik pembe beyaz akintyla karisik leke geldi bn adetmi yasadm ne yasadm bir trlu czmedim acab ustune gorenler byle grmslermidirProlaktinin gebelik ve emzirme dönemi haricinde 10 un altında olması gerek canım. benim de 50 ye yakındı tedaviyle düşürdü doktorum ve bende de pko var. Prolaktin düştükten sonraki ay klomen+ inofolic kullanarak hamile kaldım. Rabbim en kısa zamanda isteyen herkese nasip etsin inşallah
Ben üstüne gorme yaşamadım canım o yüzden bilemiyorum ama olabilir tabi neden olmasın anlattigin kadarıyla adet kanaması gibi degil. Bide biz pkolularin ne zaman yumurtlayacagi hiç belli olmuyor belki de yumurtlamadan kaynaklı pembe akıntı olmuşturinsallah canm bizlerede nasil eder insllah bisey srcsm bnm adetim cuma gunu acik sulu pembe geldi cumartesi iki kere sulu pembeyle karisik kahverengi geldi pazar gunu yani dunde camurlu grimsi gibi leke geldi bugun siyah ve acik pembe beyaz akintyla karisik leke geldi bn adetmi yasadm ne yasadm bir trlu czmedim acab ustune gorenler byle grmslermidir
Soğan kürüne başla adet bittekten 2 gün sonra pko geçiyormuş 15 gün düzenli kullaninca bende şuan hastayım 4 aydır olmuyordum ilaçla oldum zorla bitince başlıcam sonra sonucu göreceğim bakalım hayırlısı cnm benimde 1.5 yılı geçti çocuğum olmuyor bu zamana kadar ihmal ettim yapmadım ama yapıcam bu ay sende başla derim pko çok illet birşey hasta bile olamıyor insan ilaçsız. ..Adetlerim düzensiz genelde 30 günü geçer killanma çok erkeksi değil göğsumde ve afedersiniz popoda var ama çok kain değiller
Canım aynı şey şu beş gündür fln benimde basımda sulu pembe kahverengi kırmızılı değişip duruyor ama adetim yakın di 30 35 arası oluyorumbazen Galib adet pko olunca lekelenme şeklinde tuhaf adetler olabiliyor mis dün doktorum dedi bazıları aşırı kan bazıları leke gorurmus pko dainsallah canm bizlerede nasil eder insllah bisey srcsm bnm adetim cuma gunu acik sulu pembe geldi cumartesi iki kere sulu pembeyle karisik kahverengi geldi pazar gunu yani dunde camurlu grimsi gibi leke geldi bugun siyah ve acik pembe beyaz akintyla karisik leke geldi bn adetmi yasadm ne yasadm bir trlu czmedim acab ustune gorenler byle grmslermidir
moralim bozuk bn leke gormek istmyorum normal adet grmek istyrum ama insllah hamile kalrzda:)Canım aynı şey şu beş gündür fln benimde basımda sulu pembe kahverengi kırmızılı değişip duruyor ama adetim yakın di 30 35 arası oluyorumbazen Galib adet pko olunca lekelenme şeklinde tuhaf adetler olabiliyor mis dün doktorum dedi bazıları aşırı kan bazıları leke gorurmus pko da
hayıt otu düzenler canm bide testere dişli aslan pençesi hormon düzenleyivşBaşladım bi haftadır falan içiyorum ama ne derece ise yaricani bilemiyorum bi kaç kez yapicam incir havuç kürü yapcaktim ama incir prolaktin i yükseltiyormus prolaktin düzenleyen bi kur var mi
Kızlar testere disli aslan pençesi konusu biraz karışık. Polikistik overde östrojen fazlalığı vardır ve progesteron azdır. Ancak testere disli aslan pençesi östrojen arttırır. Bizim ise azalması gerek. Östrojen eksikliği yaşayan kadınlarda işe yarar. Bizim icin Östrojen progesteron dengesini sağlayan şey ise avokado. Arastirdigimda bu bilgiler çıktı karşıma. Paylaşmak istedim. Testere disli aslan pencesi konusunda tedbirli olmakta fayda var. Farklı bir bilgi varsa paylasirsaniz sevinirim.hayıt otu düzenler canm bide testere dişli aslan pençesi hormon düzenleyivş
ben saraçoglundan şöyle işittim testere dişli aslan pençesi hormon dengeleyici dır yüksek ise normale indirger düşükse yükseltir.mesela östrojen içeren bitki adaçayı bilirim ben ondan uzak durmalı östrojen yüksekliği olanlarKızlar testere disli aslan pençesi konusu biraz karışık. Polikistik overde östrojen fazlalığı vardır ve progesteron azdır. Ancak testere disli aslan pençesi östrojen arttırır. Bizim ise azalması gerek. Östrojen eksikliği yaşayan kadınlarda işe yarar. Bizim icin Östrojen progesteron dengesini sağlayan şey ise avokado. Arastirdigimda bu bilgiler çıktı karşıma. Paylaşmak istedim. Testere disli aslan pencesi konusunda tedbirli olmakta fayda var. Farklı bir bilgi varsa paylasirsaniz sevinirim.